Lego duplo - holčička 3 roky

25
22.7.17 23:24

Lego duplo - holcicka 3 r.

Ahoj, mame doma koupeny box s kostickama a pak sadu Kavarna. Ted chceme ke 3. narozeninam koupit nejakou dalsi sadu, cca tu kolem 450 Kc. Zvazuji prvni domecek, farmu, nebo lesni zviratka. Co byste ze zkusenosti doporucili? :-) Diky.
A kde nejradeji objednavate/kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25363
22.7.17 23:33

@Lucie_1986 U nás se hodně staví koleje - 3 holky. A velký úspěch má farma - ale hlavně zvířata (máme ještě ZOO), zbytek, je moc nebere.
Lesní zvířátka zní hodně pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11286
23.7.17 00:08
@Lucie_1986 píše:
Ahoj, mame doma koupeny box s kostickama a pak sadu Kavarna. Ted chceme ke 3. narozeninam koupit nejakou dalsi sadu, cca tu kolem 450 Kc. Zvazuji prvni domecek, farmu, nebo lesni zviratka. Co byste ze zkusenosti doporucili? :-) Diky.
A kde nejradeji objednavate/kupujete?

Myslím, že pro tříletou už větší sada, s Můj první domeček toho moc nenastaví. Bohužel Lego je drahé, takže chápu… Moje dcerka má od snad 2 let domek na hraní, ale koukám, že už se neprodává, je to sada 10505… Navíc před dvěma roky stál kolem 1200… Ale hraje si s ním pořád.

Letí u nás zvířátka a hlavně figurky, máme už poměrně velkou hromadu dupla, něco z bazaru, taky vlak s kolejemi… Dceři jsou necelé 4.

Alternativou jsou zcela kompatibilní kostky PlayBig Bloxx, jsou o kapku levnější. Bohužel lego je fakt pálka, ale děti to baví a vyhrají si s tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11286
23.7.17 00:10

A ještě se mi hodně líbil Lesopark, je tam hodně zvířátek. Ale cena je teda bohužel úplně někde jinde…

https://www.megahracky.cz/…584-lesopark

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
23.7.17 00:20

Ja myslim, ze lego je hlavne o tech kostkach. Daji se stavet rady, kominy, pyramidy, vyplnovat plocha, tridit barvy… Syn spis stavel kostky. Dcera stavi hlavne figurky, uplne prvni bylo, ze mi rozebiraly mnou postavene kominy. Podle me bude delat hlavne to, co ji ukazes. Jinak my pouzivame lego duplo asi od 8 mesicu veku deti.

Neco se da koupit na aukru a existuji i hrabarny lega. Je to zachovale.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
23.7.17 07:06

@Lucie_1986 lesni zviratka jsou fajn, dceru jeste bavi doktorka plysakova, sada kolem 500…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31009
23.7.17 08:10

@Lucie_1986 Duplo je drahe, takze se to chce rozmyslet, zda poradne investovat a pak vyuzivat duplo opravdu jak ostavebnici a ne jen hracku a nebo poridit malou tematickou sadu, viz ta kavarna, kde jde o to tema, ale nic moc si z toho nepostavi. Bohuzel sada za 450 Kc bude par kosticek. Ted se mne pomerne libi nove tema pout, s tim si dite dokaze hrat opet jako s hrackou a ne uplne jako stavebnici. Ale i tato sada je jiz drazsi.

U nas jede duplo od narozeni, v kazde fazi samozrejme si s tim dite hraje jinak. Ted nejvice vedou zviratka - farma, lesopark, cesta kole msveta. Verim, ze pozdeji se to vsechno smicha a zacne velke staveni dle fantazie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
23.7.17 11:31

Dupla máme velkou krabici, naši holku (necelé tři roky) baví hlavně domečky (zvířátka se chodí navštěvovat), skluzavka, pak hodně stavíme něco jako autobus (všichni nastupují, vystupují, popojíždí se do dalšího města), popř. z kostek stavíme nemocnici a vyšetřujeme řadu pacientů (obvaz děláme z papírových kapesníčků, dáváme léky atd.).
Takže zatím si s tím hraje takto a využívá hlavně figurky, zvířátka, stavím hlavně já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí