Pozdrav nováčka II. :-)

113
14.6.11 21:55

Pozdrav nováčka :-)

Jééééj holky moc Vám děkuji za hezké přivitáni.Moc jste mně potešili..Jsem tet ve 33 tydnu čekáme chlapečka a termin porodu máme 2.8.2011.A upřimně už se nemůžu dočkat na malýho.:-)

je tady také někdo kdo má stejny termín a také je tak nedočkavej jako já?:-) Tak pohlaďte břiška a ať se Vám daři. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
14.6.11 21:57

Nemáš zač, a gratuluji :kytka:

Zkus si projeď diskuze a skupiny,je tu spoustu skupin, třeba najdeš i tu „svoji“ :palec:

Jinak krásné těhulkování přeji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
14.6.11 22:05

Ahojky..No koukam se jak to tu tady chodí,Tak třeba něco najdu.A děkuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
14.6.11 23:22

ahojky ..já mám termín 11.8. a čekáme taky chlapečka:)) je to naše první miminko a taky už začínám být nedočkavá:))
už máte jméno??
to je vaše druhý mimčo ??soudím podle fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
14.6.11 23:45

gratuluju, 2.8. se rodí ty nejlepší děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
15.6.11 07:11

Ahojky :mavam: Já jsem teď ve 36 týdnu, taky se nemůžu dočkat až tu naší potvůrku konečně uvidím :mrgreen: Termín mám teda dřív, měl by být 16.7., tak jenom doufám, že nebudu nijak dlouho přenášet. Ty vedra (hlavně když je dusno) už mě začínají ubíjet a poslední dobou bych nejraději prochrněla celé dny i noci :-D Na druhou stranu se mi pak asi bude stýskat po pupíku :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
15.6.11 10:04
grepik02 píše:
Ty vedra (hlavně když je dusno) už mě začínají ubíjet a poslední dobou bych nejraději prochrněla celé dny i noci :-D Na druhou stranu se mi pak asi bude stýskat po pupíku :-D :-D

Jen spi, co tělo žádá. Pak už to nepůjde. :-D :wink:
Já si po prvním porodu pak nadávala, že jsem se víc nepovalovala a nespala - byla to poslední má možnost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.6.11 10:38

Ahojda.Tak máš termín o něco pozdeji než já..Ty posledný týdni jsou asi pro těhulku nejdelší že? Ať už to máme za sebou..Jsem moc unavená a jěšte u toho tet nemocná.Mám angínu a u toho siln rýmu a kašlu jak tuberák :-( No nikomu to nepřeji.. Jen tet mám strach o malýho.Beru antibiotyku Penicilin nic jinýho nemohu..Nějak se mně tá nemoc dlouho drži,tak ja už nevím co dál..Jo mám dcérku 3 letou.Je zo živel..

Nemohu si ani odpočnout pořád něco chce..Vždcky se těšim než přijede přitel z práce a pomůže mi aspoň a malou a ja si mohu tak na chvili odpočnout..Jmeno už máme..Bute do Matyás…A co vy?už máte také vše nachystaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.6.11 10:42

Ahoj tak To Ti zavidím..Tak snát vše dobře dopadně.. :-) to Ti moc věřim, že se na mimčo moc tešíš..Myslím si, že každa maminka.. :-)

Tak snát nebudeš přetahovat ..Tet hodně maminek co tad čtu přetahuje těhotěnstvy..Já už mám doma slečnu 3 letou a také mi ji museli vyvolat…nechtěla ven potvurka malá..:-)Tak uvidíme co ten náš malej drobeček.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
15.6.11 10:44

Děkuji..To jako fakt? tak to jsem zvědava..Malej dost řadi,v tom mím břišku, tak snát bde klidnejši, že ji švíca :-) Jinak budeme mit doma dost veselo..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
15.6.11 13:34
Evča29 píše:
Ahojda.Tak máš termín o něco pozdeji než já..Ty posledný týdni jsou asi pro těhulku nejdelší že? Ať už to máme za sebou..Jsem moc unavená a jěšte u toho tet nemocná.Mám angínu a u toho siln rýmu a kašlu jak tuberák :-( No nikomu to nepřeji.. Jen tet mám strach o malýho.Beru antibiotyku Penicilin nic jinýho nemohu..Nějak se mně tá nemoc dlouho drži,tak ja už nevím co dál..Jo mám dcérku 3 letou.Je zo živel..Nemohu si ani odpočnout pořád něco chce..Vždcky se těšim než přijede přitel z práce a pomůže mi aspoň a malou a ja si mohu tak na chvili odpočnout..Jmeno už máme..Bute do Matyás…A co vy?už máte také vše nachystaný?

no tak to te lituju..snad budes brzy zdrava..ja kdybych mela byt ted nemocna tak bych z toho asi prodila z toho kaslani:))
uz chodim na monitory a namerili mi minule nejaky kontrakce tak se musim hodne setrit..zitra jdu zase tak uvidime..ale neni to asi nic moc vaznyho…jen musim odpocivat..nechci rodit moc predcasne prootoze v nasem kraji se ted zaviraji na stridacku vsechny porodnice tak bych nerada jela nekam dve hodiny..ta nase se otvira 20.7. tka snad do ty dobyneporodim..

nachystany uz skoro vse mame..zitra si jedeme koupit kocarek a veci z lekarny a drogerie a pak uz to bude skoro vse..jeste nemam evanicku..ale mame krasne udelanejj pokojicek tak z toho mam obrovskou radost..

my mame jmeno uz od zacatku.snad jeste predtim nez jsem byla tehotna a pak po pozitivnim testiku jsme sedohodli hned takze u nas to bylo jednoduchy:))

mame vybrany jmeno Denis :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
16.6.11 14:29
- Tak snát nebudeš přetahovat ..Tet hodně maminek co tad čtu přetahuje těhotěnstvy..Já už mám doma slečnu 3 letou a také mi ji museli vyvolat…nechtěla ven potvurka malá..:-)Tak uvidíme co ten náš malej drobeček.. :wink:

Doufám, že nebudu :roll: Ale na druhou stranu, bych si užívala toho pupíka o trochu dýl :mrgreen: :mrgreen: Dneska jsem byla na prohlídce, tak se musím pochlubit, jelikož naše mimčo už má 2,4kg a všechno je v pořádku, tak jsem od dr. odcházela taková příjemně spokojená…Příští týden už budu chodit do nemocnice na monitory, tak jsem na to zvědavá…Já si to všechno užívám poprvé, takže je všechno nový a i když mám načteno a naradíno od zkušenějších, tak si někdy přijdu jak trubka - na všechno se ptám a tak mno :nevim:
Jinak, kdyby se nám náhodou narodil místo holky kluk, tak máme taky vybraný jméno Matyáš - strašně se mi líbilo :mrgreen: (holka bude Karolínka - to odhlasovala celá rodina :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí