Lék na imunitu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
970
14.4.11 11:48

Lék na imunitu

Ahoj, dnes jsem byla u dr. s opět nemocnou dceru a ona jí mimo jiné napsala nějaké léky na posílení imunity. Chtěla bych si nejdřív pročíst co je to zač, ale z receptu to nejde přelouskat, začíná to na písmeno B. Prej se to bere měsíc denně, pak měsíc obden, pak je pauza a zase znova. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Nevíte co je to za lék? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
14.4.11 11:56

A proč ho nevyzvedneš v lékárně a zjistíš tak více :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
14.4.11 12:02

Broncho Vaxom

Mám zkušenost u sebe, mi nezabral.

Moje obě děti měly něco podobného, ale jiný název, stejný princip. Taky nic

Jinak začala jsem s mladší chodit na alergo/imuno a doktor se vyděsil,k dyž viděl, že tehdy 14m dcera vyfasovala lék na imunitu (a navíc na několik měsíců). Konzultuju jí už jen tam

Teď ve 3letech jí chtl něco napsat, ale vzhledem k jisté zátěži v rodině jí nakonec napsal na imunitu injekce po měsíci

Já bych asi chtěla konzultaci na alergo/imunu, ne jen tak střílet naslepo a navíc od pediatra

něco jiného je zkusit různé vitamíny nebo my jsme zkoušely Echinaceu (ale tu nám zathl taky, že to má krátkodoý účinek a ovlivní to akorát všechny odběry)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.4.11 12:14

My ho měli cca ve 3 letech při rozjetém astmatu a věčných zánětech. Pomohl v kombinaci s autovakcínou dělanou z bacilů v krčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
14.4.11 13:32

Nejspíš to fakt bude Broncho vaxom-měl ho mladší syn, výsledek nic moc. Schémata užívání jsou různá podle věku atd.
Malej teď bere Ribomunyl-taky často marodí s nemocemi dýchacích cest, atd. a efekt- nejsem schopná posoudit, marodí méně často, ale většinou s hrozným průběhem.
U staršího syna jsme zkusili AUTO-vakcínu- dojeli jsme s ním do laboratoře, kde mu při nemoci udělali výtěry z nosu, pusy… a z těch jeho breberek mu přímo na tělo udělali kapky, které se užívaly dlouhodobě a to mu teda tenkrát hodně pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.4.11 13:32

holky díky, broncho by tam asi bylo na tom receptu, dál už je to jenom čára, ale asi to bude ono.
Já ještě nevím zda jí to nasadím - nejsem zastáncem léku jen tak od oka. Dr. říkala, že by mohlo pomoci i nedávat ji tak 2 měsíce do školky. Chodí od září a nikdy tam nebyla déle jak 4 dny. Vydrží vždycky 2, třetí už má rýmu, čtvrtý kašel a mám ji doma většinou 2,3 týdny. Jde uplně zdravá a znova to samé. V lednu ji vyndali mandli, jsem myslela že to bude lepší a nic.
Gabinka1 na to alergo musí být doporučení od pediatra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
14.4.11 13:53

no musí, no…a oni neradi u těch menších dětí, ale přitom se řiká to podchytit co nejdřív

Nám mimojiné dr vysvětloval, že se taky může stát, že tělo bude přestimulované nebo co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.4.11 14:07

My skončili na alergu ve 2 letech, kdy mu dělali testy z krve, až od 3 let kožní testy. A malý měl „vymlácenou“ imunitu od první dětské dr., kdy byl od 7 m do 2 let 11× nemocný a z toho mu 9× narvala atb. Změnili jsme dr., hned léky na imunitu a odesláni na alergo. Ve 3,5 letech pro neustávající silný kašel i přes antiastmatika jsme skončili v nemocnici na dětském plicním. Chodíme už 10 let a naše zlatá paní dr. dostala syna fakt z nejhoršího. Mimojiné - po všech testech v nemocnici jsme měli zákaz do kolektivu! Měl astma, alergie i potravinové + laryngitidy.

Dnes je mu skoro 14 let a už máme „jen“ astma. Nejhorší období u nás bylo od těch 2 let do cca 8 let. Ted trošku puberta zlobí průdušky, ale naštěstí už nic děsivého jako dříve.

Nebojte, oni z toho vyrostou, bobánci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
14.4.11 21:13

Mám výtečnou zkušenost s Imunoglukanem. Chodíme každý týden do MC a na plavání, takže min. 2× týdně v kolektivu a malej skoro pokaždé za dva dny dostal rýmu a občas i chřipky, virozy. Od tý doby, co ho bere (3měs.) , rýmu neměl ani jedinkrát!!!!! Měl jen nějakou střevní chřipku a ta měla tak lehoučký průběh, že jsem si jí skoro „nevšimla“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
14.4.11 21:15
TýnkaK píše:
Mám výtečnou zkušenost s Imunoglukanem. Chodíme každý týden do MC a na plavání, takže min. 2× týdně v kolektivu a malej skoro pokaždé za dva dny dostal rýmu a občas i chřipky, virozy. Od tý doby, co ho bere (3měs.) , rýmu neměl ani jedinkrát!!!!! Měl jen nějakou střevní chřipku a ta měla tak lehoučký průběh, že jsem si jí skoro „nevšimla“.

Jo a začli jsme ho užívat na doporučení několika maminek, které mají u svých dětí také téměř stoprocentní preventivní účinek proti infektům HCD, kašle apod. Jak moc to posiluje narušenou imunitu, nemám zkušenost a to ani sdělenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.3.14 12:50

Muzu se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s nejakymi prášky na pozornost a aktivitu. Skvela byla MERIDIA ale ta uz se nedela… neznáte neco dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
22.3.14 13:56

Tak u nás imunoglukan nezabral. Začala jsem dávat měsíc před nástupem do školky a každý měsíc jsme nemocní. U kamarádky to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí