Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky,
prosim poradte
…
Syn ma tri mesice, reflux.
Chtela bych poridit lehatko, jen se nedokazu rozhodnout z vyse uvedenych Fisher Price 3v1 nebo Chicco Hoopla.
Chicco se mi zda ergonomictejsi, ale zase nevibruje.
A take me zajima, jak se daji polohovat, to kvuli refluxu.
Takze otazka
1. Jsou k necemu vibrace u 3 mesicniho mimca?
2. Ktere lehatko je nebo bude pohodlnejsi a variabilnejsi?
3. Jake byste volily
?
Moc dekuji za rady a nazory!
![]()
@bogota než ho koupíš, vyzkoušej. např moje dítě v tom fakt odmítalo být, takže doporučuju vyzkoušet, na základě toho se rozhodnout. mmchdm, taky u nás byl reflux, naprosto fuk, jestli byl napolohovaný, blindil do půl roku téměř nonstop ![]()
Ahoj mam zkušenost jen s fp. Take mame tři v jednom, asi dva roky starý model. Polohovat se da do tři úrovni a pak přepínat mezi houpacím a pevne stojícím. Vibrace malý miloval, jako mrne jsem ho měla tak, aby na mne viděl třeba u vaření. Rad si hrál i s tou jakoby tyckou se zviratkama, která se pridelava nad lehátko. Kdyz jsme začínali s prikrmy, tak jsem ho v tom krmila nez dorostl do zidlicky. Za mne se investice vyplatila, urcite bych ale brala model s vibracemi.
Ahoj, lehatko mame uplne jine nez mezi kterymi se rozhodujes. Syn ma take reflux a lehatko je v tomto smeru skvely pomocnik. Nicmene mate autosedacku? Lehatko jde velice dobre na reflux nahradit autosedackou. Jinak zadne lehatko neni dostatecne ergonomicke tak aby neskodilo ![]()
@Dianela
Autosedacku samozrejme mame. Ale v ni se prave velmi casto pozvraci nebo dostane skytavku. Mam pocit, ze mu moc nozky tlaci na brisko, je v ni takovy zasprajcovany. (A take neni vzdusna
). Proto jsem si rikala, ze to lehatko bude lepsi…Nebo mi bude zvracet i v lehatku? ![]()
No on je vlastne nejradeji v uplne vertikalni poloze. Pravdepodobne jedina ulevova poloha pro jeho jicen. Jinak place.
Takze jen nosim a nosim a uz nemuzu a trochu doufam, ze s lehatkem bude lepe. Bude?
![]()
@Tichošlápek
@martina.se
Moc dekuji! ![]()
@bogota mame podedene starsi leatko FP. momentalne v nem je na taktéž trimesicni syn, pro me super pomcnik. muzu ho vit všude po byte s sebou a dite na me porad vidi, pro zacatky krmeni nez zacne sedet je to taky bezva. oba kluci mlovali ty vibrace, to vrneni pod zadeckem se jim proste libi, beda když dojdou baterky
polohovani nemame, deti si hrajou s hrackami na hrazdičce nad sebou a taky se da fajn lehátkem pohupovat nohou a decko uspat.
@bogota tak u nas ma autosedacka i lehatko stejne efekt
ale kazde ditko je jine, kazdemu vyhovuje neco jineho. A co treba nositko? O tom jsi neuvazovala? Ja ho obcas treba 20 minut po jidle nosim v Manduce ![]()
Dobrý den,
než lehátko koupíte, zkuste si projít inzeráty s lehátky také na Bazaru eMimina. Denně přibývá mnoho nových inzerátů na zboží nové i použité. V nabídce je například lehátko - houpátko Chicco již za 550 Kč.
Přeji úspěšný nákup ![]()
Adminka Eliška
@Dianela
Mela jsem zapujcene nositko Storchenwiege, zkousela tri dny, ale maly v tom silel. To me mrzelo, jelikoz mym zadum se to libilo velice ![]()
P. S. Taky ti tak place po kazdem jidle? U nas je vlastne klid jen chvili po probuzeni a chvilicku po kojeni. Ale tak do peti minut od napiti a ublinknuti nebo primo vybliti to zacne
. Pribyva na vaze az az, ale ta nespokojenost, nespavost… ![]()
@peta81
Dekuji Peto, jak vidim, je to vsude stejne, stale padesat na padesat. Jedni nedaji na vibrace dopustit, druzi nadavaji ![]()
A pak se mam rozhodnout!
![]()
@bogota plakal dost
od te doby co davam pred kojeni Nutriton tak je klid
Nas maly se i prejidal tak to slo horem i spodem ![]()