Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, nejste některá sestřička nebo doktorka?
Potřebovala bych pár stránek na procvičení pravopisu lékařského názvosloví,
na většině stránek jsou pouze odkazy na knížky.
Myslím, že uživatelka Pudloslava je lékařka ale nechci kecat. Zkus si jí vyhledat a napiš jí ![]()
@RadkaOR Jak to myslíš? Jako oscanovat nějaké stránky z knížek?
@PetiteFillette píše:
@RadkaOR Jak to myslíš? Jako oscanovat nějaké stránky z knížek?
Pokud by to šlo, stačí mi třeba dvě stránky takových těch základů, nejlépe stavby těla, kostí.
Aha, tak anatomii už asi nenadju…teda určitě. Můžu poskytnout pouze něco z porodnictví ![]()
Jo Doctus je dobra volba, myslim, ze dukladne proberete zejmena nazvoslovi muzskych pohlavnich organu ![]()
@Pudloslava píše:
Jo Doctus je dobra volba, myslim, ze dukladne proberete zejmena nazvoslovi muzskych pohlavnich organu
Přesně tak se stalo, zahltil mě tím jak jen mohl až na ty pohl. orgány.
@Pudloslava Pokud jsem to pochopila, tak je asi urolog, ne?
Nebo jsem si to vždycky myslela, když vždycky přispívá do tématů s penisy ![]()
@Petule030 píše:
@Pudloslava Pokud jsem to pochopila, tak je asi urolog, ne?Nebo jsem si to vždycky myslela, když vždycky přispívá do tématů s penisy
neni, je to medik se zvlastnim konickem ![]()
@Petule030 píše:
@Pudloslava Pokud jsem to pochopila, tak je asi urolog, ne?Nebo jsem si to vždycky myslela, když vždycky přispívá do tématů s penisy
Je to zatím jen student všeobecného lékařství, ale šikula.
Asi ho to k té neurologii táhne nějak víc no.
@RadkaOR píše:
Je to zatím jen student všeobecného lékařství, ale šikula.
Asi ho to k té neurologii táhne nějak víc no.
Prdlajz, tvrdi, ze chce byt pediatr, akorat se desne libi povidat si o penisu, proto ho taky vygooglis na spouste stranek s touto tematkou. Nekde si ho jen porovnava, jinde „odborne“ radi.
Jak by se vam libilo mit pediatra s uchylkou na penisy?
@RadkaOR já mám doma netterův atlas kdybys potřebovala něco z tama
skripta z anči mám „jen“ pro vš sestry, což pro mediky je nedostačující (např. obecná stavba žebra má 5 latinských pojmů..což si myslím, že medikům tam navalí každý hrbolek a prohlubeň
)