Septisan v 1. trimestru

809
13.6.11 20:53

septisan v 1. trimestru

Ahoj holky, je septisan bezpecny i v 1. trimestru? Boli me v krku a docetla jsem se tu, ze hodne pomaha. Beru jeste Utrogestan 2-0-2, nemuze si to navzajem nejak skodit? Diky za nazory a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
13.6.11 20:55

Pokud vím, tak se v těhu může, ale nevím jak s tím prvním trimestrem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
13.6.11 20:58

raději to přejdi teplým čajem.. v 1. trimestru by se asi neměly užívat žádné léky.. taky mi nebylo nejlíp, nachlazení a tak, ale vydržela jsem to bez léků.. raději, přeci jen se prcek vyvíjí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21608
13.6.11 21:00

zavolej si zítra na gynekologii a domluv se. a nebo k praktickému lékaři. já jsem v těhotenství na bolení v krku užívala Bioparox. to jsou lokální antibiotika. ale měla jsem k tomu i pekelně zanesené dutiny a konzultovala jsem to po telefonu s praktickou doktorkou. v prvním trimestru bych byla opatrná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
13.6.11 21:19

Já jsem Septisan v prvním trimestru párkrát měla, škrábalo mě k krku a nechtěla jsem to nechat rozjet. Těhotenství dopadlo dobře, ale pro klid v duši to raději konzultuj s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
13.6.11 21:27

Já ho v 1.trimestru brala, dokonce mi to schválila i doktorka. Ono se toho může v těhu dost, jenom ty prášky nemají testy - taky, kdo by se chtěl nechat v těhu testovat, takže tam napíší: v těhu jen po konzultaci s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
13.6.11 21:30

Já ho brala při kojení normálně. Byl to první lék,který mi v lékárně řekli, že můžu.
Teď koukám, že v příbalovém letáku píší, že ho mohou těhotné. Kdyby tam bylo riziko, určitě napíší, že to má těhotná konzultovat s dr. Osobně bych se teda nebála. A než teda nechat nemoc rozjet a pak brát opravdu léky, s čistým svědomím bych cucala dezinfikující septisan. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
13.6.11 21:44

Septisan se může po celé těhotenství, včetně kojení. Buď bez obav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí