Léky na štítnou žlázu

1151
7.7.15 08:50

léky na štítnouu

Ahoj, zajímalo by mě kdy Vám nasadila endokrinoložka léky, hned při první návštěvě nebo kdy? Jak to probíhalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65152
7.7.15 08:56

Podívala se na zprávu, udělala si rozšířenější testy a pak napsala léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.15 08:59

Nejdřív mi praktická dvakrát udělala testy krve, následně poslala na endokrinologii, udělali se mi testy a doktorka nasadila léky. Byla jsem z toho hotová, protože jsem nechtěla jíst hormony, ale oni nejsou hormony jako hormony.

• Citovat
  • Upravit
2328
7.7.15 09:01

@quanavera Ahojky,mne je nasadila pri prvni navsteve. Mela jsem hodnoty z krve horsi a mam, snizenou funkci SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
7.7.15 09:33

Ahoj, mně brala praktická krev před 3 měsícema, vyšla mi hypofunkce a teď jdu na kontrolu zase k ní tenhle měsíc a když to bude pořád špatný, dostanu prý léky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
7.7.15 09:47
@Ela025 píše:
Ahoj, mně brala praktická krev před 3 měsícema, vyšla mi hypofunkce a teď jdu na kontrolu zase k ní tenhle měsíc a když to bude pořád špatný, dostanu prý léky

Ahoj, dík za radu, já to měla tak že mi gynekoložka dělala hormonální profil a k tomu i testy na štítnou, protože už mi nejde otěhotnět skoro 2 roky a výsledek autoimunitní hypotyreoza, tsh 5,8 anti tpo přes 44 takže mě poslala na endo. Zítra tam jdu poprvé tak hledám info jestli se to ještě protáhne o další testy nebo mi už dá léky. Poslední testy jsou z února.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
7.7.15 10:06

Take jsem to tak mela jako zakladatelka, problem byl s otehotnenim rok nez se zjistila snizena funkce stitne zlazy. Hodnoty si uz nepamatuji, jen vim, ze mi jela jen na 25procent.leky jsem dostala hned na prvni navsteve endokrinolozky, ale jelikoz jsem chtela co nejdrive otehotnet, tak kontroly byli nasledne kazde 2-3 mesice. Temer vice nez pul roku trvalo, zes se hodnoty stabilizovali a vychytalo se davkovani leku a rok po zahajeni lecby jsem otehotnela. Preji hodne zdaru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
7.7.15 13:37

Nemáte někdo zkušenost spíš a alternativní léčbou štítky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.7.15 23:37

Ahoj, prášky beru už 7 let, zkusila sem i alternativní cestu všechno možné pupalkový olej, chrom, různé mořské řasy, ale necítila sem se dobře únava, neklid, třes, takže nakonec sem se smířila s léky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí