Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
to tě chápu, to jsme na tom úplně stejně, já váhám s myšlenkou jít k doktorce o den dříve, než jsem objednaná, mám obavu z toho špinění, a píchání stále jen na pravé straně v podbříšku.
je těžké být fakt v klidu a nevnímat jak tělo funguje.. a to krvácíš hodně? či jen špiníš? a to už nějaké dny po sobě? jinak držím palce ať ti vše dopadne dobře!!!
Ahoj
já takhle špinila a u prvního i trochu krvácela obě těhotenství. Všechno bylo pak ok a to u druhého se to špinění objevovalo ještě v 15. týdnu. Většinou to nic není. A to že tam dokt,or nic neviděl, může být tím že to těhu je mladší. U druhého dítka jsme si měřila před těhu bazální teplotu, takže jsem věděla kdy přesně jsem otěhotněla, tak jsem se moc nestresovala, když my doktorka oznámila že nic nevidí. Byla jsem tam v 5+2 podle MS. Ale těhu bylo o víc jak týden mladší. Nakonec jsem měla posunutej termín o dva týdny a ještě jsem přenášela týden, takže místo začátkem května je Zuzanka koncem měsíce
Ono stejně nemá moc smysl k doktorovi chodit, protože on s tím stejně nic nenadělá, pokud se to těhu má udržet tak se udrží… ale pro klid vaší duše bych si tam skákla. Taky jsem šla. Vyfásla jsem neschopenku, klidovej režim, duphaston a ascorutin. Tak držím palce všem.
Jo a to píchání v podbřišku je normální pokud to vyloženě nejsou bolesti. Je to růstem a napínáním dělohy a těch vazů v jejím okolí.
díky strašně moc za podporu,a myslím že je to tak jak to říkáš,bud se to udrží nebo ne,prostě musím doufat
![]()
já nevím,myslím že je to celkem dost.krvácím od včerejška od rána,předtím to bylo v pohodě a cítila jsem se moc dobře fyzicky
![]()
Ještě mě napadlo se zeptat zda krvácíš jasně červenou krví? Nebo je to hnědé?
Předpokládám že mluvíš o teplotě měřené v podpaží? Pokud je to bazální tak je to normální. Pokud je to normální teplota vpodapží tak to netuším, ale spíš bych to přisuzovala nějakýmu nachlazení nebo viroze, než že by to mělo něco společnýho s těhu.
je to tmavěhnědé, a trochu nachlazená jsem
ale jen trochu,já jsem měla včera otevřené okno na spaní a ráno jsem trochu chraptěla
možná je to ono ![]()
To bude ončo…tu teplotu bych přičítala tomu. Z toho si hlavu nedělej. Pokud je to hnědé tak špiníš, je to stará sražená krev a to by mělo být ok, samozřejmě nic zaručit nemůžu, ale mnohem horší by bylo kdyby ta krev byla čerstvá červená. Tak holky hlavu vzhůru a přeju spokojený těhu ![]()
díky moc kočko,valím zase odpočívat,jo jinak je mi 37 let,takže stará už mamina
![]()
taky mě píchá v podbřišku,jinak mi dělala ultrazvuk a ještě v děloze nic neviděla,jen tu zvětšenou sliznici zatím,ale říkala že je to ještě moc brzo,at jsem klidná
ale to vůbec klidná nejsem když navíc tak špiním