Špinění v 5tt +5

Napsat příspěvek
Velikost písma:
siamka
9.7.11 20:20

flíček

jaká byla narkóza?dalo se to?Tak se drž,myslím na tebe,příště to vyjde :palec: :dance: :dance: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
40
10.7.11 11:28

odpo

ahoj, jo narkoza ušla, ale nejhorší je ta psychika, když jsem do nemocnice jela - to bylo nejhorší, hrozně jsem se té kyretáže bála - připadala jsem si jako když jdu dobrovolně na porážku. Jinak po pokoji to pak bylo rychlý nestihla jsem se ani převléknout a už mě odváděli na sál… cestou pár otázek, na sála jsem si vlezla na kozu (pocity strašný, bála jsem se) napíchli mi žílu a pak vím že jen střídala 3 injekci a to jest vše, pak jsem se vzbudila cestou na pokoj, byla jsem na normálním pokoji a sama, poté jsem dostala ještě kapačku proti bolesti a to jest vše, teprve pak jsem si vše uvědomovala, občas slzička, ale za necelou hodku byl u mě hned manžel s pugetem , tak to bylo nejkrásnější.
takže narkóza ušla, jen tu psychiku zvládat, po zákroku to je lepší, jen si člověk uvědomí, že jsem čekala miminko a najednou je všechno pryč…
ted jdu zítra na kontorlní ultrazvuk a krve, musí uplně vymyzet HCG. a uvidíme, jak dlouho budu doma… dnes je mi už lépe,jen při čůrání mám trochu bolesti.
jestli tě ještě něco zajímá, ptej se .Jinak sestry super, hlavně po zákroku, ta co tam byla, velmi ochotná, chápající a vstřícná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí