Lékarnička - přírodnější produkty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
133
3.10.20 21:15

Lékarnička - přírodnější produkty

Pěkný večer, chtěla bych malému (9 měsíců) pořídit nějaké věci do lékarničky (pro různé případy). a chtěla bych poradit nějaké přírodnější produkty a šetrnější. Například nějaký bio sirup na nachlazení atd. Kamarádka mi nedávno poradila náplasti s medvídky, které nalepíte na oblečení a uvolnují bylinky (pomohlo nám při nachlazení). Doktorka do nás chtěla už „narvat“ nějaké léky.
Dále by mně zajímaly nějaké rady na podporu imunity. Například nějaké homeopatika (je podzim a malý už měl rýmu). Naše doktorka má k tomu dost laxní přístup, tak hledám inspiraci zde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7712
3.10.20 21:34

Z homeopatik davam dceri Siliceu (normalne jen jednu rano, kdyz je nastydla, tak jednu rano, druhou vecer). Dobry je i imunoglukan. Mame Glukanek a ted jsem koupila od Terezie, melo by byt prirodni, vypada to super. A davam od LR Vita Active Red. Nejsem zadny prodejce, objednavam na netu. Ale mam doporuceno a z okoli vyzkouseno dlouhodobe, takze tak.

Jinak jsem zacala davat ted od zari a davam do jara podle toho, jaky je pocasi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.10.20 21:49

Tak jasně, že doktor bude mít laxní přístup k homeopatikům. Doktor má léčit, ne zkoušet. Navíc, většina přípravků se nedoporučuje pro děti do 3 let bez předepsání lékařem. A o homeopatikách bych se spíš poradila s někým, kdo tomu dobře rozumí, než na diskuzi na internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
3.10.20 21:51

My máme v lékárničce z těch prirodnich léků na kašel sirup Hedelix a při růstu zoubků nebo jiných neduhů sirup Radepur baby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
3.10.20 22:17

@Aduš8 s homeo souhlasim, poradit se s dobrym homeopatem. Ale nekteri lekari s homeopatiky pracuji taky, uz jsem se s tim setkala.

Ale treba ty prirodni sirupy, kdyz nekdo chce davat, nevidim duvod predpisu lekarem. To neni lek - treba ten imunoglukan. Na vsem je od kolika let a jaka davka je doporucena, tohle studuju fakt peclive…ale dceri jsou dva a kousek, tak je to jiny jak necelej rok. To jsem ji nedavala, to jsem kojila a naprosto stacilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
3.10.20 22:28

Předcházení ušních problémů Audiron, kašel a pod lichořeřišnice - kapky, mišpulníkový sirup, ale nevím jak s dávkou u tak malých dětí, imunita - vit D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
3.10.20 23:01

Používám produkty Just, vyloženě sirup na imunitu dávám dceři až od cca 3 let co šla do MŠ ( bude jí 7 let ). Do té doby éterické oleje do koupele, nebo aromalampy. Stejně teď u miminka co máme. Taky nejsem milovník lékáren :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4100
4.10.20 07:16

@saphir jake jsou prosim ty naplasti s medvidkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
5.10.20 21:23

@Kolarkaa Omlouvám se za pozdní reakci.
https://www.littlenature.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...