Budou mě operovat i se zvýšenou teplotou 37?

Anonymní
6.7.15 19:36

Operace a teploty 37

Čeká mě operace a už 3 týdny mám teplotu mezi 36,8 - 37,2, všechna vyšetření negativní.
je tu nějaký zdravotník, který ví, zda mě s takto zvýšenou teplotou zoperují?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2892
6.7.15 19:44

Pokud jsou všechny výsledky, včetně CRP a krevniho obrazu, negativní a v normě, tak by neměl byt problém, operaci provést. Všechny výsledky by neměly byt starší než 14 dni. Někdo má takovou teplotu normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7950
6.7.15 19:47

A máš nějaké potíže? Proč si tu teplotu měříš? Pokud Ti nic není a laboratoř máš v pořádku, tak nevidím důvod, proč operaci odkládat. 36,8 není teplota, 37,2 je opravdu nepatrně zvýšená. O jakou operaci se jedná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
6.7.15 20:01

Možná to může být horkem + stresem… Pokud ti to myšlenky dovolí, zkus se uvolnit, neměřit a být v pohodě.
Podle mě to není známka nemoci jako takové, jak píší holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.15 20:11

No mšla jsem zánět čelistní dutiny a pak bakterie v moči, obojí přeléčeno atb a obojí zkontrolováno v pořádku.

moje normální tělesná teplota to právě není, mívám 36,6.

jde o štítnici, operaci mi už jednou kvůli výše uvedeným problémům odložili. a ted se bojím dalšího odkladu. jsem jen unavená, je možné, že ta teplota je od štítné žlázy (hyperfunkce) ale nikdy dřív jsem to tak neměla

• Citovat
  • Upravit
7950
6.7.15 20:28

Tak pokud máš hyperfunkci štítné žlázy tak to opravdu může být k tomu. Ale ta teplota je opravdu skoro normální, takže není důvod to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.7.15 20:35

@Lucka1111 díky, snad to tak bude. určitě se přidává i stres, at uz je to za mnou :roll:

• Citovat
  • Upravit
8020
6.7.15 21:45

TAakovou teplotu bych neřešila obzvlášť pokud jsou leukocyty a CRP v pořádku.
Může to být z horka.
Proč si tu teplotu měříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.15 07:38

@luciekal protože jsem byla nemocná, teploty mi začaly po dokončení léčby prvními atb. a cítím se dost unavená

• Citovat
  • Upravit
8020
7.7.15 09:47
@Anonymní píše:
@luciekal protože jsem byla nemocná, teploty mi začaly po dokončení léčby prvními atb. a cítím se dost unavená

Pokud vsechny testy jsou ok teplotu bych nemerila hlavbe si myslim ze u tech hodnot co pises by crp atd nebylo zvyseno. Treba kultuvace se nabira az u teplot nad 38st. Je horko muzes to mit i z toho.
Snaz se byt v klidu psychika taky dělá sve.
At ti to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.15 10:30

@luciekal takže pokud budou opet všechny výsledky ok, a budu mít stále lehce před 37, tak to není kontraindikace k výkonu operace?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex