Lehké, skladné, trvanlivé golfky - poraďte

683
30.7.13 11:24

lehké, skladné, trvanlivé

Dobrý den, potřebuji radu ohledně golfek. Jak už název napovídá, potřebuji něco lehkého, skladného, co se po roce nerozpadne, ale vydrží třeba i na dalšího potomka. Mám kvalitní kočár, prvorozeného jsem odvozila jen v něm a golfáče jsem nekupovala. Pravda je, že když už se mu blížil druhý rok, tak vytlačit ho do kopce, byl záhul. Golfky předpokládám používat přibližně od prvních narozenin do druhých. Tedy v období, kdy druhorozená bude začínat chodit, ale moc toho ještě neujde. Takže tak abych zvládla ovládat prchajícího staršího, ťapající mladší a ještě ty golfky, proto ta lehkost a skladnost, jako výhoda se mi jeví i spojená rukojeť, ale netrvám na ní. Nejsem moc vysoká, takže ocením, když nebudu mít rukojeť až po prsa. Nepotřebuji s nimi jezdit do lesa, na to mám sporťák, ale měly by bez újmy zvládnout přejet tramvajové koleje nebo kočičí hlavy. Bylo by fajn, kdyby šly do lehu, na polohování nožiček netrvám, ale považuji to za výhodu. Zádová opěrka by měla být dost dlouhá, nemám ráda kočáry, kde je dítě o hlavu větší než zádová opěrka. A ráda bych, aby se hned nerozhrkaly a vydržely i pro případného třetího potomka. Zatím mě napadá chválené espiro magic 4, ale ráda bych měla z čeho vybírat. Předem díky za všechny tipy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3429
30.7.13 11:30

@sovička Já jsem spokojená s Chicco multiway. Sice nemají spojenou rukojeť, ale jinak splňují všechno. Jsou i do horšího terénu, takže kočočí hlavy a koleje zvládnou v pohodě. Polohovat jde opěrka nohou i zad, navíc mají pod hlavičkou polstrování, které se dá sundat. Odvozila jsem v nich dvě děti a jsou pořád dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.7.13 11:43

Mam chicco multiway-super, ted jsem si pořídila lorelli foxy a taky super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
30.7.13 11:45

Nám se hodilo 4baby city

• Citovat
  • Upravit
17013
30.7.13 11:54

:mrgreen: chicco multiway-lehké a skladné? 8o :lol: Zabraly nám víc prostoru jak Jane a kamarádka je má přes rok a docela rozhrkané :lol: Skladné vidím všechny takovéto typy http://internetovy-obchod.aloki.cz/…-mark3v1.jpg jsou i hodně prostorné, všechny co se skládají do „deštníků“ skladné prostě nejsou :lol: :lol: Jinak dobré jsou Peg perego pliko, ale taky děštníkové, ale mají super boudičku :palec: Jinak dobrých golfek je, mraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.7.13 11:56

Tak multiway nejsou skladné extra ale vydrží, a ty co jsou tu na fotce-chtěla bych tě s nima vidět na kočičích hlavách :D bydlim v Písku kde jsou kostky všade. Ted jezdim s Lorelli foxy a musim říct že skladné jsou a maj i větší kolečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
30.7.13 12:02

Koukni na quinny zapp, jedny z nejlehich a nejskladnejsich golfek, maji i polohovaci variantu quinny zapp xtra, ale na te jsem ja netrvala. Mala v nich jezdi od deseti mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
30.7.13 12:05

@sovička
Ahoj, mám Infinity Liru 4 a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
30.7.13 12:26
@dituleska píše:
Tak multiway nejsou skladné extra ale vydrží, a ty co jsou tu na fotce-chtěla bych tě s nima vidět na kočičích hlavách :D bydlim v Písku kde jsou kostky všade. Ted jezdim s Lorelli foxy a musim říct že skladné jsou a maj i větší kolečka

No možná by jsi byla překvapená, většina těhlech je fakt odpružená. takže se s nima jezdí mnohem lépe než zrovna s multiway :mrgreen: :mrgreen: Nehledě na to, že hodně těhlech typů se dá koupit se spojenou rukojetí. Fakt se s nimi jezdí perfektně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.7.13 12:32

@araw kolečka která jsou malá se v kostkách zasekávají nejde o to že by nepružili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
30.7.13 19:28

Chicco multiway raději ne. Čtu na ně docela rozporuplné recenze, jedni chválí, druzí nadávají. Možná by mi sedly, ale nechci riskovat. Potřebuji sázku na jistotu. Nejsem ten tip, co má spousty kočárků.
Quinny zapp jsem jednou viděla složené v trolejbuse a teda musím říct, že jsem zírala, paní je v pohodě hodila pod sedačku, když vystupovala, během vteřinky rolzožené. Za skladnost opravdu jednička s hvězdičkou. Já mám teda značku quinny spojenou spíše s malinkými kočárky ale ráda se nechám vyvést z omylu. Každopádně trojkolka by asi neprošla přes manžela.
Infinity lira vypadá dobře, přiznám se, že o nich slyším prvně, tak budu muset kouknout na podrobnosti.
Přemýšlela jsem i o nějakém maclaranu, hodně je tu vidívám v mateřském centru, škoda že nemají spojenou rukojeť. Kdoví jak jsou ovladatelné a skladné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
30.7.13 19:55

Mam tenhle ted 14 dní, akorát v jiné barvě, složí se jednou rukou, spojená rukojet, obrovský košík, dá se polohovat, aretovací kolečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
30.7.13 19:57

Já jsem maximálně spokojená s Peg Perego Si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
30.7.13 20:10

@dituleska Vypadají dobře. To jsou ty lorelli že. Trochu se obávám, že jak jsou z těch levnějších, tak se brzy rozpadnou a nevydrží pro případné další dítě. Totéž platí i o infinity a 4baby. Rozšoupla jsem se už u normálního kočáru, takže by se sice hodilo ušetřit, jak znám svého drahého, tak ve chvíli, kdy investuju do jedněch golfáčů, ak už mu nevysvětlím, že potřebuji jiné. Jak jsem psala, musí to prostě být sázka na jistotu. Koukala jsem i na cybex nebo peg pérego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5254
30.7.13 20:13

@sovička Zkus mrknout na Valco Baby Snap 4Cool, hodně si je teď chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí