Termín početí - co myslíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
6.9.17 10:15
@iiiv píše:
@elyon07 a podle utz nemáte?

Mam v průkazce pouze podle ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
6.9.17 10:17

@elyon07 tak z toho se pak špatně něco určuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 10:23

@elyon07 To by si musela mit lf kratkou 10-11 dni aby byla ovu toho 17. Pravdepodobne to je. Jista si bohuzel, pokud si pred tim lf nezkouzmala, byt nemuzes. Spis se priklanim k pritelovi. Mas jen dve moznosti, bud na to zapomenes a budes zit s tim ze je pritele. Nebo si nechas po porodu udelat testy.

• Citovat
  • Upravit
6
6.9.17 10:37
@Anonymní píše:
@elyon07 To by si musela mit lf kratkou 10-11 dni aby byla ovu toho 17. Pravdepodobne to je. Jista si bohuzel, pokud si pred tim lf nezkouzmala, byt nemuzes. Spis se priklanim k pritelovi. Mas jen dve moznosti, bud na to zapomenes a budes zit s tim ze je pritele. Nebo si nechas po porodu udelat testy.

A ty testy se pak delaji z krve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
6.9.17 10:43
@elyon07 píše:
Mam podobny dotaz, jako slečny přede mnou. Termín porodu mam 6.11…alee poslední MS začala 30.1.2017 poté jsem měla styk s přítelem 8.2,10.2. a pak 17.2. jsem v opilosti měla jednorázový ulet s někým jiným, vím, že mě to neomlouvá, ale bohužel stalo se a ted nevím, jestli jsem těhotná s přítelem a nebo s „uletem“.

Já bych řekla že otcem bude úlet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 10:58

@elyon07 muzete si vypočítat pravdepodobnost, ale mám v blízkém okolí zkusenost kdy cekatelka na ms se modlila aby přišla, jelikož styk s partnerem byl během domnělé ovulace a styk s milencem až ke konci cyklu a ejhle…ukázková ms nepřišla…přišla o nekolik dní později…takže klidně mohla otěhotnět s milencem…já bych na to nespolehala…jediná jistota je test DNA.

• Citovat
  • Upravit
20767
6.9.17 12:06

Takhle se to vypočítat opravdu nedá, jediná jistota je DNA. Gratuluji, snad ti to za to stálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 12:14

@elyon07 Ano nejlepe z krve pokud. Jde i test behem tehotenstvi, protoze DNA diteze je v zenine krvi. Jde i ze slin, vlasu. Kazda laborka poradi.

• Citovat
  • Upravit
149
6.9.17 16:00

No a co ultrazvuky? Tam je vzdy odhad. Velikost plodu a jakemu tydnu odpovida. Jde teda o mm, ale mozna by te to trosku nasmerovalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
6.9.17 19:18
@Monik1 píše:
No a co ultrazvuky? Tam je vzdy odhad. Velikost plodu a jakemu tydnu odpovida. Jde teda o mm, ale mozna by te to trosku nasmerovalo…

No ted jsem koukala ze prvni UTZ jsem dle PM mela 13+0 ale dle UT 12+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2059
6.9.17 19:21

@elyon07 Kdybys měla ovulaci jako já, tak je to úletu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
6.9.17 21:02

@elyon07 no tak bych to tipla na manzela????????????
Jinak jsme na to skoro stejne…mam termin 5.11????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
6.9.17 21:03
@Monik1 píše:
@elyon07 no tak bych to tipla na manzela????????????
Jinak jsme na to skoro stejne…mam termin 5.11????

Ty otazniky tam byt nemaji…to jsou smajlici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
19.9.17 20:14

Ahojky, prosim kdo mi dokaze rict kdy jsme bobulku pocali? Ted bude nasledovat spousta cisel :D posledni MS 30.6., jeden sex byl 9.7. S tim ze se udelal do me, druhy byl 10.7. s tim ze se do me neudelal, 25.7. (26dc) jsem mela priznaky ovulace -hlen a bolest podbrisku jakou mivam pri ovu, s manzelem byl sex a udelal se do me (ale byla opravdu ovu kdyz jsem si nedelala test?), dalsi sex kdy se do me udelal byl 29.7. 4.8. Mi clearblue ukazal 1-2tt. Bobulka byla ted v pondeli velikosti 9+1. Delka me lutealni faze byvala 14 dni aspon do kvetna nez jsem potratila. Od te doby jsem nemela moznost ji zmerit. Stale jsem pocitala s tim ze jsme bobulku pocali 25. Kdyz mi prislo ze je ovu, ale ta vslikost bobulky me zblbla. Je mozny ze by byla vetsi nez vychazi? Uz jsem uplne zmatena :/ takze je mozny ze bylo poceti 25? Nebo spis toho 9.7?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí