Lehátko pro mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
22.3.10 16:17

Lehátko pro mimi

Ahoj,vím,že se opakuji,ale chtěla bych koupit lehátko pro mimi.Můžete mi nějaké doporučit dle spokojenosti?
Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
22.3.10 16:36

měla jsem od Fisher price a naprostá spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.3.10 16:56

Asi záleží, co od něj očekáváš. Jestli v něm budeš dítě jen krmit nebo chceš, aby si v něm hrálo (což se na delší dobu moc nedoporučuje…), takže s hračkami, bez nich, s vrněním simulujícím jemné houpání, s hudbou…

Já osobně jsem se bez něj obešla :palec: Na hraní nám stačila hrazdička na dece na zemi a na krmení lehátko potřeba nebylo, protože jsem kojila :pankac:

Tak zkus napsat víc a třeba někdo poradí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
22.3.10 18:14

Mám půjčené Chicco a jsem s ním spokojená… ale záleží, co od něj očekáváš… my ho máme jen na „odložení“ mimča, když třeba obědváme se starší nebo tak… ne na hraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
22.3.10 18:30

Ahojky my měly to pěnové asi cca 120kč a dobrý akorát se pořád musela držet hlavička a když byla větší tak to bylo na prd pač by jí měla ve vodě kdyby sme jí nedržely a ona už nechtěla,chtěla mít rozhled.tak sme koupily to uplně klasický cca 90kč,na jedný straně jak je výš,takový to kovový,a super malá je spokojená.a já taky jen na ní koukám a nemusim nikde držet.v jednoduchosti je krása :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
22.3.10 19:22
kubina01 píše:
Ahojky my měly to pěnové asi cca 120kč a dobrý akorát se pořád musela držet hlavička a když byla větší tak to bylo na prd pač by jí měla ve vodě kdyby sme jí nedržely a ona už nechtěla,chtěla mít rozhled.tak sme koupily to uplně klasický cca 90kč,na jedný straně jak je výš,takový to kovový,a super malá je spokojená.a já taky jen na ní koukám a nemusim nikde držet.v jednoduchosti je krása :kytka:

Taky pravda, chtělo by to upřesnit jestli lehátko na hraní nebo lehátko do vody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
22.3.10 19:42

ahoj mame lehatko-kresilko od fisher price, moc se nam osvedcilo, kdyz potrebuji varit, veset pradlo nebo se treba vykoupat aj. tak ji tam dam, ona je spokojena, vidi na me a hraje si tam.....a vzdycky se ji v nem krasne uvolni brisko :mrgreen:

http://www.mamanek.cz/…-s-vibracemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.3.10 20:23

My máme tohle

http://www.hracky-vybavicky.cz/…ko-pro-dite/

ale z předloňské kolekce, takže malinko hranatější. Je super, podle anatomie miminka, může tam být od narození. Ségra tenkrát vybírala nejlepší podle nezávislých testů. Mimi se tam pohupuje vlastní silou, jak se hýbe.Náš Ondra je tam rád, vidí na mě, když něco dělám a někdy tam i sám usne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
23.3.10 07:07

aha jo já myslim do vody,ale tady jde asi o to druhé :mrgreen: no to neva.to nemáme tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
23.3.10 08:33
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.3.10 15:43

Lehátko

Díky za tipy, myslím, že už mám vybráno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
24.3.10 11:21

my máme baby point a jsem spokojená,krmím v něm malou jelikož ještě nesedí a i cenově vyšlo docela levně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí