Rast stoliček u 16 měs. dcery

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
375
21.6.10 20:46

prosím o radu

ahoj,mám 16ti měsíční dcerku a rostou jí stoličky. má už tři dny průjem a pláče. ale když jí rostly první zoubky tak jen plakala a měla teploty. myslíte že ted je prujem k tomu? co dlat? prosim o rad děkuji Tereza a Karin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
522
21.6.10 20:59

ahoj, naše cácora se stoličkama měla uplně to samý. průjem, horečky a plakala a ani jíst nchtěla. bylo to hrozný! jestli má silný průjem, tak ji nezapoměň pořádně dávat pít, aby se ti neodvodnila a kdyby průjem trval moc dlouho, tak se optej mudr. my ho měly jen první čtyři dny. tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.6.10 21:04

Průjem může být u růstu zoubků. Já dávám na průjem dětem Hylac forte - kapky nebo Smecta nebo živ. uhlí - Carbosorb. Ale ten moc nechtějí, starší ho dokonce blije, takže ten Hylac. Jinak jídlo, co zastavuje: banány, borůvky (nejlépe sušené), suchý rohlík, rýže,…Ať je brzy líp :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
21.6.10 21:08

je to tak,taky dáváme Hylac,Smectu pít nechcou,je to taková bahnitá chuť :think:
at je maličké líp :kytka:

Příspěvek upraven 21.06.10 v 21:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375

dekuju holky, nám v lékárně daly na prujem eternol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8078

Ahojik,tak mužů říct,že naše Nikol si těma průjmama,při zubečkách,prošla taky.panikařila jsem a šla k doktorovi,ten mi doporučil při vysokých horečkách střídat po 6hoď. panadol s ibalginem a na průjem smectu.a mužů zaklepat,nám vše zabralo spolehlivě.držím palečky,ať to brzy přejde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
21.6.10 21:58

Ahojky, taky jsme si tím nedávno prošli. Malému rostlo 6 zubů najednou (4 stoličky a 2 dvojky dole). Měli jsme teplotu přes 40st. a průjem a 2× zvracel. Dávali jsme po 4 hodinách paralenový čípek a za další 4 hodiny 5ml ibalgin sirupu a tak pořád dokolečka. Hodně pít slabý černý čaj oslazený glukopurem, dávala jsem mu pít ještě Kulíška, ale toho moc nechtěl a smectu. Dietku - rýži, suché rohlíky, mrkev, banány, pak třetí/čtvrtý den, když se už průjem trošku srovnal,tak rýžovojablíčkový nákyp, trošku výživy, dětské sušenky a mléko a mléčné výrobky jsem vysadila a po skončeném průjmu pil asi 5 dní kojenecké mléko AL 110 od Nestlé, které je určené po prodělaném průjmu a pak jsme teprve najeli na náš Nutrilon. Trvalo to celé tak týden až deset dní, než byl malej zase v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
22.6.10 10:01

Já nechci zakladatelku strašit, ale neteř si taky myslela, že synovi rostou stoličky, prý měl nateklé dásně, k tomu průjem a vysoké horečky, chudáček byl celý opruzený, že už ani nemohli změřit teplotu a na pohotovosti jim řekli, že to zuby rozhodně nejsou. Udělali testy a zjistili mu rotaviry, takže já bych ten průjem nepodceňovala. 14 dní museli být v karanténě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
22.6.10 11:45

herinkoj: my jsme byly dneska rano u dr. a te rekla ze to od zubu je…no tak nevim:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
674
22.6.10 17:30

tak já bych to určitě hlídala, hlavně ty teploty, když by byly nad 39 a měla by pořád průjem, tak bych zkusila možná pohotovost, kvůli dalšímu názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí