Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky přišla jsem si pro radu:)Kamarádka je v 12tt. A bolí ji zub. Jaký lék si muže dát? Já už to zapoměla. Moc děkuju za rady
@lilaa22 píše:
Holky přišla jsem si pro radu:)Kamarádka je v 12tt. A bolí ji zub. Jaký lék si muže dát? Já už to zapoměla. Moc děkuju za rady
Ahoj, tak at jde k zubaři, jestli tam teda nebyla a jinak to bude muset asi vydržet…
Tak ať zkusí jeden ibalgin, když vezme jen jeden nebo dva, tak neva, je tam napsané, že se nesmí užívat ve 3. trimestru
@Sasanka30 U zubaře byla, má tam jít zase, ale až za 63 dny, zatím to má vydržet s paralenem, kterej nezabírá.
@kotaska91 Právě že v lékárně ji řekly že je to největší svinstvo:(
@kotaska91 píše:
Tak ať zkusí jeden ibalgin, když vezme jen jeden nebo dva, tak neva, je tam napsané, že se nesmí užívat ve 3. trimestru
Nevzala bych ani jeden a určitě ne ibalgin, je to snad ten nejhorší prášek ![]()
Tak jedině zavolat na gyndu svému doktorovi nebo do nemocnice a zeptat se
ale v prvním trimestru mít moc možností nebude
@lilaa22 píše:
@Sasanka30 U zubaře byla, má tam jít zase, ale až za 63 dny, zatím to má vydržet s paralenem, kterej nezabírá.
Nic vic než paralen bych nevzala, at si dá třeba studenej obklad, nebo kloktá nějaký bylinky co by to mohly sklidnit ![]()
Ibalgin se v tehu nesmi davat!!! Zpusobuje srdecni vadu hlavne v prvnim teimesteu!!!