Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den,
můžu vzít do Chorvatska léky? Konkrétně: tamtum verde pastilky, paralen, ibalgin, mast psilo-balsam?
A kávu, čaj a cukr v neoriginálním balení? Káva, cukr přesypáno do skleniček, mix různých čajových sáčků v jedné krabičce od čaje?
Anonym proč? ![]()
A proč bys jako ty léky nemohla vézt?
Hele nezapomeň ještě k tomu cukru atd, nasmažit dvě kila řízků a taky vem paštiku Májku. ![]()
@Šmoulice píše:
Anonym proč?A proč bys jako ty léky nemohla vézt?
Hele nezapomeň ještě k tomu cukru atd, nasmažit dvě kila řízků a taky vem paštiku Májku.
To je intimní věc. ![]()
Nedivím se, že to dala anonymně. ![]()
A ty myslíš, že v Chorvatsku nemají obchod a lékárnu?
Tohle fakt nechápu… Tahat vše sebou… Na co? Bože ne, opravdu lidi za hranicí Česka též musí chodit nakupovat a též občas stonají… ![]()
@Šmoulice píše:
Hele nezapomeň ještě k tomu cukru atd, nasmažit dvě kila řízků a taky vem paštiku Májku.
Tak samozřejmě!! Co kdyby v těch končinách nebyl obchod? ![]()
@Šmoulice píše:
Nech si to. Jídlo mám zaplacené tam.
@Barevné klubíčko píše:
A ty myslíš, že v Chorvatsku nemají obchod a lékárnu?Tohle fakt nechápu… Tahat vše sebou… Na co? Bože ne, opravdu lidi za hranicí Česka též musí chodit nakupovat a též občas stonají…
Vím, že tam mají obchody atd. Já si léky vozím, i když jedu na dovolenou v Čechách.
Často koukám na strážce hranic Austrálie, tak jsem trochu paranoidní no.
Muzes, vezla sem tam vice leku a nejake zakladni veci z potravin
jeli jsme pres Rakousko a Slovinsko a nikde nas nekontrolovali
stastnou cestu preji a uzijte si dovcu ![]()
@Vesnickaholka píše:
Muzes, vezla sem tam vice leku a nejake zakladni veci z potravinjeli jsme pres Rakousko a Slovinsko a nikde nas nekontrolovali
stastnou cestu preji a uzijte si dovcu
Děkuji, jedeme poprvé, tak jsem z toho trochu na nervy.
Paštikáři ještě nevymřeli. Léky neřeším, ale přesypávat cukr? ![]()
@Zumpa píše:
Paštikáři ještě nevymřeli. Léky neřeším, ale přesypávat cukr?
Aby se tady nejaky povrchni osel neozval, to by bylo divne ![]()
Tak presypala cukr, aby tam nemusela kupovat kilo kvuli peti lzickam do caje/kafe ![]()
@Vesnickaholka píše:
Aby se tady nejaky povrchni osel neozval, to by bylo divne
Tak presypala cukr, aby tam nemusela kupovat kilo kvuli peti lzickam do caje/kafe
To by bylo divné, kdyby se na můj komentář nechytila nějaká oslice. Jen jsem to nečekal tak rychle ![]()
Jinak jak Chorvatsko, tak tranzitní země mají zveřejněno, jaké jsou limity na dovoz. Konkrétně u léků v Chorvatsku se jedná o množství běžné spotřeby na jeden měsíc.
Příspěvek upraven 22.07.23 v 19:49
Dobrý den,
můžu vzít do Chorvatska léky? Konkrétně: tamtum verde pastilky, paralen, ibalgin, mast psilo-balsam?
A kávu, čaj a cukr v neoriginálním balení? Káva, cukr přesypáno do skleniček, mix různých čajových sáčků v jedné krabičce od čaje?