Lego Duplo- kdo má?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
13.11.17 17:36

Lítáme v Duplu totálně.

jediná hračka, která je lepší než Duplo, je Lego :-) :-)

S Lesoparkem neuděláš chybu, je to parádní. My jsme jako první dostali sadu s fotografováním džungle, to jsme vůbec ještě neznali. A už jsme v to jeli - nakoupila jsem pak i základní obyčejné kostky na mimibazaru a pak plno dalších zvířátek.
Zakládám si na těch zvířátkách, máme skoro všecka, kupovala jsem je i po kusech z bazarů.

jakékoliv bazarové Duplo je tisíckrát lepší, než padělané stavebnice, u kterých je napsáno „pasuje na Duplo“, ale není to duplo. Tchyně kdysi cosi takového donesla, je to nekvalitní, láme se to, ulomily se kusy a děcka hrozně plakala, protože nechápali, jaktože se to rozbilo (protože je to levný šunt). vyhodila jsem to.

Duplo je drahé, ale potom to velice dobře prodáš, nebo schováš pro vnoučata a za těch 25let zjistíš, že to má větší cenu, než teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
13.11.17 17:46

Určitě dokoupit velkou stavěcí podložku, dají se sehnat i postavičkové sady od Unico (hello kitty) nebo BigBloxx (prasatko Pepa a Máša a medvěd). které pasují a jsou kvalitativně srovnatelné s Duplem (ne jako levné napodobeniny). Taky je kopatibilní s jednou značkou kuličkových drah, ale u té nevím název. U nás si s Duplem pořád vyhraje i sedmiletá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.17 17:46

Jestli ti duplo připadá drahé, kup nějaké z druhé ruky. Mám zkušenost, že je vážně nezničitelné. Máme ho plný pokojík, jednou to všechno prodám, jestli si s tím tedy někdy dcera přestane hrát - je jí 6 a pořád ji baví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.11.17 17:49

U nás tedy duplo moc velký úspěch nemělo… v daném věku si víc vyhrál s vláčkodráhou, takže zpětně jsem ráda, že jsem toho koupila jenom málo.

• Citovat
  • Upravit
85328
13.11.17 17:50

Pokud vim, i v Cesku existuji servery na prodej pouziteho Dupla. My jsme v DE a nakupujeme pouzite, teda udelali jsme jeden vetsi nakup nazacatku, ma to v bedne, podlozky, vselijake kosticky a strechy okna dvere nabytek a spokojenost. A na vanoce dostane i vlacek at je kompletni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
13.11.17 18:04

@LuSof do začátku bych koupila nějakou sadu jenom s kostkama a návodem. Pak postupně dokupuj to, co bude dítě zajímat. Máme vláčky, Mickey Mouse, Bleska…pro holčičky jsou různé princezny, doktorka plyšáková. Jo je to drahý, ale je to taky nezničitelný, stejně jako klasický lego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
13.11.17 18:08

Jo a ještě máme napodobeninu Jixin, která je s duplem kompatibilní a taky drží už 6 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.17 18:13
@Tiger-lily píše:
Když koupíš sadu, obsahuje opravdu přesně kostičky k tomu, aby se postavilo to, co je na obrázku. Dokupovat se dá, i kombinovat a kostičky do sebe pasují i s klasickým legem.

Pasují s klasickým legem? Jako že jde Duplo postavit na podložku od klasického malého nebo jak? Napis prosím zkušenosti, vím, že Duplo a primo a to obrovský (qadro?) jsou kompatibilní, ale o tomhle jsem neslyšela. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
13.11.17 18:15

Ano, dá se z toho pak postavit cokoliv a navazuje to na ostatní Lego duplo kostky..Dcerka má Lego duplo za cca 6000,– sešlo se jí to tak.. Něco k narozeninám, neco k Vánocům, něco jen tak..
Určitě toho nelitujeme, hraje si s tím každý den… Má 3 roky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
13.11.17 18:20
@malytlustyhroch píše:
Pasují s klasickým legem? Jako že jde Duplo postavit na podložku od klasického malého nebo jak? Napis prosím zkušenosti, vím, že Duplo a primo a to obrovský (qadro?) jsou kompatibilní, ale o tomhle jsem neslyšela. Dík.

Ano, duplo pasuje na podložku i na kostičky, jde dávat i malé lego na kostičky duplo. Poměrově je to dva čudlíky dupla a k tomu 8 čudlíků lega. A do obou - originál lego i lego duplo pasují i všechny kostičky mega bloks (máme verzi Micro Bloks).

To úplně obrovský nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.17 18:31

@Tiger-lily 8o tak to je skvělý 8o díky moc za informaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
13.11.17 19:59

@zrcadlo školku jsem teď koupila v Albertu za 400,– :dance: doma máme vláček, hrají si s tím oba, ale starší upřednostňuje klasické lego

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30847
13.11.17 21:01

Na nedostatek Dupla si deti prestaly stezovat nekde u 10 kg :mrgreen:. Hrajou si s tim dcera od 18m (driv nemela), syn od 5m, kdy spokojene zuzlal zirafu a hasicskou hadici. Kupovala jsem neco noveho, neco pouziteho na mimibazaru (nejaky pan tam prodaval 100 kosticek za cca 300 Kc). Ted je detem 5 a 3 a stavi stale. Naopak opravdove Lego je zatim nebavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25143
13.11.17 21:57

@LuSof Ano, co je na obrázku, je postavené z toho, co tam je. A dá se skládat všechno dohromady. Dokonce to částečně jde i s klasickým.
U nás teda zájem upadá, ale bylo hodně oblíbené (ono to zase přijde). A nevím, pro jak staré dítě to chceš, ale řekla bych málo známá, ale bezva věc, je stavebnice Hubelino. Je to kuličková dráha kompatibilní s Duplem. Ale cenově tak nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
13.11.17 22:55
@zapomněnka píše:
Jestli ti duplo připadá drahé, kup nějaké z druhé ruky. Mám zkušenost, že je vážně nezničitelné. Máme ho plný pokojík, jednou to všechno prodám, jestli si s tím tedy někdy dcera přestane hrát - je jí 6 a pořád ji baví :lol:

jojo, až my jednou prodáme Duplo, co tu děti mají, tak si zajedeme na hodně pěknou dovolenou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí