Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mám dotaz - Termín porodu mám 3.12. ( termín určen jak dle PM - 26.2. 2011 tak podle UZ) CHTĚLA BYCH SE ZEPTAL KDY PODLE VÁS DOŠLO K OPLODNĚNÍ - ZE KTERÉHO STYKU . Styk jsem měla 6.3. , 11.3, 12.3., 13.3. (cykly mám delší jak 30 dní ). Je to pro mě moc důležité.......... Moc díky
http://tehotenstvi.academy.sk/index.php
nahoře zadáš termín porodu a ono ti to vypočítá samo..
ahoj, tak já jsem na tom podobně, poslední MS 25.2., TP 3. 12. a styk 11.3., ale mám cykly 28-29 dní, takže u tebe asi toho 12. nebo 13., ale to si jen myslím, přesně na den to asi nezjistíš, pokud byl styk 3 dny po sobě, ono vajíčko vydrží až 24 hodin a spermijky až 4-5 dní, pokud jsou silné.
Ale je fakt, že ti vyjde jen předpokládaný datum početí,..to přesný asi opravdu nezjistíš..když to jde takhle za sebou ![]()
Na tý kalkulačce vychází 11.3., tak jestli se to neplete, tak spíš ty pozdější datumy..ale fakt těžko říct..
no , já si myslím že pokud nemáš prokázanou ovulaci- kdy byla tak to nelze přesně určit
.Já jsem jednou otěh. týden před MS a to jsem měla MS pravidelnou a ted jsem měla ovu kolem 10 dne MS.Asi jsem tě moc nepotěšila, ale tak si to myslím ![]()
jestli potřebuješ vyřešit otcovství, tak to budeš stejně muset počkat na testy DNA, nebo celý život žít v nejistotě, jestli to je manželovo nebo milence ![]()
KRLM tak podle UZ mám termín porodu 3.12. takže to odpovídá tomu že ovulace byla okolo 14 DC…
kochibara píše:
evi zde mi spíš o to zda to nemohlo být toho 6.3. ?????
a není to nakonec jedno? hlavně že jsi úspěšně těhotná
(jestli teda toho 6.3. to nebylo s někým jiným, než zbývající data
)
ups, tak to se omlouvám za nemístné žerty a chápu, že je to důležité… ![]()