Děti a dětičky

Anonymní
22.7.23 02:59

Děti a dětičky

Ahoj. Dozvěděla jsem se, že můj otec a jeho dlouhodoba pritelkyne si poridili miminko. A jeste planovane umele protoze to neslo :roll:
Za tri mesice maji pry termin.
Nechapu proc ne driv, proc ted. Je to obrovsky šok a nevím co si myslet. Rozhodne z toho nemam radost a necekala jsem to.
Tatovi je skoro 50 let a jí přes 40 let, nevim presne + kolik.
Me je skoro 30 a mám 4 letého syna, je tedy i děda. A já mám mít za „sourozence“ mimino mladsi nez svyho syna. Úděsná představa.
Co hodlají dělat v budoucnu nevím, jsou to dle mě sobci vůči tomu dítěti.
Spolu jsou mozna 15-20 let, dle mě času měli dost a ještě by to vyšlo časově i já bych to chápala, ale tohle opravdu ne. :nevim:
Obvzlast, kdyz na nás jako malé se „vykašlal“ prave kvuli teto pritelkyni. Sestra s nim dodnes nekomunikuje, uz nekolik roků.
My jsme navazali znovu vztah pred pár lety, s vnukem se sblížil a teď tohle. Se picnu. Děs. To budu rozdýchávat dlouho nejspíš.
Jen jsem se potřebovala vykecat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.7.23 03:24

A ty jsi kdo, samozvaný soudce? Budeš je živit, šatit nebo jim dítě vychovávat, že k tomu máš tolik “dle mě” a převracení očí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 03:33

@broskvová zmrzlina gratulovat si k „bráškovi“ ve svých letech rozhodně nehodlám ;)

Chudák děcko, za 30 let… ani ne, stačí mít v pubertě tátu 65+… na maturáku „dědulu“… hrůza.
Nehledě na ta rizika která věkem přichází, sobectví největší.
Ale zdravé miminko jim samozřejmě přeji.

Soudit si budu co chci. Mě se to také týká a názor si vyjádřím.
Neudělám s tím nic, ale myslet si mohu co chci.

Příspěvek upraven 22.07.23 v 03:40

• Citovat
  • Upravit
22.7.23 03:39
@Anonymní píše:
@broskvová zmrzlina gratulovat si k „bráškovi“ ve svých letech rozhodně nehodlám ;)

Chudák děcko, za 30 let… ani ne, stačí mít v pubertě tátu 65+… na maturáku „dědulu“… hrůza.

Soudit si budu co chci. Mě se to také týká a názor si vyjádřím.

Jj, ještě nožičkou bych si dupla.

A citaci:

@Anonymní píše:
Ahoj. Dozvěděla jsem se, že můj otec a jeho dlouhodoba pritelkyne si poridili miminko. A jeste planovane umele protoze to neslo :roll:
Nechapu proc ne driv, proc ted. Je to obrovsky šok a nevím co si myslet. Rozhodne z toho nemam radost a necekala jsem to.
Me je skoro 30 a mám 4 letého syna, je tedy i děda. A já mám mít za „sourozence“ mimino mladsi nez svyho syna. Úděsná představa.
Spolu jsou mozna 15-20 let, dle mě času měli dost a ještě by to vyšlo časově i já bych to chápala, ale tohle opravdu ne. :nevim:
Obvzlast, kdyz na nás jako malé se „vykašlal“ prave kvuli teto pritelkyni. Sestra s nim dodnes nekomunikuje, uz nekolik roků.
My jsme navazali znovu vztah pred pár lety, s vnukem se sblížil a teď tohle. Se picnu. Děs. To budu rozdýchávat dlouho nejspíš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
22.7.23 03:44

Podobný příběh znám
Mezi dětmi je rozdíl cca 25 let
Teta se synovcem jsou pár měsíců od sebe.
Nebudete asi úplně jedinni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
22.7.23 03:45

@broskvová zmrzlina Jasně :mrgreen: tobe to prijde v pohode? Ja souhlasim. Chudak dite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
22.7.23 03:47
@Anonymní píše:

Bohuzel i to se stava. Nejspis nejaka krize a vyresili to trochu jinak. Take bych nebyla nadsena, ale to se vstreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 03:50

@Atisia To nejspíš nebudeme. Ono si to sedne. Člověk si zvykne na všechno, ale opravdu mě to dostalo.

• Citovat
  • Upravit
5629
22.7.23 04:24

A co je ti po tom? Budeš min dědit, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2840
22.7.23 06:31

A ses si jista, ze se těch 15-20 let nesnaží o dítě? Jejich věk není dnes zase tak výjimečný, zvlášť pokud ona děti nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15255
22.7.23 06:31

Nejsou první ani poslední kdo má v tomto věku dítě, nedelej z toho drama. Jedna moje známa má od otce sourozence mladšího o 34let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.7.23 06:39

Znám pár, kde otec má dítě z prvního manželství a druhé dítě je mladší o 30 let. Jako není to obvyklé, ale to druhé dítě přineslo do rodiny spoustu radosti. Jestli se na to oba ještě cítí a dokonce otěhotněla (ač s asistencí) tak ať si to jediné?! společné dítě užijí. Já bych po 40 nerodila, ale jiné si troufnou :nevim: Taky bych asi zvedala obočí, chvíli to zpracovávala, ale na mimino bych se asi těšila. Kdybych ho neměla 24 hodin denně na starost. a mohla si ho pochovat a povozit, tak bych vzala macechu na milost 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.7.23 06:44

Tak snad ví, co dělají. Třeba jim to celou dobu nešlo.
Hlavní je, ať je dítě v pořádku. Starej se o svoji rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1170
22.7.23 06:45

U nás bylo něco podobného. Děda byl od sestry o 20 let mladší. S jejím synem, svým synovcem byli asi o tři roky od sebe. Je to otcův život. Jestli Tě to tolik štve, nestýkej se s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.7.23 07:37
@Anonymní píše:
@Atisia To nejspíš nebudeme. Ono si to sedne. Člověk si zvykne na všechno, ale opravdu mě to dostalo.

Tak lepší, že s dlouholetou. Si vezmi, že by si v 50 nabrnknul dvacítku a ta za 3 měsíce těhotná. To by byla teprve macecha!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová