lehká hemiparéza

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2901
1.4.09 23:17

majky , zrovna včera jsem mluvila s kamarádkou - má syna (už dospělého, shodou okolností taky Jindra - byl na tom jako miminko docela špatně - a je mentálně naprosto v pořádku, řekla bych nadprůměrně inteligentní mladý muž:) Chodit začal ve 2,5 letech a trošku napadá na nohu - ale on se narodil vpodstatě ochrnutý, to se vás vůbec netýká!!!!!!Jak psaly holky - doktorky - dětský organizmus má velikou schopnostse sám opravit:) Bude to dobré, uvidíš!!! (Popravdě, když jsem četla, jak jsi popisovala ten Jindříškův vývoj, tak jsem si říkala, že je teda Ańa o dost pozadu… Drýím nám pěsti, ať je vše dobré - tedy našim dětem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.4.09 11:48

majky

Opravdu??? Tak tos mi udělala nesmírnou radost, asi tohle jsem potřebovala slyšet (tedy vlastně si přečíst:-)) Všem Vám strašně moc děkuji, dodali jste mi všichni strašně moc síly a odvahu věřit v dobrý konec, že náš Jindříšek vše dožene. Moc to pro mě znamená, teď už jsem klidnější - díky! Všem přeji zdravé a veselé děti a budu věřit, že jednou sem napíšu, jak to Jindříšek všechno dohnal..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.11.20 18:53

Ahoj všem
Jsem tu nová a poslední dobou mám strašný problém s pravou nohou a rukou. Byla jsem u neurologa a DG pravostranná Hemipareza. Špatně se mi chodí a podlamuje mi noha. Z ruky mi padají talíře. Od roku 2015 jsem z ničeho nic získala migrény s aurou. Od té doby se to táhne. Je tady někdo schopný odpověď i kdyby přibližně zda li to je jen chvilkové či na pořád? 27.11 jdu zase na CT mozku a páteře. Při chůzi to je hodně vyčerpávající, dříve jsem problém neměla, ale všimla jsem si poslední dobou ze mě bolí jen práv strana hlavy při migrénách. Když jsem byla v dubnu 2020 na CT tak mi našli na mozku nějaký malý nezhoubný něco. Dál se to už neřešilo. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
19.11.20 21:43

@Bledule 565 myslím, že to tady s tématem úplně nesouvisí. Nicméně dělali vám magnetickou rezonanci? Nechci strašit, ale já mám roztroušenou sklerózu a ta na CT vidět není, často se právě projevuje více na jedné polovině těla… Určitě je více diferenciálních diagnóz a nejlíp vám pomůže důkladné proklepnuti, případně i lumbální punkce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí