Ledvinovy caj pro 2lete batole

830
22.6.10 19:32

Zapachajici moc - rada

ahoj. Mam takovy problem. Maly ma posl.dobou takovou jakoby cpavkovitou moc - latkujeme a je to mazec. Chtela jsem mu koupit nejakej urologickej caj na procisteni a kdyztak zasla v pon k doktorovi kdyby nic nepomohlo. Mate nejakej tip, napad?

Příspěvek upraven 22.06.10 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
659
22.6.10 19:46

Ahojky, po mé zkušenosti bych šla rovnou k mudr.
Můj syn měl před rokem taky zapáchající moč. Moc jsem tomu nevěnovala pozornost, asi po 7 dnech dostal teploty a zvracel, naše mudr. ho léčila na střevní chřipku, po 3 dnech (měl horečky kolem 40 stupňu)
mi začal modrat kolem pusinky, celej se třásl, jeli jsme hned do nemocnice, po odběrech zjistili zánět
ledvin. Po následném vyšetření přišli na to že má reflux ledvin!

Příspěvek upraven 27.11.12 v 13:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
22.6.10 21:04

cpavkovity je normalni zapach rozkladajici se moce. zkus chytit cerstvou, jestli smrdi taky. pokud ano, sla bych k mudr, jinak bych neresila, jen casteji prebalovala.
urcite bych decku nedavala urologicky caj - je diureticky - teda zvysuje tvorbu moci - moc se ale normalne tvori tak, aby se regulovala rovnovaha mineralu v krvi. Deti jsou na takove umele (na chlastani bylinek neni nic prirozeneho, je to jako zobat prasky) naruseni rovnovahy citlivejsi nez dospeli - jinymi slovy - mohl by se vycurat z podoby, dehydratovat
prirozenejsi zpusob, jak zvysit mnozstvi moci (mimochodem spravna pomocna lecba zanetu) je normalne zvysit prijem. pokud rad pije, doprej mu, to co ma rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
22.6.10 21:25

Pudloslavo, diky za rady. Ja myslela hodne naredenej. Tak mu budu delat jeho obl.caj casteji. On ale vypile tak max 600ml tekutin, to je asi malo ze. Dopoledne zkusim cihat a odchytnu moc. Rani asi ne, ta je husta u kazdyho. A co Rafik a ta jeho rucicka? Jak to nese?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
23.6.10 07:46

nožička

rafánek momentálně nepije nic (ani mloíko, jedině v kaši) a čůrá fantu !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí