Lenka Charvátová - zkušenosti

2
21.2.25 20:15

Lenka Charvátová

Nemate nekdo zkusenost s Lenkou Charvátovou, energetickou léčitelkou?

https://lenkacharvatova.com/cs/home-cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
408
21.2.25 20:46

Tak působí sympaticky. Kdyby 1 terapie s ní stála do 500 kč, tak bych do toho šel.
Ovšem v případě velmi vážné nemoci, by mělo jít pouze o doplňkovou léčbu k hlavní terapii - k ozařování, famarmakoterapie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7206
21.2.25 21:05

Neserióznost se pozná podle toho že nemají veřejnou cenu. To je docela červená vlajka.

Plus léčí jenom věci u kterých má obrovský vliv psychika. Takže věř a víra tvá tě uzdraví :nevim: ale pokud běžná léčba nepomáhá tak bych to zkusila pokud není cena úplně mimo. U takovýchto lidí bez oficiálního vzdělání v daném oboru bych nedala víc jak 500-1000 za jedno „sezení“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7206
21.2.25 21:06

Plus klasika, fotky u „100% pravých recenzí spokojených zákazníků“ jsou fotky z netu z databanky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
21.2.25 21:17

Na youtube existuje video Lenka Charvátová, Terapie přirozeného zdraví
kanal je Cesty k sobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.2.25 21:24

@RadiatorStudeny @Aletheia
Na video jsem se koukala, dokonce jsem s ní měla i jendo sezení (online), které mi přišlo docela fajn, ale na začátku při přišla trochu vyhybava ohledně ceny a nakonec jsem se dozvěděla že za každé online sezení chce 3 000, kterých by bylo 15 takže 45 000 😬. Tak jsem řekla že zatím ne, ale zajímalo by mě jestli je alespoň nějak legitimní, opravdu umí pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7206
21.2.25 21:51

Tak za tu cenu ani náhodou. To je nesmysl.
Video taky není problém, stačí dát lidem tisícikorunu a natočí ti co budeš chtít. Jsou lidi co se tím i živí že točí „recenze a zkušenosti“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.3.26 12:05

Hanka1967

Také jsem se na ní obrátila a nyní se už jedná o částku 5300 Kč za první kontakt. Z toho, co tu píšete vidím, že nezůstane u jednoho a to mne děsí. Přesto, že s energií pracuje a tomu opravdu věřím, se mi příčí to, že tito lidé vydělávají na neštěstí druhých nemalé částky. Zdá se mi to nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková