LEGO DUPLO a jiné

334
14.11.16 08:06

LEGO DUPLO a JINÉ

Ahoj holky, vy co máte doma LEGO DUPLO, pasují dobře dohromady stavebnice UNICO PLUS A PLAYBIG BLOXX? Zvažuji, že zakoupím pod stromeček, ale někdo tvrdí, že časem se to vyhechlá a není to ono.vy co máte zkušenosti, napište prosím! Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19015
14.11.16 09:13

@luciferka25 Mám doma pouze DUPLO, žádné náhražky. Takže ti neporadím… Jenom ti napíšu, že DUPLO potom zase vklidu prodáš, je nezničitelné a má pořád hodnotu. Můžeš ho i teď koupit na bazarech a bude jako nové.

Ale já mám osobní odpor k těm fejkům, nemám je prostě ráda. Sama jsem taky vyrostla na originálním LEGU. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
14.11.16 09:33

Přesně tak, kupujeme jedině Duplo, protože se zase dobře prodá. Sama kupuju i po kusech z bazárku, vyperu v pračce a je jako nové.

Jednou jedinkrát jsme dostali napodobeninu, značka Unico, sada Hello Kitty. Nekvalitní, vybledly barvy, ošoupaly se, figurka Kitty špatně drží na ostatních kostkách. Tuto sadu můžu jednou vzít, a hodit do koše. Návratnost NULA.
Duplo sbíráme už 4 roky, a z fleku ho můžu prodat, je jako nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6963
14.11.16 09:51

Ahoj, máme také DUPLO. Minule syn dostal sadu nějakého krtečka, že prý pasuje i na DUPLO, ale není to ono. Takže bych napodobeniny nekupovala. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
14.11.16 09:58

Holky, to jste mě teda nepotěšily :( :D. Měla jsem obhlédlé tyto

:https://deti.bazos.cz/…emocnice.php

https://www.i-hrackarstvi.cz/…b-misuv-dum/

to u nás totiž frčíííí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
14.11.16 10:01

@luciferka25 U nás taky frčela Peppa, za 1400,– máš duplo vláček a ještě sadu dalších kolejí k tomu. Peppa je u nás dávno v propadlišti dějin ale vláček jezdí skoro každý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5727
14.11.16 10:07

Tak pokud neřešíš kvalitu a návratnost, a chceš udělat dětem radost oblíbenými postavičkami, tak do toho jdi. Děti budou nadšené, oni rozdíl mezi Duplem a ostatním nepoznají.

Dcerka třeba miluje toho zmíněného Krtka, ale sadu jsme nekupovali. Má jiné hračky s krtkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.11.16 16:57

Jedině Duplo

Ahoj Lucif,

u nás zatím také jedině Duplo. *****

Tak ji možná naježím. Už se těším, až budou děcka větší, vytáhnu ještě starou Chevu a Sevu z mého dětství, zatím by je asi moc nechytly :)

HG

* edit admin - nepovolený link

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
15.11.16 19:55

Holky díky, oželela jsem a pořídíme tedy Lego Duplo, musím prostudovat nějakou fešnou větší sadu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.16 22:54

Hračky

Ahoj tak přemýšlím nad tím, co koupit tomu našemu lumpíkovi pod stromeček, a napadl mě igráček, máte to někdo doma? Hrajou si stím děcka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 23:06

Hračky

Ahojky, my máme doma igráčka MULTIGO a malej si stím dost vyhraje:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.16 21:52

Hračka

Multigo? Co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.16 23:05

Hračka

@KarolinaMin1: Multigo jsou traktory a náklaďáky, jdou jim jednoduše měnit přívesy a korbičky, tak to malýho baví protože to může přetvářet:) Navíc my to máme z efka a to je česká výroba takže alespoň pro mě to je plus:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.16 23:42

Hračka

Aha, to zní dobře zkusím se na to Efko podívat a uvidím jestli koupím taky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí