Děti a dětičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tosidelassrandu
22.7.23 10:20

A je nutný být tak jedovatá na nenarozený dítě, který je navíc tvůj sourozenec?

• Citovat
  • Upravit
33702
22.7.23 10:26
@Anonymní píše:
@arinecka protože chci anonym.
Dovolil to stejné jen trochu pozdě, když už má haranty velký a dospělý s vnoučaty chceš říct :lol: :poblion:
A ano, štvalo by mě to taky. Proč taky ne? Že by upozadil moje dítě? Štvalo i natolik že by ho už nikdy neviděl. Fakt se jí nedivim asi máme stejný názor. Co by to pro mě bylo? Důkaz že mu vlastně o mě a vnouče ani moc nejde. ;) Tak proč takový vztahy pěstovat a řešit?
Raděj je přerušit a mít klid.
Nehorázně by mě ponížilo kdyby mi udělal tatínek sourozence mladší než moje děti. Ale já bych s tím fakt byla raz dva a sbohem tati :palec:

To je fajn že chceš, ale není pro to důvod. Jsi sobecká úplně stejně jako zakladatelka. Neslutečný, nemám slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
22.7.23 10:29
@arinecka píše:
To je fajn že chceš, ale není pro to důvod. Jsi sobecká úplně stejně jako zakladatelka. Neslutečný, nemám slov.

A nemůže to nakonec být také zakladatelka? Netvrdím že musí mít na to stejný názor jako ostatní, ale její reakce jsou hodně podobné jako zakladatelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33702
22.7.23 10:31
@mamule42 píše:
A nemůže to nakonec být také zakladatelka? Netvrdím že musí mít na to stejný názor jako ostatní, ale její reakce jsou hodně podobné jako zakladatelky.

Kdo ví, třeba jo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
22.7.23 10:43
@Anonymní píše:
@mamule42 Otec to je a bude její i tak a vnuk nemá co dělat v pozadí. Jestli ano tak je to blbec. :nevim:

Ty jsi hnusná, takže ty bys zakázala svým dětem vídat se se svým dědou, jen proto, že se nedovolil své sobecké, umanuté, rozmazlené dcery, jestli může mít dítě. Jsi sobec a chováš se jak malej roznszlenej parchant. A prozradím ti tajemství, pokud prarodiče fungují, mají rádi svá vnoučata, tak si to vždy zařídí tak, aby trávili čas i s vnoučaty i kdyby měli děti deset. O tom to není. Máš také plno prarodičů, co mají čas, jsou třeba v důchodu, nemají děti a svá vnoučata vidí sporadicky, o tom to není. Ale ať tak nebo tak, ty nemáš co komu říkat, kdy se má množit, kolik ma mít děti a už vůbec se chovat, když s něčím nesouhlasíš, že budeš rodiče vydírat přes děti, že už je neuvidí. To je hnus, co se jen tak nevidí. Skákat vysoko nemusíš, ale měla bys to respektovat. Že ty sis udělala tři děti je tvůj problém, jistě je fajn, pokud prarodiče fungují, jsou oporou, pomohou, ale mají také svůj život a nemáš jim co diktovat. Primární starost o tvé děti je na tobě a na chlapovi, s kým ty děti máš. Prarodiče jsou na zábavu a na rozmazlování a to zvládnou i při dětech, pokud chtějí a fungují jako babička s dědou. Ještě, že se za svůj názor alespoň stydíš, fakt se chováš jak rozmazlenej, sobeckej parchant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
22.7.23 11:01

Obe anonymni uzivatelky nejak utichly, cmucham dvoji identitu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33702
22.7.23 11:02
@Vesnickaholka píše:
Obe anonymni uzivatelky nejak utichly, cmucham dvoji identitu :mrgreen:

Jo no, zvláštní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
22.7.23 11:10
@Anonymní píše:
@arinecka protože chci anonym.
Dovolil to stejné jen trochu pozdě, když už má haranty velký a dospělý s vnoučaty chceš říct :lol: :poblion:
A ano, štvalo by mě to taky. Proč taky ne? Že by upozadil moje dítě? Štvalo i natolik že by ho už nikdy neviděl. Fakt se jí nedivim asi máme stejný názor. Co by to pro mě bylo? Důkaz že mu vlastně o mě a vnouče ani moc nejde. ;) Tak proč takový vztahy pěstovat a řešit?
Raděj je přerušit a mít klid.
Nehorázně by mě ponížilo kdyby mi udělal tatínek sourozence mladší než moje děti. Ale já bych s tím fakt byla raz dva a sbohem tati :palec:

Za to ty máš tatínka opravdu ráda a přeješ mu životní štěstí.:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
22.7.23 11:24
@Russet píše:
Tak jestli mu je pade a má třicetiletou dceru, vstával ve 20 k ní. To taky není značka ideál. A zvládl to 8)

Nebo nevstával jako tehdejších tatíků, nechal to na matce a pak si našel jinou. Já tedy docela zakladatelku chápu že není ze situace nadšená. Ano, neudělá s tím nic a čím dřív se se situací smíří, tím líp pro všechny.
A jak někdo psal, že by mohla být svému budoucímu sourozenci matkou :mrgreen: ha ha ha, už vás všechny chytré vidím, jak byste s radostí pečovaly. Kecy, on internet snese vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
22.7.23 11:25

Musis si uvedomit, ze “tvuj tata” neni cela osobnost tveho taty. Je to jenom jedna z jeho socialnich roli. Zaroven je partner te zeny. A clovek se svobodnou vuli, ktery ma stejna prava jako ty. Jestli mas pocit, ze mu do veci jako je tahle, muzes mluvit, tak se seredne pletes. Je ti 30, on se preci nemusi chovat tak, aby se to tobe libilo. Neni za tebe zodpovedny a nezije pro tebe, je to jeho zivot. Jako jeho dcera si muzes vybrat, bud to prijmout nebo neprijmout, ale rozhodne to nemuzes zmenit. Mas tatu rada dost na to, abys byla schopna tohle zkousnout? Jestli ne, je to smutny a muzes akorat prat tomu miminku, at ma k tatovi lepsi vztah nez ty.

Jinak to, ze mu je 50 a ma mimco, neznamena ze to dite bude v deseti sirotek. Memu manzelovi bylo 55, kdyz se narodilo nase nejmladsi dite a je to nejlepsi tata na svete ;) a rozhodne neni jednou nohou v hrobe, neboj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.7.23 11:33

Ty jsi pěkný sobec. Přestaň myslet jen sama na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
22.7.23 11:34

Tak jim to přej, jejich rozhodnutí. Na mě otec celý život kašlal, pořídil si ještě dva kluky s druhou ženou. Ví, že má vnuka, ale taky nezájem, je mi jasné, že ho budou zajímat až vnoučata od nevlastních bratrů. Co by za to jiní lidi dali, že mají nějaké příbuzné a zdravá vnoučata, ale co už. Ty píšeš, že se s otcem i bavíte tak třeba se nakonec na malé začneš těšit ;)

Příspěvek upraven 22.07.23 v 11:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.7.23 11:34
@Matt 02 píše:
Ty jsi hnusná, takže ty bys zakázala svým dětem vídat se se svým dědou, jen proto, že se nedovolil své sobecké, umanuté, rozmazlené dcery, jestli může mít dítě. Jsi sobec a chováš se jak malej roznszlenej parchant. A prozradím ti tajemství, pokud prarodiče fungují, mají rádi svá vnoučata, tak si to vždy zařídí tak, aby trávili čas i s vnoučaty i kdyby měli děti deset. O tom to není. Máš také plno prarodičů, co mají čas, jsou třeba v důchodu, nemají děti a svá vnoučata vidí sporadicky, o tom to není. Ale ať tak nebo tak, ty nemáš co komu říkat, kdy se má množit, kolik ma mít děti a už vůbec se chovat, když s něčím nesouhlasíš, že budeš rodiče vydírat přes děti, že už je neuvidí. To je hnus, co se jen tak nevidí. Skákat vysoko nemusíš, ale měla bys to respektovat. Že ty sis udělala tři děti je tvůj problém, jistě je fajn, pokud prarodiče fungují, jsou oporou, pomohou, ale mají také svůj život a nemáš jim co diktovat. Primární starost o tvé děti je na tobě a na chlapovi, s kým ty děti máš. Prarodiče jsou na zábavu a na rozmazlování a to zvládnou i při dětech, pokud chtějí a fungují jako babička s dědou. Ještě, že se za svůj názor alespoň stydíš, fakt se chováš jak rozmazlenej, sobeckej parchant.

Zakladatelka je zlá a sobecká osoba. Svět se netočí jen kolem ní a jejího dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
22.7.23 11:38

@topazio To je ale reakce na tu nádheru slunečnici, ta jede ještě větší pecky. Prej zvrácená doba :mrgreen:. To není na zakladatelku, ta sice taky žárlí a je sobecká, ale tahle ta to úplně rozjela :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148920
22.7.23 11:40
@topazio píše:
Ty jsi pěkný sobec. Přestaň myslet jen sama na sebe.

Možná má to sobectví po otci. Ten taky myslel jen na sebe a opustil rodinu s dětmi kvůli jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová