Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Nemate nekdo zkusenost s Lenkou Charvátovou, energetickou léčitelkou?
Tak působí sympaticky. Kdyby 1 terapie s ní stála do 500 kč, tak bych do toho šel.
Ovšem v případě velmi vážné nemoci, by mělo jít pouze o doplňkovou léčbu k hlavní terapii - k ozařování, famarmakoterapie.
Neserióznost se pozná podle toho že nemají veřejnou cenu. To je docela červená vlajka.
Plus léčí jenom věci u kterých má obrovský vliv psychika. Takže věř a víra tvá tě uzdraví
ale pokud běžná léčba nepomáhá tak bych to zkusila pokud není cena úplně mimo. U takovýchto lidí bez oficiálního vzdělání v daném oboru bych nedala víc jak 500-1000 za jedno „sezení“.
Plus klasika, fotky u „100% pravých recenzí spokojených zákazníků“ jsou fotky z netu z databanky.
Na youtube existuje video Lenka Charvátová, Terapie přirozeného zdraví
kanal je Cesty k sobe
@RadiatorStudeny @Aletheia
Na video jsem se koukala, dokonce jsem s ní měla i jendo sezení (online), které mi přišlo docela fajn, ale na začátku při přišla trochu vyhybava ohledně ceny a nakonec jsem se dozvěděla že za každé online sezení chce 3 000, kterých by bylo 15 takže 45 000 😬. Tak jsem řekla že zatím ne, ale zajímalo by mě jestli je alespoň nějak legitimní, opravdu umí pomoct…
Tak za tu cenu ani náhodou. To je nesmysl.
Video taky není problém, stačí dát lidem tisícikorunu a natočí ti co budeš chtít. Jsou lidi co se tím i živí že točí „recenze a zkušenosti“
Také jsem se na ní obrátila a nyní se už jedná o částku 5300 Kč za první kontakt. Z toho, co tu píšete vidím, že nezůstane u jednoho a to mne děsí. Přesto, že s energií pracuje a tomu opravdu věřím, se mi příčí to, že tito lidé vydělávají na neštěstí druhých nemalé částky. Zdá se mi to nefér.