Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky. chci se zeptat, co všechno zpívají plyšoví čmeláci (včelí medvídci)? A máte někdo oba? Mají stejné písničky? Potřebujeme aby 100% zpíval bílá bílá bílá
Jdou vyměnit baterie? Děkuji.
Ahoj, my máme blondateho. Zpiva bila bila, na políčku v jetelicku a tam kde svíti světlušky
. Někde jsem četla ze oba zpívají totéž ale na 100pro to nevím. Baterie vyndat asi nejdou. Je to sesite. Maximálně vyparat a znovu pan sešit jestli to půjde. Nemam ještě zkušenost, máme to rok a porad fičí ![]()
Všichni hraji stejne pisnicky, baterky jsou vyměnit, už jsme je několikrát měnili- je ale potřeba vypárat a pak znovu sešít
Hrají stejně a baterie jsem měnila, rozpárala jsem ho a znovu sesila ![]()
Kde ty baterky hledat, v ruce nebo břichu toho čmeláka? A jaké tam jsou? U nás to jede furt.
Bohužel se kluk zatím nenechá přemluvit, aby toho „zpěváčka“ nechal u babičky, která měla geniální nápad mu ho koupit k narozeninám. ![]()
Nam se pri vymene baterek poskodily dratky ci co a uz nefunguje. Jsou tam ty kulate knoflikove.
Jinak je o infarkt, kdyz o nej dcera zavadi, zalehne v noci a zacne to jecakovat ![]()
@barbarossa Jsou v břiše a jsou tam tři knoflíkové baterky LR44
Jo jo jsou tam tři ty knoflíkový a rozpárala jsem ho vzadu na zadickach