Kterou panenku pro holčičku 9 let

25179
13.11.16 16:50

Já budu objednávat z firmy Hamiro, jsou to české panenky testované na ftaláty a jiné škodliviny…A vypadají jako normální děti, s krásnými vlásky. Ne ty plešaté podivné panenky z Číny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
13.11.16 17:00

Mrkněte na Kohoutcetrum.cz , tam mají pěkný výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
13.11.16 17:01

Po všech panenkách, které naše holčičky měly a i některou, co plakala, smála se, dudlala dudlík atd., dostala mladší tuto panenku a je nejoblíbenější i té starší dcery a ač už jí je deset, tak by si jí nejradši ještě přála i pro sebe svou.

A je pravda, že panenka nikde nezapadla a je stále někde pěkně uložená v kočárku a oblečená. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
13.11.16 17:04
@Saatine píše:
Máš prosím odkaz? Co jsem teď v rychlosti našla, tak jsou to větší panenky, ona chce miminko.

http://hamiro.cz/
myslím, že tam mají všechny možné typy panenek, stačí proklikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.11.16 17:43

Nám se osvědčilo miminko CHOU CHOU veselá panenka. Má látkové tělíčko a plastové končetiny a je takové milé. Máme i Baby Born čůrací a na koupání a ta se s úspěchem nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
13.11.16 17:50

No já teda nevím - myslím, že 9ti letá si už moc dlouho s panenkama hrát nebude. Mé dcery si s nimi hrály opravdu hodně, ale teď je mladší dceři 11 let a kompletně se zbavujeme úplně všech hraček, panenek i barbín. Ale hrát si s nimi přestaly už dávno a v okolí byly zcela jednoznačně poslední (co ty panenky ještě měly)Toť má zkušenost, tak se omlouvám, že to vlastně není úplně k dotazu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.11.16 17:59

Mam doma dcery 4 a 7 a z miminek co mame je jednoznacne nejvymakanejsi Baby Annabel, tahle: http://www.oblibenehracky.cz/hracka.php?… ;) Ma uzasnou mimiku, kdyz saje z lahvicky a myslim, ze pokud nehraji roli finance, je fakt nejhezci (mame doma i dva typy Chou Chou a Nines) ;) Samozrejme existuji i krasnejsi panenky z EU, treba Nines atd., ale nejsou takto funkcni.

Spis jde o to, zda sestra chce opravdu mimino. Moje 7mi leta dcera ted k narozkam chce naopak cesaci krasnou panenku pro vetsi holcicky, dostane tuhle od Gotz: http://kohoutcentrum.cz/…-design-2014 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
13.11.16 18:08

Asi bych koupila interaktivní Baby Born. Doplňků fůra k dokoupení. Není úplně ideální na koupání, ale dá se. Není na baterie.

Opravdu hezké jsou Nines, jak psala @AninaEli. Mají několik řad, některé jdou koupat, některé ne. Ale jestli je neměla v seznamu, tak bych jí je nejdřív ukázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí