Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda má někdo zkušenost jak moc je v Legolandu lidí v červnu? Navštívili jsme ho před 3 lety v září v týdnu
a to bylo super, ale letos by se nám hodil spíš červen.
My jsme tam byli kdysi na prodloužený víkend na květnové svátky a bylo to fajn. Jako ano, na atrakce byly občas fronty, ale nic tragického. Pokud pojedete ve všední den, tak by to podle mě mělo být v pohodě i v tom červnu.
@Jitul511
pokud pojedes ve vsedni den, tak je i cerven uplne v pohode. byli jsme takto zacatkem cervna a lidi jen par. pak v druhe polovine - lidi uz bylo vice, hodne rodicu tam bralo deti, kdyz uz se ve skole neucilo. ale porad uplna krasa a vicemene bez front. fronta byla jen na jizdu po vode.
zato jsme jednou byli v kvetnu pres vikend a fronty neskutecne. pulhodina byla vlastne bez cekani ![]()
@Sarik12 píše:
@Jitul511
pokud pojedes ve vsedni den, tak je i cerven uplne v pohode. byli jsme takto zacatkem cervna a lidi jen par. pak v druhe polovine - lidi uz bylo vice, hodne rodicu tam bralo deti, kdyz uz se ve skole neucilo. ale porad uplna krasa a vicemene bez front. fronta byla jen na jizdu po vode.
zato jsme jednou byli v kvetnu pres vikend a fronty neskutecne. pulhodina byla vlastne bez cekani
Díky, je pravda, že na jízdu po vodě byla fronta i v tom září, ale nic hrozného. Jen když jsem tam viděla ta zábradlí tak představa stát takové fronty mě děsí..
@nozu píše:
My jsme tam byli kdysi na prodloužený víkend na květnové svátky a bylo to fajn. Jako ano, na atrakce byly občas fronty, ale nic tragického. Pokud pojedete ve všední den, tak by to podle mě mělo být v pohodě i v tom červnu.
Díky tak to asi riskneme. ![]()
@Jitul511
my byli cerven i zari a ty vsedni dny jspu proste v pohode. ale o vikend bych uz nejela ani kdyby mi k tomu dali zlate prase
@Sarik12 píše:
@Jitul511
my byli cerven i zari a ty vsedni dny jspu proste v pohode. ale o vikend bych uz nejela ani kdyby mi k tomu dali zlate prase
To věřím zažili jsme to v jiném zábavném parku a za celý den jsme stihli jen pár atrakcí a v jedné frontě syn usnul tak i jednu atrakci prospal. Ty fronty byly opravdu strašné. Proto už se teď i bojím a opravdu hodně zvažuji jestli jet, aby to za to stálo.
@Jitul511
S cervnem chybu urcite neudelate, zejmena s prvni polovinou