Nadýmání

12735
21.6.10 22:04

Nadýmání

Ahoj holky mojí holčičce bude za 14 dnů již rok, jako dítě trpěla moc na koliky a nadýmání, měli jsme i nutrilon comfort, pak jsme přešli na obyčejný, ale stále jsme používali probiotika. Přesto všechno jí trápí stále nadýmání, bolavé bříško, občas zácpa. V lednu nám dělali stěry na různe parazity a nic. Zvracení ani průjmy nemá. Mám pocit, že se to zase zhoršilo. Rostou jí ale zoubky, tak těžko říct. Moje mamka má problémy s trávením, prostě ho má strašně citlivé, trpí na bolesti bříška od miminka. Chtěla jsem se jen zeptat jeslti to máte někdo taky tak? Malé se snažím nedávat nadýmavé věci, každý den jí bíly jogurt od activie, zítra půjdu pro další probiotika a zkusím je znovu nasadit. Trápí jí to vyloženě jen v noci a budí jí to. :-( Nadýmavé věci jí nedávám raději už vůbec. Máte to tak někdo ať se trochu uklidním? Díky moc… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22005
22.6.10 07:25

Rebeko, kamarádka řešila s chlapečkem něco podobného - přes den pohoda, ale v noci nemohl spát, kroutil se, prdíkoval, jak kdyby dostal mísu čočky, zabral jedině u ní v posteli a to ještě špatně… trápili se skoro do dvou let, ale pak to zničehonic přešlo, prostě se to samo upravilo…
Snad to u Vás bude podobné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
22.6.10 10:03

Bohunko od známe vnučka zase až do 4 let. :zed: Jinak dnes jsem volala doktorce prý to dělá mléko. Takže jí nesmím dávat večer nic mléčného, to jí bobka vyděsím. Má mlíčko v postýlce než usne a pak i v noci když chce a ted nedostane nic, no snad to nebude taková hrůza. Kaši jí mám dávat odpoledne na svačinu a večer jen banán s jablíčkem nebo přesnídávku maximálně pár piškotků. :nevim: Přes den jí budu dělat fenyklový čajík né moc silný a zase ode dneška začneme s probiotiky snad to zabere. Třeba se konečně dočkám toho celonočního spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
satisfield
22.1.12 21:04

Ahoj, dceři je necelých 8měsíců a trápí nás to taky :? sice mi prdíkuje ve spánku, ale nikdo by nevěřil co to jsou za bomby…kašičku mi na noc nechce…spapá tak 5lžiček a nalije se celou flaškou čaje :D potom se vzbudí dá si mlíko a spí až do rána. Měly jsme s tím problém u koliky do 3.měsíců a pak to přestalo. Teď to máme znova, ale nijak extra ji to v noci ve spánku neomezuje. S fenyklem mám špatné zkušenosti když jsem ji ho dávala, tak to bylo ještě horší :lol: nadýmalo ji z toho ještě víc asi byl pro ni moc silný tak jsem zvolila slabší variantu a to byl kmín. Ten nám pomohl, ale každé dítě je jiné. Taky ji dávám jogurty probiotické přesnídávky, mlíčko oběd tak aby neměla nic co by ji mělo nadýmat. Pozor na banány taky nadýmají tak zkus je třeba na pár dní vysadit. Třeba to má z toho…těžko říct… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML