Lehátko nebo hrací deka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1137
26.2.12 13:44

Měli jsme oboje a zase bych pořídila oboje. Lehátko je ale na kratší dobu, než se mimi začne přetáčet. Takže pokud chceš pořídit jen jednu věc, tak určitě hrací deku, tu využiješ více, cca až do doby, než ti začne lozit. :mavam: Hrací deku jsme měli něco takového http://www.korunka.cz/…dou-zvidalek a byla fakt super. Pokud můžu radit, tak radši větší než, takové ty malé kruhové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca777
9.3.12 21:38

holky, ja shanim nejakou hodne velkou deku… vite o nejake?

• Citovat
  • Upravit
pep
142
11.3.12 09:57
janca777 píše:
holky, ja shanim nejakou hodne velkou deku… vite o nejake?

Tak zrovna ta o odkaz výš, Zvídálek, má metr na metr a půl, větší jsem asi neviděla. Je zateplená, má hrazdičku s hračkami apod. Já s ní byla moc spokojená, dceři vydržela fakt dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
11.3.12 15:10

My máme oboje: lehátko využívám max na krmení, teď jsem začala s kašema a zeleninovýma příkrmama, tak se hodí, že dám v lehátku záda do polosedu a nakrmím :jazyk:

Hrací dečku mám taky, je od Lamaze ta pyramida, byla drahá jako potvora a sotva si v ní hraje. Spíš využíváme takovou hrazdičku za pár kaček. Tam to chřastí, tak se jí to líbí. Viz fotky:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
11.3.12 15:12

Jinak, na podlahu jsme nakoupili ty pěnový puzzle, tam má hračky a tyhle hrazdičky, a až začne lézt, tak má plochu, kde si může hrát..10 dílků stojí kolem 300,– My koupili rovnou dvoje, hezky do sebe pasují, i když jsou s jinými ornamenty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
11.3.12 15:13
Libza píše:
Jinak, na podlahu jsme nakoupili ty pěnový puzzle, tam má hračky a tyhle hrazdičky, a až začne lézt, tak má plochu, kde si může hrát..10 dílků stojí kolem 300,– My koupili rovnou dvoje, hezky do sebe pasují, i když jsou s jinými ornamenty
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
12.3.12 13:30

My máme deku od Yookidoo .cz
Nejvíc mi vyhovuje, že se dá vyprat. Že se z ní všechny ty části pohodlně sundají.

Lehátko jsme měli od Fisher price, užili jsme ho hodně, ale teď už ho prodávám…už jsme na něj velcí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.3.12 09:07

Jsem pro lehátko, moc se osvědčilo. Když se mimčo nudí, můžeš ho tam chvilku dát a ono má rozhled. Místo harcí deky jsme měli obyč deku a k tomu jen hrazdičku a úplně to stačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
13.3.12 21:06
sirokajda píše:
Jsem pro lehátko, moc se osvědčilo. Když se mimčo nudí, můžeš ho tam chvilku dát a ono má rozhled. Místo harcí deky jsme měli obyč deku a k tomu jen hrazdičku a úplně to stačilo.

Tak myslím, že lehátko je dobrá věc..Brala jsem si ho třeba do koupelny, když jsem se sprchovala a prcek spokojeně ležel a koukal na mě :-)

Co se týká deky, tak jsem pro nějakou, která se dá vyprat, je bez hrazdičky a má nějakou zábavu… Je dobré k dece dát hrazdičku zvlášť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
15.3.12 15:22

za me tedy vitezi houpaci lehatko, decka maleho nezajima, ale kdyz ho soupnu do houpajdy tak je stastny a vydrzi i hodinku sam potichu, coz je kdekoliv jinde nemyslitelne… my mame konkretne od Bright Starts Bella vista a veeelka spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
15.3.12 18:41

a jak je houpací? Houpá se samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie