Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mišis píše:
Ahoj, vím že tady už tyhle témata jsou ale staršího data. Tak bych se chtěla zeptat jestli mi můžete doporučit, ze své vlastní zkušenosti nějaký přivýdělek. Díky moc
Tak pokud se dokážeš aspoň trochu domluvit německy nebo anglicky, tak doporučuji práci na recepci v hotelu. Ja chodím pouze na noční 12 hod služby a oddělám si v průměru tak 5 nočních služeb za měsíc. Při první mateřské jsem si tak vydělala v průměru Kč 6000,–/měsíčně. Teď pracuji v jiném hotelu , ale bohužel ti platí dost mizerně
. Vydělám si u nich o několik tisíc méně, takže se zkouším poohlížet jinde.
Díky ale ja spíš myslela něco z domova. Moje chyba měla jsem to hned napsat. Ale díky za radu ![]()
snad vyplnování dotazníku na my-map, či casi, ale to je málo.. když měsíčně tak 300 kč z obou jsem ráda.. je to těžké..
já začla háčkovat a plést.. ale to je taky bída.. ty hodiny u toho prosezené nikdo nezaplatí, ale díky za to! ![]()
MACIK74 ahojky rikas ze hackujes a hackujes i detske cepicky prosim te? ![]()
Ahoj Mišis, já si přivydělávám nabízením ekologické bytové kosmetiky a bytových doplňků. Je to příjemné odreagování od mateřských povinností a hlavně slušný přivýdělek. Při hledání jsem hlavně nechtěla platit žádné vstupní poplatky. Původně jsem vyplňovala dotazníky, ale to moc doporučit nemohu.Kdyby tě to zaujalo, napiš mi email a já ti pošlu bližší informace ![]()
ahoj, já si přivydělávám roznášením letáků… aspoň spojim příjemné s užitečným
, malou „vyvenčim“ v kočárku a zároveň u toho i pracuju ![]()
no ja delam tel.operatorku … a odbavuju inzeraty ..muzu delat z domu i z kancelare … kazda kacka dobra a pritel je hodny obcas malou pohlida ![]()
Ahoj, holky, jestli jste někdo od Olomouce, poraďte prosím s přivýdělkem, nejlépe z domu. Mluvím anglicky obstojně. Mám malé miminko, bohužel, finančně jsme na tom bídně. Děkuju moc za jakýkoliv nápad. ![]()
Možná někdy to chce jít štěstíčku naproti. Mně se to teda (asi) povede. Absolutně jsem si netroufala někomu nabídnout, že bych já něco chtěla dělat konkrétního. Něco zvláštního, co sice umím, co mně baví, ale co jsem si říkala, co s tím? Furt jsem čekala, že se snad stane zázrak nebo co a že někdo přijde za mnou. Co se stalo? Oslovila jsem známou, která podniká, a řekla jí, mezi řečí, nebyla to nabídka!, co bych pro ní mohla dělat, a co by jí to mohlo přinést za pozitiva. Moc se jí to líbilo, protože to jí prostě nenapadlo! Naopak - v tom, že umím něco neobvyklého, zvláštního, nemám konkurenci! Jde o to jen se prodat! Tak uvidíme, jak se konkrétně domluvíme
Vrbí se to dobře, a já se děsně těším!
ahoj, já mám přivýdělek z domova v oboru zdravotní prevence. Jsem moc spokojená a je to den ode dne lepší a lepší.
Ahoj, vím že tady už tyhle témata jsou ale staršího data. Tak bych se chtěla zeptat jestli mi můžete doporučit, ze své vlastní zkušenosti nějaký přivýdělek. Díky moc