Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Já na homeopatika nevěřím, ale synovi viburcol pomáhá na úplně všechno. Nevím, od kdy teda je. Ale pokud je to věkově podle příbalového letáku, tak bych to zkusila.
Jednou jsem ho použila i při zácpě a do 15 minut se pokadil. Ale mohla to být náhoda.
Ještě mě teda napadá, jestli by nepomohlo nošení v šátku. Já teda nosím od pozdějšího věku, dřív se syn nosit nechtěl nebo jsem to neuměla, bála se a on to cítil. Ale teď nošení pomáhá. Nevím, jak bychom bez šátku a nosítka zvládli růst zubů.
@Hadrnozka Právě že je od 1.dne od narození…A od prdíků Vám teda pomohl?
@Hadrnozka a v nosítku jí mám taky, ale to bych jí musela mít celý den na sobě a to taky nejde. A když jí dám z nositka, tak se ani nevyprdí ![]()
@Bařenka91 píše:
@Hadrnozka Právě že je od 1.dne od narození…A od prdíků Vám teda pomohl?
Já jsem se o viburcolu bohužel dozvěděla až v sedmém měsíci věku syna. Takže přímo na prdíky ne. Ale zabíral na bolavé břicho od průjmu, na zuby, po očkování, … Takže s dalším miminkem zkusím dřív.
@Bařenka91 píše:
@P4ja Espumisan bez efektu…
No on prý tak 3 dny musí působit ..dáváme ho před každým kojením a je to poznat. Ale prý je třeba to dávat poctivě.
@Bařenka91 píše:
@P4ja a kolik dáváte kapiček před kojenim?
5 - 10 je v návodu
@P4ja no mně právě doktorka říkala, že mám dávat 3×denne 10 kapek…A kdybych dávala před každým kojenim jen 5, tak stejně se do těch 30ti nevejdu, jelikož kojim vážně často
proto se ptám ![]()