Lék Bellasin

142
10.1.23 16:31

Bellasin

Možná pozdní odpověď, ale třeba někomu aktuálně pomůže moje recenze.
Bellasin je perfektní na příznaky počínající menopauzy, beru pravidelně rok a přestaly mě nepříjemně bolet prsa, návaly horka, motání hlavy, menstruace se zlepšila je pravidelnější, slabší a bezbolestná, mám více energie, lépe se mi spí.
Hlavně by Bellasin neměly brát ženy, které tyto problémy nemají a mají vidinu prášků na hubnutí a ztrátu kilogramů :) tak to ne, nejsou to žádné tablety na hubnutí. Žena v době premenopauzy a menopauzy více ukládá tuk vlivem změny hormonální rovnováhy, Bellasin pouze tuto nerovnováhu dává trochu do kupy.
Konec hlášení a snad někomu pomůže s rozhodováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20852
14.4.23 08:54

Homeopatická poradna

Dobrý den,

nejen zakladatelce jsem chtěla napsat, že na eMiminu funguje HOMEOPATICKÁ PORADNA, kde MUDr. Eliška Bartlová ráda odpoví na všechny vaše dotazy.
Paní doktorka se homeopatii věnuje od roku 1992, je tedy zkušeným odborníkem. Navíc provozuje také lektorskou činnost pro lékaře, farmaceuty a nelékařské zdravotnické pracovníky, přednáší na odborných konferencích, publikuje a účastní se mezinárodních konferencí.
S důvěrou se na ni můžete obrátit s jakýmkoliv dotazem. Jistě vám poradí i s dotazem, jak používat Bellasin :mavam:

Naše poradny fungují i pro anonymní dotazy…

Hezké lednové dny :mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.11.24 08:35

Bellasin

Ahoj!

Možná to někomu pomůže, tak přidám svou zkušenost. Bellasin jsem také zkoušela, ale bohužel mi nepřinesl očekávané výsledky, co se týče hubnutí. Na příznaky menopauzy může být určitě dobrý, ale pokud jde o redukci váhy, pro mě osobně nebyl účinný.

Co mi ale opravdu pomohlo s hubnutím, byl Xenical (Orlistat). Funguje na principu blokování vstřebávání tuků ze stravy, což mi výrazně pomohlo upravit hmotnost. Samozřejmě je důležité kombinovat ho se zdravou stravou a pohybem, ale výsledky byly opravdu viditelné už během prvních měsíců užívání. Díky němu jsem se konečně dostala na váhu, se kterou jsem spokojená.

Na závěr chci zdůraznit, že je nesmírně důležité používat pouze kvalitní Xenical (Orlistat) od spolehlivých zdrojů , aby byl účinný a bezpečný. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.25 20:28
@IvetaS273 píše: Více

Dobrý den a můžete být, prosím, konkrétní? Který pořídit? Děkuji 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie