Lehký spánek matky

42
27.4.22 13:59

Lehký spánek matky

Dobrý den,
mám dotaz, mám miminko 9 měsíců a řeším nespavost po porodu a teď lehký spánek, Má to někdo podobně, nespíte, a/anebo budíte se v noci často i když miminko spí, zlepšilo se to časem? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
774
27.4.22 14:29

U mě nezlepšilo vzbudí mě jakmile děti zasusti perinou při hledání polohy. Musely jsme se s manželem odstěhovat do obýváku. Místo gauče máme rozkládací postel a spíme tu. Konečně spím celou noc, pokud mě nepotřebují děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.4.22 14:31

Začala jsem tvrdě spát až když mladšímu dítěti byly asi 4 roky. Do té doby mě vzbudil každý prd v postýlce a to dokonce i když už byli v jiné místnosti nebo zrovna na hlídání u babičky. Ten organismus je prostě stále ve střehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
27.4.22 14:37

Nepomohlo by ti, kdyby miminko spalo v jiné místnosti? Že bys nebyla tak ve střehu a ve stresu třeba? Existují různé chuvicky a kamery, ty tě vzbudí při řevu :D ale nevzbudi tě každé sustnuti, mruceni, otáčení, povzdechy a vsechny zvuky co děti vydávají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14608
27.4.22 15:01

A nepomohlo by ti naopak, kdybys ho měla u sebe v posteli. Třeba bys ho pak cítila, byla klidnější a spala lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
27.4.22 15:03

To je instinkt. Ja mela deti u sebe vsechny tri..spala jsem dobre a kojila ve spani..ovsem jednou jsem se otocila k miminu zady a ve vterine jsem byla vzhuru pri plnym vedomi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14608
27.4.22 15:06
@Tarjei píše:
To je instinkt. Ja mela deti u sebe vsechny tri..spala jsem dobre a kojila ve spani..ovsem jednou jsem se otocila k miminu zady a ve vterine jsem byla vzhuru pri plnym vedomi…

Hustý :palec: Mne se zase paradoxně spi lip, když jsem k němu zády a na těch zádech mám prilepeny to dite, jednak prijemne hreje a pak mě nemůže kopnout do prsa :lol: kopání do zad mi neva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
27.4.22 15:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.4.22 15:37

@LucEm a kolik je dětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.4.22 15:39

@Semtex mimi je vedle v postylce, kterou máme u postele bez bočnice, takže vlastně u mně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65189
27.4.22 15:40

Někdy se to prostě nezmění nikdy. I když mé dítko bylo na střední, tak jsem v noci slyšela, když si ve vedlejším pokoji rozsvítila lampičku nad postelí. To cvaknutí vypínače mě prostě vzbudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
27.4.22 15:42

Ted to taky řeším, dcerce jsou tři a já spím jak na vodě. Slyším každé přetočení a to i druhé dcery co má svůj pokoj. Teď jsem si hodinkami změřila spánek a mám velký deficit toho hlubokého, ráno je mi snad hůř, než když jdu večer spát.
Radu ale nemám, hodně sil!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
27.4.22 15:52
@Semtex píše:
Hustý :palec: Mne se zase paradoxně spi lip, když jsem k němu zády a na těch zádech mám prilepeny to dite, jednak prijemne hreje a pak mě nemůže kopnout do prsa :lol: kopání do zad mi neva :lol:

Mám to stejně :D

• Citovat
  • Upravit
2529
27.4.22 16:20

Dcera má 7 a já se od porodu nevyspala v kuse, nemohu usnout a vzbudí mě všechno. Mám špunty do uší a beru prášky na spaní, abych nebyla jak zombie :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
27.4.22 16:23

@Mari-KusKus mohu se zeptat co berete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie