Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Pokud jsou všechny výsledky, včetně CRP a krevniho obrazu, negativní a v normě, tak by neměl byt problém, operaci provést. Všechny výsledky by neměly byt starší než 14 dni. Někdo má takovou teplotu normalne.
A máš nějaké potíže? Proč si tu teplotu měříš? Pokud Ti nic není a laboratoř máš v pořádku, tak nevidím důvod, proč operaci odkládat. 36,8 není teplota, 37,2 je opravdu nepatrně zvýšená. O jakou operaci se jedná?
Možná to může být horkem + stresem… Pokud ti to myšlenky dovolí, zkus se uvolnit, neměřit a být v pohodě.
Podle mě to není známka nemoci jako takové, jak píší holky ![]()
No mšla jsem zánět čelistní dutiny a pak bakterie v moči, obojí přeléčeno atb a obojí zkontrolováno v pořádku.
moje normální tělesná teplota to právě není, mívám 36,6.
jde o štítnici, operaci mi už jednou kvůli výše uvedeným problémům odložili. a ted se bojím dalšího odkladu. jsem jen unavená, je možné, že ta teplota je od štítné žlázy (hyperfunkce) ale nikdy dřív jsem to tak neměla
Tak pokud máš hyperfunkci štítné žlázy tak to opravdu může být k tomu. Ale ta teplota je opravdu skoro normální, takže není důvod to řešit.
@Lucka1111 díky, snad to tak bude. určitě se přidává i stres, at uz je to za mnou ![]()
TAakovou teplotu bych neřešila obzvlášť pokud jsou leukocyty a CRP v pořádku.
Může to být z horka.
Proč si tu teplotu měříš?
@luciekal protože jsem byla nemocná, teploty mi začaly po dokončení léčby prvními atb. a cítím se dost unavená
@Anonymní píše:
@luciekal protože jsem byla nemocná, teploty mi začaly po dokončení léčby prvními atb. a cítím se dost unavená
Pokud vsechny testy jsou ok teplotu bych nemerila hlavbe si myslim ze u tech hodnot co pises by crp atd nebylo zvyseno. Treba kultuvace se nabira az u teplot nad 38st. Je horko muzes to mit i z toho.
Snaz se byt v klidu psychika taky dělá sve.
At ti to dobře dopadne
@luciekal takže pokud budou opet všechny výsledky ok, a budu mít stále lehce před 37, tak to není kontraindikace k výkonu operace?
Čeká mě operace a už 3 týdny mám teplotu mezi 36,8 - 37,2, všechna vyšetření negativní.
je tu nějaký zdravotník, který ví, zda mě s takto zvýšenou teplotou zoperují?