Lego Duplo- kdo má?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
365
20.11.17 14:49

Tak sem Vám chtěla všem poděkovat!!! :) :hug: Jsem z LEGA vyloženě nadšená!! :mrgreen: :mrgreen: Ani už mi nepřijde tak extra drahé, když jsem si ho prohlídla na živo, tak je i docela velké. Bála jsem se, že bude fakt malé :lol: V pátek jsme s přítelem koupili Lesopark a i jsme ho vyndali z krabice, aby jsme ho zkontrolovali a mně už se chtělo hned stavět :lol: Dopadlo to tak, že jsme koupili Lesopark, druhý den jsme jeli pro 2 podložky+ školku :lol: A dnes jsem ještě vybírala tátovi sadu pro malou :lol: :lol: A úplně jsem se do toho Lega zamilovala :lol: :lol: Musela jsem ho už zabalit do Vánočního papíru, jinak bych si s nim asi hrála večer jako magor :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: Děkuju!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
20.11.17 14:55
@LuSof píše:
Tak sem Vám chtěla všem poděkovat!!! :) :hug: Jsem z LEGA vyloženě nadšená!! :mrgreen: :mrgreen: Ani už mi nepřijde tak extra drahé, když jsem si ho prohlídla na živo, tak je i docela velké. Bála jsem se, že bude fakt malé :lol: V pátek jsme s přítelem koupili Lesopark a i jsme ho vyndali z krabice, aby jsme ho zkontrolovali a mně už se chtělo hned stavět :lol: Dopadlo to tak, že jsme koupili Lesopark, druhý den jsme jeli pro 2 podložky+ školku :lol: A dnes jsem ještě vybírala tátovi sadu pro malou :lol: :lol: A úplně jsem se do toho Lega zamilovala :lol: :lol: Musela jsem ho už zabalit do Vánočního papíru, jinak bych si s nim asi hrála večer jako magor :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: Děkuju!!! :srdce:

:lol: ja si takto hrala s jejim vlackem, uz je zabaleny radeji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
20.11.17 15:02

@blumen No :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
20.11.17 16:34
@LuSof píše:
Tak sem Vám chtěla všem poděkovat!!! :) :hug: Jsem z LEGA vyloženě nadšená!! :mrgreen: :mrgreen: Ani už mi nepřijde tak extra drahé, když jsem si ho prohlídla na živo, tak je i docela velké. Bála jsem se, že bude fakt malé :lol: V pátek jsme s přítelem koupili Lesopark a i jsme ho vyndali z krabice, aby jsme ho zkontrolovali a mně už se chtělo hned stavět :lol: Dopadlo to tak, že jsme koupili Lesopark, druhý den jsme jeli pro 2 podložky+ školku :lol: A dnes jsem ještě vybírala tátovi sadu pro malou :lol: :lol: A úplně jsem se do toho Lega zamilovala :lol: :lol: Musela jsem ho už zabalit do Vánočního papíru, jinak bych si s nim asi hrála večer jako magor :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: Děkuju!!! :srdce:

@LuSof
Skvělé! :potlesk: :potlesk: U nás to bylo stejné,…a pak letadlo, vláček, který sám jezdí, domeček, písmena…a teď toho mají za spoustu tisíc a pořád si s legem hrajou - mám děti 6 a 10 let. Už jsme tedy koupili i i Lego City a Friends (menší kostky pro větší děti), ale duplo nechtějí dát pryč :-) Známá prý na tom učí na základce děti v matice i zlomky (pátá nebo šestá třída?). Asi bude i pro vnoučata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
20.11.17 20:55

Jojo, LEGO a DUPLO jsou na věky :-)

a kdo ještě neznáte, doporučím HUBELINO - to je německý výrobce a jsou to kuličkodráhy. pasují perfektně na Duplo. hrozně mi vadí takové ty levné napodobeniny Dupla, co jsou za chvíli matné a lámou se… Hubelino takové není, je to stejný kvalitní (a drahý) plast jako u Dupla.

Děti to vloni rozbalily pod stromečkem, postavili jsme nějakou rychlou kuličkodráhu společně… no a jak šly děti spát, tak my s manželem jsme postavili složitější verzi i s panáčkama jak hlídají kuličky atd. Děti byly ráno nadšené :-)

Jinak teda manžel ujíždí na Legu neskutečně :-) Kluk je prvňák, to je věk tak akorát, staví to furt spolu. Letošní vánoce ovládne lego a Duplo pro malou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.11.22 20:10

U nás lego Duplo hodně frčí. Dcera skládá od 1,5 roku. Sady se dají kombinovat. Vždy když koupím sadu, tak plánek zalaminuji, aby nám vydržel. Duplo je sice drahé, ale myslím si, že stojí za to. Klasické lego je moc malé pro tak malé dítě a bála bych se, že ho spolkne a zádusí se. U dupla strach nemám. Hodně jsme kupovali sady v Albertu za známky. Bývají vždy před Vánoci, jinak ho kupuju přes marketplace na FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
10.11.22 06:02

My to duplo mame doted po dceri, hraje si s nim ted syn, ma 3, bavi ho stale. Lego klasicke je moc male, to doma nevedeme, dceru nezaujalo a male veci se u nas ztraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí