Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jak na tom jste ??? Mě dr.řekla přesně to samé,že to špinění je něco starého a nemá to nic společného s tímhle těhulkováním. Tak tomu věřím a doufám. Mimi je o týden mladší v 7 tt. mi dr, řekla,že je ve skutečnosti 6 tt+2 a v boku a tříslech mi taky bolí,to k tomu patří. Ale jděte,já šla hned a byla milá,řekla,že raději mám přijít 3 x zbytečně,než jednou pozdě ![]()
Byla jsem dnes raději u doktorky, od rána jsem zase docela špinila a na klidu mi to nepřidalo, tak jsem tam raději jela, dnes bych dle menses měla být v 6+3, minulý týden tj. 5+5 doktorka neviděla nic, jen silnou sliznici, a dnes je v děloze malinká tečka. Doktorce se to moc nezdá, že je vše tak pozdě, prý to asi nebude prospívat to těhotenství. Je možné mít mladší těhotneství? tedy otěhotnět cca až 2 dny před budoucí menses, kterou jsem již nedostala.. Jinak styk jsem měla 1.6., 4.6., 12.6, menses jsem měla dostat 14.6., (poslední menses 15.5.)… poraďte, děkuji ![]()
Flíčku možný je všechno…já měla těhu taky mladší, ale já o tom věděla, protože jsem si měřila bazálku tak jsem přesně věděla kdy jsem fo toho vlítla a že mám posunutou ovulku. Ono se to ještě může srovnat, bude to určitě ok, nezbývá nic než věřit. Kdy máš další kontrolu?
Taky jsem pro,jestli je možné,že některé holky píšou,že k oplodnění došlo i při MS. Tak možné to opravdu je.
Hlavně nám napiš,dost tě sleduju ![]()
další ko mám 12.7., to bude asi rozhodující, ale kdybych otěhot. později cca před menses, nemohla bych mít už druhý den pozit. teh.test, a ten já měla…hcg je v moči až nejdříve od 6 dne po opluzujícím styku.
tak holky,MIMINKO NEBUDE,DR. mi volala že hcg klesá,bud to vyjde samo z krví,nebo půjdu na kyretáž
![]()
siamka píše:
tak holky,MIMINKO NEBUDE,DR. mi volala že hcg klesá,bud to vyjde samo z krví,nebo půjdu na kyretáž![]()
to je mi moc líto,ale měla jsem to úplně stejné a 2 měsíce na to jsem znovu těhotná. Bude to fofr,to se neboj ![]()
Flíček píše:
další ko mám 12.7., to bude asi rozhodující, ale kdybych otěhot. později cca před menses, nemohla bych mít už druhý den pozit. teh.test, a ten já měla…hcg je v moči až nejdříve od 6 dne po opluzujícím styku.
Tak dlouho bych to nevydržela,šla bych jako samoplátce na krev a za dva dny znovu,jestli HCG dvojnásobně naroste. Pak bych alespoň věděla jestli se vyvíjí ![]()
Jaj Siamko to je my líto, snad to vyjde brzo znovu a líp to dopadne ![]()
ve čtvrtek jsem si volala na výsledky krve.. HCG mám 1325, mluvila jsem s doktorkou- prý by to opravdu odpovídalo tomu, že mé těhotenství je mladší že to odpovídá, tomu co jsme viděli na ultrazvuku, prvně jen silnou sliznici a nyní v 6+3 malý flíček
kontrolu mám 12.7. (ona má ted dovolenou), takže jsem se vrátila zpět k radosti že těhotná jsem
a moc se těším, doslova na další kontrolu že už mimi uvidíme,
a vše bude v pořádku, v současné době špiním jen vždy dopoledne. odpol.jsem už v pohodě.
jinak beru pambu 1-1-1, ascorutin 2-2-2. a mám od pátku klidový režim tj., neschopenku.
tak uvidíme, zda poroste…
děkuji za reakce
Flíček píše:
ve čtvrtek jsem si volala na výsledky krve.. HCG mám 1325, mluvila jsem s doktorkou- prý by to opravdu odpovídalo tomu, že mé těhotenství je mladší že to odpovídá, tomu co jsme viděli na ultrazvuku, prvně jen silnou sliznici a nyní v 6+3 malý flíčekkontrolu mám 12.7. (ona má ted dovolenou), takže jsem se vrátila zpět k radosti že těhotná jsem
a moc se těším, doslova na další kontrolu že už mimi uvidíme,
a vše bude v pořádku, v současné době špiním jen vždy dopoledne. odpol.jsem už v pohodě.
jinak beru pambu 1-1-1, ascorutin 2-2-2. a mám od pátku klidový režim tj., neschopenku.
tak uvidíme, zda poroste…
děkuji za reakce
Budu Vám držet pěsti a koukej dávat info
![]()
jen tak,že moje dr, má taky v tu dobu dovču,tak jestli to není ta samá ![]()