Velikost bříška v těhu

2292
15.6.11 07:40

Velikost bříška v těhu

Ahoj holky mám takový dotaz :-) Jsem ve 32tt,a často se mi stává že se ráno vzbudim a skoro nemám bříško je uplně měkký a malinký,někdy to vydrží i celý den-chudák přítel se nedavno tak vyděsil-prý kam jsem dala naše miminko,a le jidy ho mám zase fakt obří a tuhý,já vím že je to asi normální ale jsem prvorododička tak jse ze všeho trochu vyplesklá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
15.6.11 07:57

velikost bříška mi dost kolísá, ale nevím, jsem dost na začátku, tak tam mi to přijde logičtější, jsem zvědavá, jaké budou mít zkušenosti ostatní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
15.6.11 08:02
Cikyto píše:
katule9 píše:
Ahoj holky mám takový dotaz :-) Jsem ve 32tt,a často se mi stává že se ráno vzbudim a skoro nemám bříško je uplně měkký a malinký,někdy to vydrží i celý den-chudák přítel se nedavno tak vyděsil-prý kam jsem dala naše miminko,a le jidy ho mám zase fakt obří a tuhý,já vím že je to asi normální ale jsem prvorododička tak jse ze všeho trochu vyplesklá…
Ahojk,ja jsem taky prvorodicka.Vedsinou rano jsem mela brisko rozplacle na vsechny strany a ted se mi krasne uvolni treba ve vane :palec: a kdyz mi zacalo dost tvrdnout (33tt) tak jsem dostala magnesko na uvolneni delohy,porad jsem se bala aby mimco nebylo moc malicke kdyz mi brisko nevyrostlo do obrych rozmeru ale ted ke konci tehu to jde opravdu dost rychle a roste kazdym dnem. Tak se vubec neboj a uzivej si dokud se jeste muzes hybat :palec: :-D

Mě taky poslední 2 týdny dost tvrdne až je to bolestivý,magnezko taky beru,přijde mi že všichni ostatní mají větší bříško než já..ale mimi váží 1500g což je v normě.Ale jak říkáš ještě se budu divit jak ke konci naroste :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
15.6.11 08:09

No mě to přijde normální, už před těhu jsem ráno měla (relativně) ploché břicho a špek vylezl odpoledne.
Mám pocit, že dítě je ráno napláclý uvnitř a jak člověk chodí, tak ho jakoby vytřese :mrgreen: a navíc se prcek odpoledne víc hýbe a protahuje, tak je halt víc vidět :-P
hezký den :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2292
15.6.11 08:13
Kačus82 píše:
No mě to přijde normální, už před těhu jsem ráno měla (relativně) ploché břicho a špek vylezl odpoledne.
Mám pocit, že dítě je ráno napláclý uvnitř a jak člověk chodí, tak ho jakoby vytřese :mrgreen: a navíc se prcek odpoledne víc hýbe a protahuje, tak je halt víc vidět :-P
hezký den :mavam:

Před těhu jsem to měla uplně stejně jako ty,ráno krásný plochý bříško a večer pupkáč :lol: Asi se předemnou ráno mimi schovává,ale když si lehnu na bok tak do mě buší jak hluchý do vrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.6.11 08:24

Ahoj, taky mívám ráno bříško splasklé a jakoby ho necitím, za to přes den se pořádně vyvalí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.6.11 08:41

Já jsem v prvním těhotenství neměla žádné břicho - doslova… Zhubla jsem 16 kilo, bylo mi hrozně zle, věčně jsem ležela v nemocnici na kapačkách. Doktoři se báli, že mimino bude malé a nakonec malá měla skoro čtyři kila. :mrgreen:
Do porodnice na příjem jsem jela v riflích s páskem a sestra mně hned mezi dveřma sjela, jestli jako neumím číst, že je to příjem rodiček!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
15.6.11 08:41

Ahojky, z toho si nic nedělej, já mám taky pořád malinké bříško a dneska jsem 33tt.. Kolem 20tt jsem si říkala, že jestli tam to mimčo pořád mám, ale my to tak prostě máme, kde nic tu nic ale plodovky mám dost (protože to mě taky pořád strašili, že určitě to bude malým množstvím plodovky) a malý váží ještě více než by měl! Je to divné, ale buď ráda, alespoň ti nepopraská :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.6.11 09:06
peggy.sl píše:
Já jsem v prvním těhotenství neměla žádné břicho - doslova… Zhubla jsem 16 kilo, bylo mi hrozně zle, věčně jsem ležela v nemocnici na kapačkách. Doktoři se báli, že mimino bude malé a nakonec malá měla skoro čtyři kila. :mrgreen:
Do porodnice na příjem jsem jela v riflích s páskem a sestra mně hned mezi dveřma sjela, jestli jako neumím číst, že je to příjem rodiček!!! :mrgreen: :mrgreen:

Tohle mě naprosto fascinuje :D kam se tam to mimi schová, to nechápu, moje kolegyně to měla podobně - ale velikost miminka v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
15.6.11 09:12
Saroya píše:
peggy.sl píše:
Do porodnice na příjem jsem jela v riflích s páskem a sestra mně hned mezi dveřma sjela, jestli jako neumím číst, že je to příjem rodiček!!! :mrgreen: :mrgreen:
Tohle mě naprosto fascinuje :D kam se tam to mimi schová, to nechápu, moje kolegyně to měla podobně - ale velikost miminka v pohodě :-)

Je to zajímavé, když jsem poprvé vyjela s kočárem tak se všichni divili a mysleli, že mám dítě z děcáku… :mrgreen:
Když jsem byla těhotná s dvojčaty, bylo to podobné, přibrala jsem jenom devět kilo a holky měly každá tři kila..
Při druhém těhotenství jsem zhubla ,,jenom,, 14 kilo a malá měla stejně 3,4kg… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
15.6.11 09:16

:mrgreen: to je fakt vtipný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
15.6.11 14:15

Nezáleží na velikosti bříška..Hlavně, že vevnitř je vše v pořádku a mimísek nabírá.. Já má třeba bříško hooodně veliký, i v nemocnici mi PA tipovala už tak 38tt a já byla v 30tt :lol: Od okolí poslouchám, že to není možný, že tam mám dvě mimča :mrgreen: a přitom tam mám jednu princeznu a je veliká tak akorát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
15.6.11 14:19

Tak mě každý říká tak 5 měsíc :mrgreen: ale nevadí,zatim vypadám jak kdybych spolkla menší melounek jak říká :-D moje rodina,ale i když je malý tak stejně to ohýbání je problém,a občas mám pocit že se mi snaží vtlačit žaludek až do krku :-) .A jinak na porod se hrozně těším,vím sice že to bude asi dost bolet ale i tak se těším :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí