Děti a dětičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8756
22.7.23 09:31
@Anonymní píše:
@Vesnickaholka
Jasně jsem psala, že kdyby je to napadlo dřív tak je mi to jedno. Co jsem se ptala dřív tak dvakrát si to nechat vzít.
Je to dementka a víc nic.
Nějaký dědictví je mi šumák.
Ale být ve 30 sestrou mladšího dítěte než je můj syn to fakt nedávám a i když mi do toho „nic není“ tak se s tím asi nehodlám smiřovat. Ve finále jeho škoda.
Ať si to užije ve svým věku mimino. Už jen pár hodin s vnukem si stěžuje jak je vyřízenej.

Hele, já chápu, že ses třeba v šoku, že se ti to nelíbí atp. Taky bych byla dost v šoku, kdyby mi teď mamka oznámila, že čeká dítě… ale ten zbytek, co tu píšeš… jako proč? Jeho škoda, nehodlas se s tím smiřovat… fakt? No tak spíš tvoje škoda. Podle mě by se z toho dalo krásně vytěžit spousta dobryho. Jako já taky nesouhlasím s plozenim v tomto věku, ale stalo se, je to tvoje rodina, neudělali nic, kvůli čemu bys je musela tak nesnášet.. dupni si nohou, zapij to, zmlat polštář…cokoliv, kde se vybijes. A pak se začni chovat jako dospělá a rozumná. Tohle není o tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.7.23 09:33
@Midaku píše:
Hele, já chápu, že ses třeba v šoku, že se ti to nelíbí atp. Taky bych byla dost v šoku, kdyby mi teď mamka oznámila, že čeká dítě… ale ten zbytek, co tu píšeš… jako proč? Jeho škoda, nehodlas se s tím smiřovat… fakt? No tak spíš tvoje škoda. Podle mě by se z toho dalo krásně vytěžit spousta dobryho. Jako já taky nesouhlasím s plozenim v tomto věku, ale stalo se, je to tvoje rodina, neudělali nic, kvůli čemu bys je musela tak nesnášet.. dupni si nohou, zapij to, zmlat polštář…cokoliv, kde se vybijes. A pak se začni chovat jako dospělá a rozumná. Tohle není o tobě.

Zmlať polštář :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33682
22.7.23 09:34
@Anonymní píše:
Ahoj. Dozvěděla jsem se, že můj otec a jeho dlouhodoba pritelkyne si poridili miminko. A jeste planovane umele protoze to neslo :roll:
Za tri mesice maji pry termin.
Nechapu proc ne driv, proc ted. Je to obrovsky šok a nevím co si myslet. Rozhodne z toho nemam radost a necekala jsem to.
Tatovi je skoro 50 let a jí přes 40 let, nevim presne + kolik.
Me je skoro 30 a mám 4 letého syna, je tedy i děda. A já mám mít za „sourozence“ mimino mladsi nez svyho syna. Úděsná představa.
Co hodlají dělat v budoucnu nevím, jsou to dle mě sobci vůči tomu dítěti.
Spolu jsou mozna 15-20 let, dle mě času měli dosta ještě by to vyšlo časově i já bych to chápala, ale tohle opravdu ne. :nevim:
Obvzlast, kdyz na nás jako malé se „vykašlal“ prave kvuli teto pritelkyni. Sestra s nim dodnes nekomunikuje, uz nekolik roků.
My jsme navazali znovu vztah pred pár lety, s vnukem se sblížil a teď tohle. Se picnu. Děs. To budu rozdýchávat dlouho nejspíš.
Jen jsem se potřebovala vykecat.

A co je tobě po tom? Jak víš, že se třeba roky nesnažili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 09:39

@Russet na to jsem se třeba ptala, proč nikdy neměli dítě :nevim: na to jak dlouho spolu jsou nikoliv ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.23 09:42

@Polední bouře Popřeju mu štěstí a zdravé dítě a víc ať mi neobtěžují. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Vesnickaholka
22.7.23 09:43
@Anonymní píše:
@Polední bouře Popřeju mu štěstí a zdravé dítě a víc ať mi neobtěžují. :kytka:

Hlavne abys neobtezovala taky Ty je..

• Citovat
  • Upravit
53518
22.7.23 09:43
@Anonymní píše:
@Russet na to jsem se třeba ptala, proč nikdy neměli dítě :nevim: na to jak dlouho spolu jsou nikoliv ;)

A proč tě to zajímalo a to, jak dlouho jsou spolu, ne? Já bych se neptala, protože za tím kolikrát bývá urputné snažení bez výsledku. Jestli ji 2× tvůj otec otěhotněl a ona šla na potrat, tak to je teda hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
22.7.23 09:50

Žasnu kolika lidem to přijde normální. Nedivím se zakladatelce. Taky by mě naštval fakt že si poridim rodinu a otec nasledne taky :poblion: nez aby tu byl jako děda a otec tak bude běhat kolem mimina.
On se sám potrestá až zjistí jaké jeho stáří bude.
Nejen to, celkově i ze strany otce je to sobecké nejen vůči nenarozeného, ale i dceři. Mě by tímto také otec ponížil a připadal by mi jako sploditel bez mozku.
Ta ženská také. Takových zbytečných rizik.
A tady hromada komentářů že je to jedno. Dnesni doba je zvracená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.7.23 09:52
@Anonymní píše: Žasnu kolika lidem to přijde normální. Nedivím se zakladatelce. Taky by mě naštval fakt že si poridim rodinu a otec nasledne taky :poblion: nez aby tu byl jako děda a otec tak bude běhat kolem mimina.
Nejen to, celkově i ze strany otce je to sobecké nejen vůči nenarozeného, ale i dceři. Mě by tímto také otec ponížil a připadal by mi jako sploditel bez mozku.

Normální mi to nepřijde. Ale co s tím jako má zakladatelka udělat? Kastrovat otce? Když má partnerku a mají sex, může otěhotnět. Může jjít dokonce na IVF. Ona bude matka a otec otec. Ne zakladatelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.23 09:55

@Russet Už je to nějaký čas co jsem se ptala. A proč by ne, když je to můj otec? Nic špatnýho v tom nevidím. Hlavně ho ani neznáte, jemu je tohle ukradený a normálně mi odpověděl.
Stejně tak kdysi tvrdil, že už se necítí a jsou staří. Asi se rozmyslela a přistoupil aby měla ona radost, nějaká lepenka, nevím. Úděsný.
Nikdy mě nezajímalo jak dlouho spolu jsou. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8756
22.7.23 09:56
@Anonymní píše: Žasnu kolika lidem to přijde normální. Nedivím se zakladatelce. Taky by mě naštval fakt že si poridim rodinu a otec nasledne taky :poblion: nez aby tu byl jako děda a otec tak bude běhat kolem mimina.

Ale tak co bys s tím chtěla dělat? Spousta lidí tu psala, že s tim taky nesouhlasí, taky by byli naštvaní, taky jim to přijde šílený… ale ono už se to stalo. Řeknu otci, co si o tom myslím, budu naštvaná, budu klidně chvíli řádit.. ale pak by to chtělo se uklidnit a dal se k sobe chovat jako rodina. Dávat to otci sežrat a radovat se z toho, jak si uvědomí svůj věk, jak bude vstávat v 50 k miminu… to není o nic inteligentnější než si v jejich věku pořídit plánované mimino… svůj k svému…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.7.23 09:59
@Anonymní píše:
@Russet Už je to nějaký čas co jsem se ptala. A proč by ne, když je to můj otec? Nic špatnýho v tom nevidím. Hlavně ho ani neznáte, jemu je tohle ukradený a normálně mi odpověděl.
Stejně tak kdysi tvrdil, že už se necítí a jsou staří. Asi se rozmyslela a přistoupil aby měla ona radost, nějaká lepenka, nevím. Úděsný.
Nikdy mě nezajímalo jak dlouho spolu jsou. :nevim:

Tak ho ukecala, no. Na „starý“ kolena se zbláznil. Ještě teda nejsou úplně staří. Pokud budou mít jen jedno, jistě to zvládnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5925
22.7.23 09:59
@Vesnickaholka píše:
Hlavne abys neobtezovala taky Ty je..

Já spíš nechápu že zakladatelka ani neví kolik je otcové přítelkyni roků, když jsou spolu 15-20 let, to je taky dobrej rozptyl :lol: ale že byla 2× na potratu si pamatuje docela dobře. Spíš žárlí že její synáček bude v pozadí a dědula bude vrkat na své miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.7.23 10:00
@Midaku píše:
Ale tak co bys s tím chtěla dělat? Spousta lidí tu psala, že s tim taky nesouhlasí, taky by byli naštvaní, taky jim to přijde šílený… ale ono už se to stalo. Řeknu otci, co si o tom myslím, budu naštvaná, budu klidně chvíli řádit.. ale pak by to chtělo se uklidnit a dal se k sobe chovat jako rodina. Dávat to otci sežrat a radovat se z toho, jak si uvědomí svůj věk, jak bude vstávat v 50 k miminu… to není o nic inteligentnější než si v jejich věku pořídit plánované mimino… svůj k svému…

Tak jestli mu je pade a má třicetiletou dceru, vstával ve 20 k ní. To taky není značka ideál. A zvládl to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
22.7.23 10:01

@Russet Psát tady že ji jde o majetek je totalně mimo. Osobně se tomu jejímu šoku ani nedivím. Je to zvrácený. Dělat s tím může naopak jen to že se tu vykecá, ale zdejší slepičinec se slétnul.
Mám tři děti a přijít můj táta že budu mít sourozence tak ho pošlu k šípku jestli se nezbláznil a asi ho už nikdy nechci vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová