Zarudlý krk a teploty

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
87
3.10.20 19:41

Zarudly krk a teploty

Holky prosím o radu náš malý (10mesicu) má už 5ty den zvýšenou teplotu 37,6-38 pokaždé jen k večeru, byly jsme u doktorky crp měl 10, trosku dostal ještě průjem a k tomu zarudly krk, dala nám kapky do nosu a léky na průjem, už 3ti den sme dali 1× denně vždy k večeru Nurofen jinak neusne a neustále je protivnej a pláče, má někdo zkušenost??mě už to přijde hrozne dlouhé je to naše první nemoc :,( :,( disappointed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
3.10.20 19:48

Nerostou mu zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.10.20 19:52

@Aduš8 myslím ze ne zatím už jich má 8 tak předpokládám ze ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.10.20 20:05

@Smile111 tak pokud už má jedničky a dvojky, klidně to mohou být první stoličky. Odpovídal by tomu i průjem, moje děti ho měly obě ke všem zubům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.10.20 20:12

@Aduš8 uvidíme co to bude ale nechci do nej týden cpát ten nurofen ale bez nej je to hrůza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22843
3.10.20 20:18

@Smile111 Ten nurofen mu neuškodí, zkus dát poloviční dávku, teba mu to také pomůže. Stoličky to můžou být, něco ho bolí. Já jinak srážela teplotu od 38C nahoru..
Ale máš štěstí, já mám 2 děti a ta druhá už v 10.měsících měla zasebou x nemocí, včetně neštovic a angíny :roll: Starší všechno donesla za školky :zed:
Tak ať je brzy lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.10.20 20:25

@lucynka25 první den sme dali dávku která mu vychází na měsíce 2,5ml a další dny jsem to už snižovala na 2ml a taky to zabírá je pak hned jak vymenenej chce si hrát směje se a i pak hezky usne ale doktorka tvrdí ze kdyby to byly zuby měl by prý teplotu jen jeden den :nevim: zuby mu začali v 5mesicich jednicky dole hned obě a pak to šlo strašně rychle v 7mesich už 8zubu.. děkuji snad to brzi prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22843
3.10.20 20:30

@Smile111 moje dcera měla růst zubů zrovna s angínou najednou, takže to bylo šílený. Měla 40C, do toho 4 zuby, průjem..měsíc mi nejedla.
Může ho i bolet hlavička, nožičky..ještě vydrž a případně jdi v pondělí znovu, CRP by mohlo klidně vyskočit za ty dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
3.10.20 20:37

@lucynka25 taky jsem si říkala ze když se to nezlepší půjdeme tam znova :( zatím teda pije i krasne jí, myslím ze mohl chytnou i nějakou virozu od nás přítele chytli průdušky a já mám trochu rýmu tak sme ho možná mohli nakazit, chudinka to si nedovedu představit 🙉 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22843
3.10.20 20:43

@Smile111 to je možný. Tak hlavně, že baští a pije. to bude dobrý. Nejhorší je, když přestanou jíst. Já naštěstí dlouho kojila, tak prso si vzaly holky vždycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí