Nelíbí se jí na bříšku.

4706
21.6.10 14:40

nelíbí se jí na bříšku.

ahoj, pěkný den. malý je už 6týdnů a máme jí dávat pomalu na bříško, ale hrozně řve, vůec se jí to nelíbí.. nemáte nákej zlepšovák? zkoušim hračky, ale dál nevim. nechávala jsem jí chvilku cca 10min max, ale ten řev nepřestává noo. tak ji zase otočim.. ale nekolikrát denně na tech 10minut jí tam dám a někdy jí necham prostě řvát,, nevim co s tim,,, je to normální??? jiný maminky říkaj že se jejich dětem na bříšku líbí.. noo naší Káje nee. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
21.6.10 14:52

Já jsem takhle maličkého nenechávala na bříšku deset minut v kuse. Párkrát denně na dvě minuty a po koupání, když jsem mu mazala zádíčka. Dneska je mu pět měsíců a na bříšku je rád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
21.6.10 14:54

Nelíbí, ze začátku jen málokterému… to přijde časem, jak trošku zesílí.
Zkus si lehnout na záda, prcka si položit na svoje břicho a dělat opičky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
21.6.10 14:55

A dávej radši častěji, třeba jen na 2-3 minutky, ale často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
21.6.10 14:55

Ahoj, u nás to bylo stejné, dokonce se od 5ti týdnů zvládla překulit zpět na záda :roll: S doktorkou jsem to řešila a říkala, že pokud se to dceři nelíbí a řve, tak se jí možná špatně dýchá a na bříško ji dávat zatím nemám. Ale dcera má nemocné srdíčko, takže nevím, jestli tohle platí pro všechny :nevim: Přešlo to samo časem. Později se nám osvědčil gym-balon, kutáleli jsme ji na bříšku dopředu a dozadu nebo zprava doleva, to se jí líbilo, ale to už byla starší (cca 3 měsíce).

Buď trpělivá, uvidíš, že to zvládne :wink: Jinak mi připadá 10 minut celkem dost …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
21.6.10 14:59

nojoo u mě na prou se jí líbí na bříšku, ale samotný nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
21.6.10 15:00

děkuju mooooc. tak ju, zkusim na kratší čas a vícekrát.. děkuju :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22026
21.6.10 15:02
maxak píše:
Ahoj, u nás to bylo stejné, dokonce se od 5ti týdnů zvládla překulit zpět na záda :roll: S doktorkou jsem to řešila a říkala, že pokud se to dceři nelíbí a řve, tak se jí možná špatně dýchá a na bříško ji dávat zatím nemám. Ale dcera má nemocné srdíčko, takže nevím, jestli tohle platí pro všechny

To neplatí pro všechny, určitě ne… Helenka taky na bříško směla až po šestinedělí, měla zlámanou klíční kost… ale Marečka teď nám sestřičky na pár minutek napolohovali na bříško i v porodnici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
21.6.10 15:16

Malé se to taky nelíbilo, je to pro ně fuška, musí makat a posilovat zádový svaly a to se jim prostě nelíbí. Chce to vydržet a zkoušet. U nás hodně pomohl gymnastický balon to až trošku pozdjěi. A nebo nosit na tygříka. To je na bříšku u tebe na ruce a jak jsem chodila po bytě tak jí vše zajímalo a hlavičku zvedala.

Takže vydrž a jak píšou holky raději častěji ale na kratší dobu. Já na bříšku chvilku nechala plakat a pak obrátila a třeba za půl hodinky znovu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
21.6.10 15:23

Rozhodně bych doporučila kratší dobu!Třeba jen 1-3 minutky, vždyť má teprve 6týdnu. Několikrát za den. Důležité je taky dobře napolohovat ručky, aby se pást koníčky naučila správně.
 Kač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
21.6.10 17:23

Buď naprosto v klidu, mojí malé se na bříšku nelíbilo do 6 měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.6.10 19:31

Bud v klidu, verunce (8tydnu) se taky nelibilo, tak jsem to zkousela salamovou metodou, nejdriv, kdyz udelala krkana, tak jsem ji tak jeste chvilku nechala, aby si zvykla aspon tak. No a pak jsem se s ni pomalu pokladala, az zvladla pupik na pupik a ted uz je to v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí