Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Vesnickaholka
Jasně jsem psala, že kdyby je to napadlo dřív tak je mi to jedno. Co jsem se ptala dřív tak dvakrát si to nechat vzít.
Je to dementka a víc nic.
Nějaký dědictví je mi šumák.
Ale být ve 30 sestrou mladšího dítěte než je můj syn to fakt nedávám a i když mi do toho „nic není“ tak se s tím asi nehodlám smiřovat. Ve finále jeho škoda.
Ať si to užije ve svým věku mimino. Už jen pár hodin s vnukem si stěžuje jak je vyřízenej.
Hele, já chápu, že ses třeba v šoku, že se ti to nelíbí atp. Taky bych byla dost v šoku, kdyby mi teď mamka oznámila, že čeká dítě… ale ten zbytek, co tu píšeš… jako proč? Jeho škoda, nehodlas se s tím smiřovat… fakt? No tak spíš tvoje škoda. Podle mě by se z toho dalo krásně vytěžit spousta dobryho. Jako já taky nesouhlasím s plozenim v tomto věku, ale stalo se, je to tvoje rodina, neudělali nic, kvůli čemu bys je musela tak nesnášet.. dupni si nohou, zapij to, zmlat polštář…cokoliv, kde se vybijes. A pak se začni chovat jako dospělá a rozumná. Tohle není o tobě.
@Midaku píše:
Hele, já chápu, že ses třeba v šoku, že se ti to nelíbí atp. Taky bych byla dost v šoku, kdyby mi teď mamka oznámila, že čeká dítě… ale ten zbytek, co tu píšeš… jako proč? Jeho škoda, nehodlas se s tím smiřovat… fakt? No tak spíš tvoje škoda. Podle mě by se z toho dalo krásně vytěžit spousta dobryho. Jako já taky nesouhlasím s plozenim v tomto věku, ale stalo se, je to tvoje rodina, neudělali nic, kvůli čemu bys je musela tak nesnášet.. dupni si nohou, zapij to, zmlat polštář…cokoliv, kde se vybijes. A pak se začni chovat jako dospělá a rozumná. Tohle není o tobě.
Zmlať polštář ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Dozvěděla jsem se, že můj otec a jeho dlouhodoba pritelkyne si poridili miminko. A jeste planovane umele protoze to neslo
Za tri mesice maji pry termin.
Nechapu proc ne driv, proc ted. Je to obrovsky šok a nevím co si myslet. Rozhodne z toho nemam radost a necekala jsem to.
Tatovi je skoro 50 let a jí přes 40 let, nevim presne + kolik.
Me je skoro 30 a mám 4 letého syna, je tedy i děda. A já mám mít za „sourozence“ mimino mladsi nez svyho syna. Úděsná představa.
Co hodlají dělat v budoucnu nevím, jsou to dle mě sobci vůči tomu dítěti.
Spolu jsou mozna 15-20 let, dle mě času měli dosta ještě by to vyšlo časově i já bych to chápala, ale tohle opravdu ne.
Obvzlast, kdyz na nás jako malé se „vykašlal“ prave kvuli teto pritelkyni. Sestra s nim dodnes nekomunikuje, uz nekolik roků.
My jsme navazali znovu vztah pred pár lety, s vnukem se sblížil a teď tohle. Se picnu. Děs. To budu rozdýchávat dlouho nejspíš.
Jen jsem se potřebovala vykecat.
A co je tobě po tom? Jak víš, že se třeba roky nesnažili?
@Russet na to jsem se třeba ptala, proč nikdy neměli dítě
na to jak dlouho spolu jsou nikoliv ![]()
@Polední bouře Popřeju mu štěstí a zdravé dítě a víc ať mi neobtěžují. ![]()
@Anonymní píše:
@Polední bouře Popřeju mu štěstí a zdravé dítě a víc ať mi neobtěžují.
Hlavne abys neobtezovala taky Ty je..
@Anonymní píše:
@Russet na to jsem se třeba ptala, proč nikdy neměli dítěna to jak dlouho spolu jsou nikoliv
A proč tě to zajímalo a to, jak dlouho jsou spolu, ne? Já bych se neptala, protože za tím kolikrát bývá urputné snažení bez výsledku. Jestli ji 2× tvůj otec otěhotněl a ona šla na potrat, tak to je teda hnus.
Žasnu kolika lidem to přijde normální. Nedivím se zakladatelce. Taky by mě naštval fakt že si poridim rodinu a otec nasledne taky
nez aby tu byl jako děda a otec tak bude běhat kolem mimina.
On se sám potrestá až zjistí jaké jeho stáří bude.
Nejen to, celkově i ze strany otce je to sobecké nejen vůči nenarozeného, ale i dceři. Mě by tímto také otec ponížil a připadal by mi jako sploditel bez mozku.
Ta ženská také. Takových zbytečných rizik.
A tady hromada komentářů že je to jedno. Dnesni doba je zvracená.
@Anonymní píše: Žasnu kolika lidem to přijde normální. Nedivím se zakladatelce. Taky by mě naštval fakt že si poridim rodinu a otec nasledne takynez aby tu byl jako děda a otec tak bude běhat kolem mimina.
Nejen to, celkově i ze strany otce je to sobecké nejen vůči nenarozeného, ale i dceři. Mě by tímto také otec ponížil a připadal by mi jako sploditel bez mozku.
Normální mi to nepřijde. Ale co s tím jako má zakladatelka udělat? Kastrovat otce? Když má partnerku a mají sex, může otěhotnět. Může jjít dokonce na IVF. Ona bude matka a otec otec. Ne zakladatelka.
@Russet Už je to nějaký čas co jsem se ptala. A proč by ne, když je to můj otec? Nic špatnýho v tom nevidím. Hlavně ho ani neznáte, jemu je tohle ukradený a normálně mi odpověděl.
Stejně tak kdysi tvrdil, že už se necítí a jsou staří. Asi se rozmyslela a přistoupil aby měla ona radost, nějaká lepenka, nevím. Úděsný.
Nikdy mě nezajímalo jak dlouho spolu jsou. ![]()
@Anonymní píše: Žasnu kolika lidem to přijde normální. Nedivím se zakladatelce. Taky by mě naštval fakt že si poridim rodinu a otec nasledne takynez aby tu byl jako děda a otec tak bude běhat kolem mimina.
Ale tak co bys s tím chtěla dělat? Spousta lidí tu psala, že s tim taky nesouhlasí, taky by byli naštvaní, taky jim to přijde šílený… ale ono už se to stalo. Řeknu otci, co si o tom myslím, budu naštvaná, budu klidně chvíli řádit.. ale pak by to chtělo se uklidnit a dal se k sobe chovat jako rodina. Dávat to otci sežrat a radovat se z toho, jak si uvědomí svůj věk, jak bude vstávat v 50 k miminu… to není o nic inteligentnější než si v jejich věku pořídit plánované mimino… svůj k svému…
@Anonymní píše:
@Russet Už je to nějaký čas co jsem se ptala. A proč by ne, když je to můj otec? Nic špatnýho v tom nevidím. Hlavně ho ani neznáte, jemu je tohle ukradený a normálně mi odpověděl.
Stejně tak kdysi tvrdil, že už se necítí a jsou staří. Asi se rozmyslela a přistoupil aby měla ona radost, nějaká lepenka, nevím. Úděsný.
Nikdy mě nezajímalo jak dlouho spolu jsou.
Tak ho ukecala, no. Na „starý“ kolena se zbláznil. Ještě teda nejsou úplně staří. Pokud budou mít jen jedno, jistě to zvládnou.
@Vesnickaholka píše:
Hlavne abys neobtezovala taky Ty je..
Já spíš nechápu že zakladatelka ani neví kolik je otcové přítelkyni roků, když jsou spolu 15-20 let, to je taky dobrej rozptyl
ale že byla 2× na potratu si pamatuje docela dobře. Spíš žárlí že její synáček bude v pozadí a dědula bude vrkat na své miminko.
@Midaku píše:
Ale tak co bys s tím chtěla dělat? Spousta lidí tu psala, že s tim taky nesouhlasí, taky by byli naštvaní, taky jim to přijde šílený… ale ono už se to stalo. Řeknu otci, co si o tom myslím, budu naštvaná, budu klidně chvíli řádit.. ale pak by to chtělo se uklidnit a dal se k sobe chovat jako rodina. Dávat to otci sežrat a radovat se z toho, jak si uvědomí svůj věk, jak bude vstávat v 50 k miminu… to není o nic inteligentnější než si v jejich věku pořídit plánované mimino… svůj k svému…
Tak jestli mu je pade a má třicetiletou dceru, vstával ve 20 k ní. To taky není značka ideál. A zvládl to ![]()
@Russet Psát tady že ji jde o majetek je totalně mimo. Osobně se tomu jejímu šoku ani nedivím. Je to zvrácený. Dělat s tím může naopak jen to že se tu vykecá, ale zdejší slepičinec se slétnul.
Mám tři děti a přijít můj táta že budu mít sourozence tak ho pošlu k šípku jestli se nezbláznil a asi ho už nikdy nechci vidět.