Děti a dětičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
22.7.23 12:03
@Anna766 píše:
Nebo nevstával jako tehdejších tatíků, nechal to na matce a pak si našel jinou. Já tedy docela zakladatelku chápu že není ze situace nadšená. Ano, neudělá s tím nic a čím dřív se se situací smíří, tím líp pro všechny.
A jak někdo psal, že by mohla být svému budoucímu sourozenci matkou :mrgreen: ha ha ha, už vás všechny chytré vidím, jak byste s radostí pečovaly. Kecy, on internet snese vše.

Občas sestry musí zaujmout roli rodiče. Stačí, když čtyřicítka zjistí, že to byl omyl a odejde od tatíka. Tatík si nebude vědět rady a brácha bude u zakladatelky. Ale to se, doufám, nestane. Bude happy end.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 12:05

@Tosidelassrandu Já? Kde jsem jedovatá na miminko?

• Citovat
  • Upravit
53518
22.7.23 12:07
@Anonymní píše:
@Russet Psát tady že ji jde o majetek je totalně mimo. Osobně se tomu jejímu šoku ani nedivím. Je to zvrácený. Dělat s tím může naopak jen to že se tu vykecá, ale zdejší slepičinec se slétnul.
Mám tři děti a přijít můj táta že budu mít sourozence tak ho pošlu k šípku jestli se nezbláznil a asi ho už nikdy nechci vidět.

Já o majetku NIC nepsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 12:09

@Vesnickaholka A já zase čichám jen to že nemám čas ihned vše pročíst. Až budu tak si k tomu sednu. Momentálně jsem jen přejela očima texty. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4399
22.7.23 12:11

Těšila bych se na sourozence a po tolika letech bych už starou křivdu neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
22.7.23 12:11
@Anonymní píše:
@Vesnickaholka A já zase čichám jen to že nemám čas ihned vše pročíst. Až budu tak si k tomu sednu. Momentálně jsem jen přejela očima texty. :mavam:

Vsak jo, admin to pak rozlouskne ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.23 12:17

@ulice Těšit bych se měla třeba na další své dítě mmj. žádné další nechci. To jen aby mi tu nepsaly něco jako že žárlím nebo co si ještě vymyslí, opravdu ne :mrgreen:
A ne na sourozence, ve svých letech, sama už matkou. To je opravdu bullshit.

• Citovat
  • Upravit
148843
22.7.23 12:24
@Russet píše:
Občas sestry musí zaujmout roli rodiče. Stačí, když čtyřicítka zjistí, že to byl omyl a odejde od tatíka. Tatík si nebude vědět rady a brácha bude u zakladatelky. Ale to se, doufám, nestane. Bude happy end.

Stát se může všechno. Ale silácké řeči jak by nadšeně se těšily ve třiceti na nevlastního sourozence a ještě plánovaly že se případně postarají, jsou jen siláckými internetovými řečmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
22.7.23 12:34
@Anonymní píše:
@ulice Těšit bych se měla třeba na další své dítě mmj. žádné další nechci. To jen aby mi tu nepsaly něco jako že žárlím nebo co si ještě vymyslí, opravdu ne :mrgreen:

Jak pro koho ;) Mě by to nevadilo a těšila bych se. Tebe to štve. Každý jsme nějaký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.7.23 12:45

Tulipán a slunečnice jsou evidentně jedna osoba. Dělají úplně stejný gramatický chyby. I ta stylistika je naprosto shodná.
@admin můžete nám, prosím, oba anonymy prověřit a slunečnici, která anonym jen zneužila odtajnit?

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
22.7.23 12:51
@ulice píše:
Jak pro koho ;) Mě by to nevadilo a těšila bych se. Tebe to štve. Každý jsme nějaký.

Presne ;) dite mam jedno, dalsi mit z mnoha duvodu nebudu, ale mit v rodine mimco, ktere si muzu pujcit a pak zase vratit by bylo super :lol: a bylo by mi vlastne jedno, zda je je to sourozenec, neter/synovec, sestrenice/bratranec :D
Edit: a rikam to i jako nekdo, kdo se od svych 17 do 19 staral o sourozence vic nez jeho vlastni mama :)

• Citovat
  • Upravit
749
22.7.23 13:02
@Anna766 píše:
Stát se může všechno. Ale silácké řeči jak by nadšeně se těšily ve třiceti na nevlastního sourozence a ještě plánovaly že se případně postarají, jsou jen siláckými internetovými řečmi.

já bych se na místě zakladatelky fakt netěšila, spíš bych se bála, že mi dítě budou cpát na hlídání, až budou z péče o miminko a nevyspání vyřízení - protože rodina. hlídací babičky v tomto věku rodičů už asi nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
22.7.23 13:11
@Grizelda02 píše:
já bych se na místě zakladatelky fakt netěšila, spíš bych se bála, že mi dítě budou cpát na hlídání, až budou z péče o miminko a nevyspání vyřízení - protože rodina. hlídací babičky v tomto věku rodičů už asi nehrozí.

Každej na to má svůj názor, ale je fakt zajímavý, že tady je vždycky strašně super, když má někdo dítě ve čtyřiceti a teď najednou je to hrozný problém, jsou to starci a dítě ani nevychovají, bude muset sestra a hlídací babička nehrozí. Ona píše přes 40, může jí být čtyřicet jedna, čtyřicet dva, její rodiče můžou být šedesátiletí, pracující lidé :nevim:. Zas v tom nehledejte katastrofu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.7.23 13:12
@Grizelda02 píše:
Čtyřicetiletá žena může mít šedesátiletou mámu.
  • Citovat
  • Upravit
22048
22.7.23 13:12
@Anonymní píše:
Těšit bych se měla třeba na další své dítě mmj. žádné další nechci. To jen aby mi tu nepsaly něco jako že žárlím nebo co si ještě vymyslí, opravdu ne :mrgreen:

Bezva – když nežárlíš, proč přesně tě to tedy tak pohoršuje?

Tatínek po tobě nic nechce – jeho partnerka také ne - rodinu vám to očekávané dítě nerozbilo, tatínek je s partnerkou už hromadu let, takže nešlo o žádný jednorázový úlet. Čím tě jejich dítě tak ohrožuje?

Živit je nebudeš, starat se o ně také ne. V tomto věku si dnes lidé děti pořizují zcela běžně, na tom není vůbec nic mimořádného - a kdyby to nebyl tvůj otec, nejspíš by tě nenapadlo to s takovým vztekem a zlobou řešit. Tak o co ti jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová