Špinění v 5tt +5

Anonymní
14.6.11 20:15

Špinění v 5tt +5

Ahoj, chci se zeptat a poprosit o radu. Byla jsem u lékaře kvůli tmavšímu výtoku,nijak nezapáchá,ani nepálí protože jsem v 6 tt.a dost mne to vystrašilo. Lékař mne prohlédl na utz a řekl,že g.váček roste a je viditelný žloudkový váček. Jen to miminko nebylo,je možné,že se něco děje tím výtokem. Předepsal mi lék na udržení. :nevim: Moc děkuji za názory a Vaše zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
14.6.11 20:17

Tohle je těžký. Většinou tmavý špinění nic hrozného neznamená, ale muže. Každopádně já špinila od 5 tt do 13 cca- tmavě i proužky světlý krve a v pohodě :palec: Takže nezbyde než čekat, moc držím pěsti :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6607
14.6.11 20:33

Ahoj. Špinění na klidu nepřidá, ale jestli bude těhotenství prosperovat ukáže až UZ kontrola v čase :nevim: . Zkus dodržovat klidovej režim, nic netahat, nepřetěžovat se, užívej, co ti doporučili, já brala Utrogestan 2-0-2, může se až 2-2-2, můžeš si v lékárně koupit Ascorutin a brát ho 1-1-1 - v těhu se může a zastavuje krvácení… Jestli se prcek má udržet, tak se udrží, stejně s tím nic moc nenaděláš :hug: … U mě to poprvé dobře nedopadlo,těhotenství zamlklo v 8. týdnu, ale u spousty holek špinění nic neznamenalo…drž se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.11 20:40

Moc děkuju a je možné,že mimi v 5 tt+5 nebylo vidět na UTZ ? Ten výtok se nijak nemění,je již 3 dny stejný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.6.11 20:42

Utrogestan mam brát 1 - 0 - 1 :zed:

• Citovat
  • Upravit
18223
14.6.11 20:49
Anonymní píše:
Moc děkuju a je možné,že mimi v 5 tt+5 nebylo vidět na UTZ ? Ten výtok se nijak nemění,je již 3 dny stejný :nevim:

Je to možné. Klidně mohlo i dojít k oplodnění později(než automaticky předpokládaný 12 den cyklu). :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.11 21:32

Stejně se šíleně bojím :-? ale moc děkuju

• Citovat
  • Upravit
18223
14.6.11 22:43
Anonymní píše:

to je jasný, že se bojíš. snaž se myslet pozitivně. Držím pěsti, ať se brzy dočkáš srdíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
15.6.11 09:51

Ahoj, zkus být v pohodě. Já tohle těhu špinila v 6tt a pak znova v 8tt, to už jsem dostala Utroš. 1-1-1 a Ascorutin a neschopenku. Měla jsem v obou případech hematom.Teď už jsem 18tt a mimčo je v pohodě. Držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.11 11:35
Nainuva píše:
Anonymní píše:
to je jasný, že se bojíš. snaž se myslet pozitivně. Držím pěsti, ať se brzy dočkáš srdíčka

Moc děkuju a taky přeju moc a moc štěstíčka a ať jste oba v úplném pořádku :hug: :palec:

• Citovat
  • Upravit
40
28.6.11 17:31

odpo

dobrý den, mohu se zeptat jak jste dopadla, četla jsem váš příspěvek a jsme na to stejně, byly jsem na ultra v 5 plus 6 dní a nic doktorka neviděla…
ted jdu 6 plus 4 …na kontrolu , občas špiním tak obden, nevím co to může být, mám strach z mimoděložního těhot.
děkuji za odpovědi míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.11 18:33

Ahojky, špiním stále,ale dr.říkají,že je to něco z dřívějška,že to není čerstvé a těhotenství prospívá. Na další kontrolu jdu 4.7. To jsi tam neměla vidět ani g.váček ? Myslím v tom 5+něco ? Byla jsem z toho vykulená,ale je to pořád stejný a jen takový hnědý výtok. Snad to bude dobré,přeji moc a moc štěstíčka :palec:

• Citovat
  • Upravit
siamka
28.6.11 19:54

pro holky

ahoj holky jsem ve 4TT a začla jsem včera dost špinit hnědou krev.mám strach abych o to nepřišla,co myslíte?? :cry: :-? :-? a mám zvýšenou teplotu na 37,2 :cry:

• Citovat
  • Upravit
siamka
28.6.11 19:57

pro holky

utrogestan mi doktorka nechtěla dát,prý se to dává až když bije srdíčko :-( beru jen ascorutin :evil:

• Citovat
  • Upravit
40
28.6.11 20:03

odpo

děkuji za reakci, prostě doktorka řekla, že tam zatím nic nevidí, že plod muže být mladší, že mám jen silnou sliznici,…proto kontrola jeste tento čt,
a zrovna dnes ke všemu trochu krvácím, a polí mě podbříšek, jakoby píchá ale jen na pravé straně…nevím co s tím, jestli to vydržet či jít raději k doktorce hned zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí