Děti a dětičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.7.23 10:01

Mne bude 40 a sourozenci nejmladsimu je 17. Tatka ma 71. Uz je to nemocny dedecek, mamince jeji bude 45. Ten rozdil je uz markantni v tomto veku. Deda uz je “out” v nekterych vecech oproti pubertakovi. Taky jsem to musela mnoho let rozdychavat.

• Citovat
  • Upravit
53518
22.7.23 10:01
@mamule42 píše:
Já spíš nechápu že zakladatelka ani neví kolik je otcové přítelkyni roků, když jsou spolu 15-20 let, to je taky dobrej rozptyl :lol: ale že byla 2× na potratu si pamatuje docela dobře. Spíš žárlí že její synáček bude v pozadí a dědula bude vrkat na své miminko.

A přitom by mohli být kámoši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.7.23 10:02
@Anonymní píše:
Mne bude 40 a sourozenci nejmladsimu je 17. Tatka ma 71. Uz je to nemocny dedecek, mamince jeji bude 45. Ten rozdil je uz markantni v tomto veku. Deda uz je “out” v nekterych vecech oproti pubertakovi. Taky jsem to musela mnoho let rozdychavat.

Ale udělat si nic nemohla, když se otec v 54 rozhodl plodit, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
22.7.23 10:03
@Anonymní píše: Žasnu kolika lidem to přijde normální. Nedivím se zakladatelce. Taky by mě naštval fakt že si poridim rodinu a otec nasledne taky :poblion: nez aby tu byl jako děda a otec tak bude běhat kolem mimina.
On se sám potrestá až zjistí jaké jeho stáří bude.
Nejen to, celkově i ze strany otce je to sobecké nejen vůči nenarozeného, ale i dceři. Mě by tímto také otec ponížil a připadal by mi jako sploditel bez mozku.
Ta ženská také. Takových zbytečných rizik.
A tady hromada komentářů že je to jedno. Dnesni doba je zvracená.

Jako že nemá právo na svůj život? Tebe by naštvalo, že si pořídíš rodinu, a otec si dovolí to stejné? No jo, štvalo by tě, že nebude skákat okolo tebe a tvého dítěte co? A proč anonym? Stydíš se za svůj názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
22.7.23 10:04

@mamule42 Otec to je a bude její i tak a vnuk nemá co dělat v pozadí. Jestli ano tak je to blbec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5925
22.7.23 10:09
@Anonymní píše:
@mamule42 Otec to je a bude její i tak a vnuk nemá co dělat v pozadí. Jestli ano tak je to blbec. :nevim:

Ale prosím tě, kde na ta moudra chodíš, já bych taky uměla pod rouškou anonymity žhavě hájit zakladatelku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
22.7.23 10:10
@Anonymní píše:
@Russet Psát tady že ji jde o majetek je totalně mimo. Osobně se tomu jejímu šoku ani nedivím. Je to zvrácený. Dělat s tím může naopak jen to že se tu vykecá, ale zdejší slepičinec se slétnul.
Mám tři děti a přijít můj táta že budu mít sourozence tak ho pošlu k šípku jestli se nezbláznil a asi ho už nikdy nechci vidět.

Wow, skvely pristup k necemu, do ceho Ti nic neni - zavrhnout vlastniho otce :palec: a jsn tak mimochodem - proc jsi anonym? Ze by ses stydela za svuj nazor 8)

• Citovat
  • Upravit
557
22.7.23 10:11

@arinecka protože chci anonym.
Dovolil to stejné jen trochu pozdě, když už má haranty velký a dospělý s vnoučaty chceš říct :lol: :poblion:
A ano, štvalo by mě to taky. Proč taky ne? Že by upozadil moje dítě? Štvalo i natolik že by ho už nikdy neviděl. Fakt se jí nedivim asi máme stejný názor. Co by to pro mě bylo? Důkaz že mu vlastně o mě a vnouče ani moc nejde. ;) Tak proč takový vztahy pěstovat a řešit?
Raděj je přerušit a mít klid.
Nehorázně by mě ponížilo kdyby mi udělal tatínek sourozence mladší než moje děti. Ale já bych s tím fakt byla raz dva a sbohem tati :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
22.7.23 10:12
@Anonymní píše:
Dovolil to stejné jen trochu pozdě, když už má haranty velký a dospělý s vnoučaty chceš říct :lol: :poblion:
A ano, štvalo by mě to taky. Proč taky ne? Že by upozadil moje dítě? Štvalo i natolik že by ho už nikdy neviděl. Fakt se jí nedivim asi máme stejný názor. Co by to pro mě bylo? Důkaz že mu vlastně o mě a vnouče ani moc nejde. ;) Tak proč takový vztahy pěstovat a řešit?
Nehorázně by mě ponížilo kdyby mi udělal tatínek sourozence mladší než moje děti. Ale já bych s tím fakt byla raz dva a sbohem tati :palec:

@admin - pro anonym neni sebemensi duvod :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22048
22.7.23 10:14
@Anonymní píše: Žasnu kolika lidem to přijde normální. Nedivím se zakladatelce. Taky by mě naštval fakt že si poridim rodinu a otec nasledne taky :poblion: nez aby tu byl jako děda a otec tak bude běhat kolem mimina.
Nejen to, celkově i ze strany otce je to sobecké nejen vůči nenarozeného, ale i dceři. Mě by tímto také otec ponížil a připadal by mi jako sploditel bez mozku.

Jako že by se otec měl dovolovat své třicetileté dcery, zda si může se svou dlouholetou partnerkou pořídit potomka? To si snad děláš legraci…

S paní je 15-20 let, tj. žádný krátkodobý úlet…. a že se rozhodli až ve starším věku, to je výhradně jejich problém.

Ve věku 40+ má tady dítě hromada uživatelek – a když si někdo dovolí jen naznačit, že už si ho pořizovat neměly, slétnou se na něj kameny….. A tady je to najednou problém? Proč – protože si pán dovolil řídit se přáním svým a své partnerky a nepožádat o dovolení svou 30letou dceru?

Žárlivost je prevít v každém věku… ;) ale dospělý člověk už by měl být schopen s ní zacházet poněkud kultivovaněji než tyhle tvoje výlevy a než předvádí zakladatelka …

Příspěvek upraven 22.07.23 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.23 10:14
@Anonymní píše:
Nehorázně by mě ponížilo kdyby mi udělal tatínek sourozence mladší než moje děti. Ale já bych s tím fakt byla raz dva a sbohem tati :palec:

Líbí se mi, jak si anonymky notují v „chci a chci a chci“. :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
22.7.23 10:16

@mamule42

Proč ti vadí můj anonym :lol:
Na moudra cos psala ty že by upozadil vnouče? Kdyby to měl udělat tak je to jenom blb. :)
Hádám že by s vnoučetem měl nyní dobrý vztah a upozadil ho dle tvých slov tak být zakladatelkou tak nečekám než mu zase dojde čas. Proč taky, on se rozhodl tak ať si to užije se vším a nám dá pokoj. :mavam:
Ale soudím jen dle sebe, tohle už není vůbec diskuze k zadavatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
22.7.23 10:17
@broskvová zmrzlina píše:
Líbí se mi, jak si anonymky notují v „chci a chci a chci“. :lol: :potlesk:

Aby to nebyla jedna a ta sama s dvema ruznymi ucty :mrgreen: treba ji bylo lito, ze se ji nikdo poradne nezastane :mrgreen: maji dost podobny styl psani a obe jsou dost radikalni..

Příspěvek upraven 22.07.23 v 10:20

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
22.7.23 10:19
@Anonymní píše:
@mamule42Proč ti vadí můj anonym :lol:
Na moudra cos psala ty že by upozadil vnouče? Kdyby to měl udělat tak je to jenom blb. :)
Hádám že by s vnoučetem měl nyní dobrý vztah a upozadil ho dle tvých slov tak být zakladatelkou tak nečekám než mu zase dojde čas. Proč taky, on se rozhodl tak ať si to užije se vším a nám dá pokoj. :mavam:
Ale soudím jen dle sebe, tohle už není vůbec diskuze k zadavatelce.

Precti si pravidla pro anonymitu a pak tady neco pis anonymne :lol:

• Citovat
  • Upravit
Janli
22.7.23 10:20

Dnešní doba? :mrgreen: :mrgreen:
Děvenko, naopak je to v dnešní době spíš vyjímka. Trochu se vzdělej v historii a pak zjistíš, že tohle bylo dřív naprosto běžný. Moje máma má s nevlastními sourozenci taky třicetiletý věkový rozdíl, s vlastními víc než dvacet let. Babičce se narodila po čtyřicítce. Tebe by neponížil otec, ty se ponižuješ sama svým omezeným rozhledem a sobectvím.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová