Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Uvař si homeopatickou slepičí polévku. Pověs za okno slepici a v jejím stínu vař 8 hodin hrnec vody. Pak jednu kapku z hrnce rozřeď v litru vody, důkladně promíchej a ředění třikrát opakuj. Dostaneš mimořádně silnou a výživnou polévku, která ti dodá všechnu chybějící energii.
@kaktusik Nejdříve bych vyzkoušela Rhodiolu (rozchodnice růžová), ta je na energii a psychickou zátež moc super. V lékárně jí koupíš buď v pilulích nebo v kapkách, nebo pak je komplex Rhodiola + magnezium B6, nyní 30 + 10 zdarma balení stojí asi okolo 120 Kč, bílofialová krabička. Bere se jedna pilule denně a osobně mohu doporučit. Pokud by potíže do 8 týdnů po tomto neustoupili, tak teprve poté homeo, ale to bys musela specifikovat konkrétní pocity. Univerzální homeo jen tak na stres neexistuje.
Příspěvek upraven 23.10.18 v 21:07
@Lychee13 píše:
Dej si radši čokoládu. Cukr jak cukr.
Cukr způsobuje jen a jen další únavu. ![]()
@Jedna babička píše:
Cukr způsobuje jen a jen další únavu.
Tak to dava smysl, to po homeopaticich musi z cloveka energie rovnou prystit.
Homeopatika jsem zkusila nekolikrat, pokazde s nulovym ucinkem. Jsem otevrena alternativni medicine atp., ale homeo povazuju za podvod. Uz jen pro ty kurzy, kde se to uci.
@Lychee13 píše:
Dej si radši čokoládu. Cukr jak cukr.
Ja bych naopak doporucila veskery cukr vyradit. Ale to chce slyset malokdo a radsi bude zkouset lektvary za drahe penize.
ano, je to podvod ![]()
navíc je to podvod který výtečně nese, protože vyrábí s nízkými náklady a prodává doslova nic za pěkný peníze a bez rizika
žádná odpovědnost za testování léků, žádná náročná studia, žádná dřina po nocích.....a vždy se najde nějaký naivní kaštan který bude rád platit za pocit že
po zakoupení a zaplacení bude : lépe a radostněji rodit, rychleji se mu zahojí modřina, přejde rýma nebo chřipka.....nebo bude mít menší únavu
prostě bude mít pocit že něco pro sebe jakože dělá a jen za ten pocit je ochoten platit
ale hezky se mi líbila jedna paní která mi natěšeně popisovala jak homeopatka vyléčila dítěti anginy
říkám, no jak, schválně
dítě mělo v 8 letech časté anginy
tak nastoupilo kupování nesmyslů, chodili tam „jen“ 6 let a po 6 letech placení za „konsultace“ a utracení mnoha tisíců za nesmysle dítě vyrostlo, a anginy jej přirozeně načisto přešly
už je má max jednou dvakrát ročně
bo už je velký a odolný
![]()
a paní se bude bušit do prsou a radovat z toho, jak na to homeopaticky kápla, chudák ![]()
ti šmejdi na tom rýžují nepokrytě, na druhou stranu, když je někdo ochoten platit za iluze …
@Borrealis píše: vždy se najde nějaký naivní kaštan který bude rád platit za pocit že
Na druhou stranu, značná část, nejspíš většina všeho co si lidi kupují jsou vlastně jen pocity
Kupujeme si oblečení pro hezký pocit, věci do bytu pro hezký pocit, voňavé prášky na prádlo pro hezký pocit, … Tak proč ne zrovna homeopatika pro hezký pocit? ![]()
@Jar Jar Tak urcite je jednodussi zobat pilule, nez poladit jidelnicek a zacit se hybat. Pro hezky pocit ![]()
@Borrealis píše:
ale hezky se mi líbila jedna paní která mi natěšeně popisovala jak homeopatka vyléčila dítěti anginyříkám, no jak, schválně
dítě mělo v 8 letech časté anginy
tak nastoupilo kupování nesmyslů, chodili tam „jen“ 6 let a po 6 letech placení za „konsultace“ a utracení mnoha tisíců za nesmysle dítě vyrostlo, a anginy jej přirozeně načisto přešly
už je má max jednou dvakrát ročně
bo už je velký a odolný
ti šmejdi na tom rýžují nepokrytě, na druhou stranu, když je někdo ochoten platit za iluze …
a paní se bude bušit do prsou a radovat z toho, jak na to homeopaticky kápla, chudák
Jo, to je presne ono ![]()
No právě
Bohaté firmy už na to dávno přišly (proto jsou taky bohaté). Věci jsou k ničemu, kupujte pocity ![]()
jako myslím že placebo efekt už dokazal, jak silnej můžeš mít vliv
úplně bych to neposílala do potrubní roury
moje obvoďačka mi to kdysi napsala na hlasivky a pomohlo to a ona není žádná šarlatánka ani bio bába ani ezoterička
prostě směs bylinek. rozhodně lepší než koktejlek antibiotik.
a jnak vedle někdo radí odpojit net, zahodit foun a příroda ![]()
@jednoslunicko píše:
@Jar Jar Tak urcite je jednodussi zobat pilule, nez poladit jidelnicek a zacit se hybat. Pro hezky pocit
a to je vážně dobrá připomínka !!
mám plnou skřín parfemů a většinu z nich jen pro radost a dobrý pocit, protože je unosím pouze když se dožiju…chvilka počíítání…189 let
homeopatika jsou podvod protože se tváří jako léky ale nejsou to léky nejsou klinicky testované jako léky a nemají doložené fungování jako léky
kdyby na krabičcce homeo bylo napsáno " pro dobrý pocit"......tak neřeknu ani vr
jenže ono se to tváří složitě, pseudolatinsky, má to navozovat dojem že to je něco vysoce sofistikovaného, odborného s dokonce !! zvláštním názvoslovím , pseudolatinským no bojdeeel v hlavě
a přitom je to úplně obyčejná šmejdovina stejná jako ta od šmejdů s dekama a hrncema, ti aspon prodávají deky a hrnce---- zde jen iluzi a pocit v hezkým obalu