Kočárek pro panenky Bayer Chic Emotion nebo MIKA

469
12.11.17 09:52

Kočárek pro panenky Bayer Chic Emotion nebo MIKA

DObrý den, ráda bych se zeptala na zkušenosti…CHtěla bych malé ke 3 narozeninám koupit kočárek Bayer Chic MIKA (tam píšou od 3-8 let) ale vadí mi tam to madlo na hluboké korbě, aby s ejí tam špatně nadavala panenka CHou chou 48cm…tak nevím zda se to da oddělat nebo to tam prostě musí být, pak jsme našla ještě ten Emotion 2v1 ten to madlo tam nema, ale zase píšou že je od 7-9 let takže je vyšší…Někde jsem se dočetla že ho koupili i pro 2.5 letou holčičku a v pohodě, akorád je diskuze stara a paní mi neodpovída…Nemáte někdo zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9066
12.11.17 13:04

Máme doma od Bayer chic 2 typy - Emotion má starší dcera (nyní je jí 8, má ho od 5 let) a Bellina má mladší dcera (je jí 5, má ho od 2 let). Pro takhle malé dítě bych vzala typ Bellina, je téměř jako Emotion, jen nižší. Ale zase ne o tolik, aby nevydržel, dcera ho mám od 2 let, nyní je jí 5, měří 116cm a kočárek stále postačuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
24.11.19 22:35

Dobrý večer, můžu se zeptat, jak to s kočárkem dopadlo a jaký jste vybrala? Mám 3 letou dcerku, v únoru jí budou 4, je ale droboučká (90 cm) a nevím jaký kočárek pro ni vybrat. Bayer Chic Emotion jsou úchvatné, bojím se ale, že bude moc veliký a robustní. Z těch malých mi ale přijde, že rychle vyroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
25.11.19 07:02

@Monira Po letech hlásím, že 7mi letá dcera má od 2 let stále model Bellina, dcera měří 130cm a kočárek stále postačuje. Starší dcera má Emotion (té je 10, měří 150cm), a klidně si je střídají, není mezi nimi až tak velký rozdíl. Malému dítěti bych koupila nižší typ, než je Emotion, tam neuvidí do korbičky (je malinko výš) a nedá se dát tak nízko madlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí