Povede se to do třetice?

20885
13.6.11 12:53

Povede se to do třetice?

Ahojte děvčata,založila jsem toto téma proto,aby sem se už konečně přestala bát.mám za sebou dvě zamlklé těhu(listopad a březen),teď jsem znovu těhotná a mám strach aby se to neopakovalo.Zajímalo by mě zda je tady někdo,kdo také 2× potratil a na potřetí už se dočkal miminka.Pomohlo by mi přečíst si, že teprv napotřetí to může vyjít :srdce: Děkuji za každý příspěvek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9096
13.6.11 13:38

Ahojky
Jdu tě podpořit.Není to teda můj případ ale jde o mojí kolegyni z práce.
Při prvním i druhém těhu potratila.Vyšlo to až na potřetí.A i další těhu už bylo v pořádku, takže má teď dvě krásné zdravé děti.

Přeju ti ať těhu probíhá tak jak má a dočkáš se svého miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
13.6.11 13:45

1 ZP- duben 2010, SP- srpen 2010 a nyní čekáme chlapečka a zatím ťuk, ťuk je vše v pořádku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
13.6.11 13:54

a nějakými testy jsi prošla??a bral tě mudr hned jako rizikovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
13.6.11 13:55

Ahojky
taky bych te rada podpořila ale zaroven i sebe …taky sem prodělala dvě zamlkla tehotenství… první ve 12tt druhy v 8 tt ted jsem do třetice tehotna a jsem dnes 8+2
a na kontrolu bych mela jit 22.6 ale možna ukecam doktora aby mi udelal ultrazvuk ted ve čtvrtek nebot potřebuji recept na leky …doufam že bude vše v poradku .
PROSTĚ VEŘÍM ŽE DO TŘETICE TO VYJDE .
Bajčo … abyla si na nakejch vyšetřeních a přišli na neco?
Mi meli problem s bunecnou imunitou …takže ted zobu prednison a doufam že to bude vše tak jak ma .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
13.6.11 13:57

No já na žádných testech nebyla.Doktor říkal že 2× je to ještě náhoda,čert ví zda má pravdu.teď jsem teprv na samém začátku 5tt a jsem plná trachu.tak se můžem podporovat navzájem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
13.6.11 14:11

Ahoj,
ja sama tu zkusenost nemam, ale mam dve kamaradky, co dvakrat za sebou prodelaly ZT a ted uz maji zdrave deti.
hodne stesti
 j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
13.6.11 14:15

děkuji každá pozitivní reakce mě nabíjí energií :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
13.6.11 14:24

No to urcite Bajco … ja doufam že ti to dopadne dobře budu držet pesticky .. :hug:
Ale doktor je teda nezodpovedneej …me delali spoustu vyšetření hned …a sem za to dost rada …na ten imunologický problem by asi jinak nepřišli .
A Bajčo už jsi byla ted u doktora aby tehu potvrdil ? a jsi doma nebo chodiš do prace ? Me teda nechal hned doma takže už sem doma asi 4 týden :-) prace mi sice chybi ale je mi dost blbě takže sem na jednu stranu rada …hodne spim nebo ležím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
13.6.11 14:34

ne ještě mi nikdo těhu nepotvrdil,právě že chci k mudr až tak v pátek to budu mít 10 dní zpoždění.do práce tedy ještě chodím,tento týden mám k tomu noční a docela těžkou práci tak po něm budu chtít neschopenku.nevím jestli je nezotpovědný,on má hodně roků praxi a minule mi říkal že snad za celou dobu co ordinuje tak si nepamatuje že by po testech na něco přišli,prý by mě to akorát stálo čas a peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
13.6.11 16:06

Bajco tak me to stalo maximalne par navštěv v Podoli ale jinak ani korunu a problem našli …
Tak se v praci zkus šetřit a v patek šup k doktorovi a na neschopenku … bude to jistejsi kort když maš narocnejsi praci .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
13.6.11 16:43

gabko, dělat vyšetření po 2 potratech není nutné a je to dle více doktorů i předčasné :palec: A měli pravdu, testy dělají, pokud je potratů prý více než 3. Mě by na testy poslali kdybych chtěla, ale nechtěla jsem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
13.6.11 17:00
Bajča píše:
Ahojte děvčata,založila jsem toto téma proto,aby sem se už konečně přestala bát.mám za sebou dvě zamlklé těhu(listopad a březen),teď jsem znovu těhotná a mám strach aby se to neopakovalo.Zajímalo by mě zda je tady někdo,kdo také 2× potratil a na potřetí už se dočkal miminka.Pomohlo by mi přečíst si, že teprv napotřetí to může vyjít :srdce: Děkuji za každý příspěvek :kytka:

Bajčo držím palce ať se všechno dobře povede…

Zkus si přečíst knihu Tajemství štěstí - pomůže ti od ,,bání se,, … :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
14.6.11 10:37

monikalysa
No tak je to zřejmně dle doktoru ale ja sem za vyšetření rada je mi 35 a čekat jestli potřetí potratím nebo jestli se to povede se mi zrovna nechtelo …v mem připade bych bez lečby totiž znova potratila .
Netvrdím že všichni to maji stejně u nekoho to není tím že by byl v nečem problem ..jen se to prostě stane ale hold každej to mame jinak .
V žádném případě tě Bajčo nechci nejak nervovat … vubec se nestresuj ..uživej tehu …ted ti to určitě vyjde :hug: :hug: Ale kdy ne tak bych doktora požadala aby ti vyšetření udělal . :hug:
Přeji hodně štěstí .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
14.6.11 13:34

Nevěš hlavu, také znám několik holek, co si prodělaly 2 potraty a dotřetice to vyšlo…
Držím palečky :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí