Lenka Charvátová - zkušenosti

2
21.2.25 20:15

Lenka Charvátová

Nemate nekdo zkusenost s Lenkou Charvátovou, energetickou léčitelkou?

https://lenkacharvatova.com/cs/home-cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
408
21.2.25 20:46

Tak působí sympaticky. Kdyby 1 terapie s ní stála do 500 kč, tak bych do toho šel.
Ovšem v případě velmi vážné nemoci, by mělo jít pouze o doplňkovou léčbu k hlavní terapii - k ozařování, famarmakoterapie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7220
21.2.25 21:05

Neserióznost se pozná podle toho že nemají veřejnou cenu. To je docela červená vlajka.

Plus léčí jenom věci u kterých má obrovský vliv psychika. Takže věř a víra tvá tě uzdraví :nevim: ale pokud běžná léčba nepomáhá tak bych to zkusila pokud není cena úplně mimo. U takovýchto lidí bez oficiálního vzdělání v daném oboru bych nedala víc jak 500-1000 za jedno „sezení“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7220
21.2.25 21:06

Plus klasika, fotky u „100% pravých recenzí spokojených zákazníků“ jsou fotky z netu z databanky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
408
21.2.25 21:17

Na youtube existuje video Lenka Charvátová, Terapie přirozeného zdraví
kanal je Cesty k sobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.2.25 21:24

@RadiatorStudeny @Aletheia
Na video jsem se koukala, dokonce jsem s ní měla i jendo sezení (online), které mi přišlo docela fajn, ale na začátku při přišla trochu vyhybava ohledně ceny a nakonec jsem se dozvěděla že za každé online sezení chce 3 000, kterých by bylo 15 takže 45 000 😬. Tak jsem řekla že zatím ne, ale zajímalo by mě jestli je alespoň nějak legitimní, opravdu umí pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7220
21.2.25 21:51

Tak za tu cenu ani náhodou. To je nesmysl.
Video taky není problém, stačí dát lidem tisícikorunu a natočí ti co budeš chtít. Jsou lidi co se tím i živí že točí „recenze a zkušenosti“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.3.26 12:05

Hanka1967

Také jsem se na ní obrátila a nyní se už jedná o částku 5300 Kč za první kontakt. Z toho, co tu píšete vidím, že nezůstane u jednoho a to mne děsí. Přesto, že s energií pracuje a tomu opravdu věřím, se mi příčí to, že tito lidé vydělávají na neštěstí druhých nemalé částky. Zdá se mi to nefér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.26 16:12

Ahojky všem,

ohledně paní Charvátové, byla jsem u ní na několika sezeních. Řešila jsem zdravotní problémy. Byla jsem fakt zoufalá. Okolo ceny chodila jako okolo horké kaše. Nakonec mi ji sdělila a já na to kývla, dnes bych si nafackovala, ale stalo se a já se poučila.
Sezení mi vlastně vůbec nic nepřineslo, byla jsem na tom pořád stejně.
Když na to dnes koukám zpětně, vlastně na mě hrozně tlačila, ale já se nechala. Nechala jsem se oblbnout. Po skončení, už tak drahých terapií, na mě tlačila, abych podstoupila další, ještě mnohem dražší. Neměla jsem tenkrát na nic sílu, byla jsem fakt na dně a připadá mi, že toho jen využila.
Ale třeba má někdo jinou zkušenost. Nevím. Nemohu mluvit za všechny, pouze za sebe. Ale já doporučit nemohu, vlastně spíš naopak. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4186
5.7.26 17:38

Vyhozené peníze za šarlatánku. Lidi, vezměte rozum do hrsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.7.26 15:25

Vydělává na lidské blbosti tak jako ostatní léčitelé zadarmo bych to zkusila jinak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42958
12.7.26 16:48

Když je někdo tak hloupý, že za tyto podvody platí takový love a ještě tomu i věří :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8367
12.7.26 17:27
@Vagusi píše: Více

To je ta, jak nemá peníze, tak místo řádné reklamy spamuje na diskusních forech? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková