Lenoch v bříšku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1371
15.6.11 13:15

Ahoj, třeba jen míň cítíš ty jeho pohyby - záleží, kde je placenta a jak moc jsi „citlivá“ na ty pohyby … někdo cítí sebemenší ťuknutí někdo ani kopanec nevnímá :nevim:

Říká se, že aspoň 1× denně bys o dítěti něco vědět měla :-)
Dr. mi řekl, že když si nejsem jistá, tak ať si udělám kafe (neboj, neublíží ti ani mimču, a to jsem bojovala s vys.tlakem v těhu, to s kafem je spíš přežitá pověra a strašák), že po kafi nebo silným černým čaji by mimčo mělo začít trochu řádit :think:

Když jsem chodila na monitory a i pak v němocnici před porodem jsme málokdy natočili nějaký pohyby - prostě furt chrněl a prděl na nás, musela mi sestřička zacloumat břichem ze strany na stranu, aby se aspoň uráčil pohnout :-) … no a po narození to byl extrémní nespavec (spal v noci 9 a přes den jen max 3 x po 1/2 hod) a bečoun (jsem si jistá, že prostě ještě chtěl nějakej čas v bříšku vegetit dál a venku se mu nelíbilo), takže u nás neplatilo jak v bříšku = tak venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
15.6.11 15:05

Ahoj, tak náš mimísek v bříšku byl vždy kliďas, občas tam sem kopnul, ale ne nějak divoce. Ani čokolada ani nic sladkého na něj nezabíralo, mohla jsem sníst tunu čokolády a vůbec na něj to nemělo žadný vliv. Na monitorech spinkal, řádil jen jednou, a to noc před porodem (měla jsem planovaného císaře), asi už se těšil ven :lol: . Ale náš malej často v bříšku škytal i několikrát za den, tak jsem o něm věděla :lol: a teď nám bude měsíc a je moc klidný mimčo, skoro vůbec nebreči :srdce: snad mu to vydrží co nejdýl no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí