Špinění v 5tt +5

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
5.7.11 07:39

...

ahoj, tak jsem léky od gynekoložky v neděli vysadila, dle dohody, už nekrvácím. snažím se být jen stále v klidu a šetřit se. Nemůžu se dočkat kontroly přesně za týden…snad tam bude už mimi pořádně vidět.
jinak mě nic netrápí, ani žádné příznaky nemám… (mám pocit ze mi vlastně nic není ).. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
5.7.11 07:42

Flíčku to je super :palec: Neboj určitě to bude ok. Jinak příznaky jsem taky žádný neměla, až na to že jsem později začala zvracet :lol: ale až tak na 9. týdnu a trvalo to do 20.tého, ale to už jsme nezvracela, jen my bylo furt blbě. No snad tě nepostihne ani tohle. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.7.11 07:49

no uvidíme, díky za reakci, člověk když nemá příznaky říká si, zda je vše ok, ale když by mu bylo blbě chtěl by být bez nich :-) :-D
také jsem moc ráda, že jsem teď ok, jen aby bylo těhotenství jen mladší a ne neprosperující… 12.7. bude pro mě rozhodující den :-) ale věřím, že bude ok, s manželem se hrooooozně moc těšíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siamka
5.7.11 09:30

pro holky

tak jsem to v neděli nakonec dostala.tak to vyšlo samo,no,aspon něco :think: :dance:

• Citovat
  • Upravit
40
5.7.11 15:11

...

tak od oběda zase krvácím, nevím co dělat, přijde mi, že docela dost…
nasadila jsem si zpět ty léky, co jsem brala… k doktorům se mi jet nikam nechce… uvidím, tak abych také nezačala menstruovat… poznala bych nějak, že potratím …? nebo to bude jen normální menstruace? díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siamka
5.7.11 21:15

flíček

nepoznáš to,je to normální menstruace,právě to prožívám :evil:

• Citovat
  • Upravit
siamka
5.7.11 21:16

flíček

v kterém si týdnu??? :think:

• Citovat
  • Upravit
40
6.7.11 07:20

jsme na začátku 8 TT, s tím, že dle gyn by to mělo být mladší těhotenství…
nevím zda ted jet na pohovost, či vyčkat a zítra jít normálně na gyndu, i přesto, že tam má doktorka není - má tam nějaký záskok..
můžu něco zanedbat…?
jinak krvácím řídkou červenou krev… ale typické to pro mou menses toto není… ( ale s tím se asi dá počítat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siamka
6.7.11 21:09

flíček

určitě zítra zajdi k mudr. fakt :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
40
7.7.11 06:55

odpo...

a ty jsi byla u doktora? když jsi začala menstruovat?
příp. co ti řekl..?
vyšetřil tě? ( a v jakém jsi byla týdnu)
jinak ted v 8h tam zavolám a zeptám se, zda me vemou či mám přijít až po menses ..netuším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siamka
7.7.11 12:47

flíček

udělala ultrazvuk a dala mi ascorutin,ale klesalo mi hcg(musí ti vzít krev),tak to pozná jestli o to přicházíš :think: no,moc to u tebe taky nevidím,když špiníš úplně tmavou krev tak to dobré,ale jestli ti teče úplně červená krev,tak podle mě to asi odchází,nevím,nechci tě strašit,ale tak jsem to měla já.včera mi to embryo vyšlo,normálně jsem to viděla na vlastní oči-mělo to i náznak oka,děs.hrozná zážitek,K mudr, jsi měla jít hned,i bez objednání-jsi přece akutní případ :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
siamka
7.7.11 12:48

flíček

byla jsem ve 4tt plus 5 :-(

• Citovat
  • Upravit
40
8.7.11 16:49

zpátky z nemocnice

tak jsem včera ráno se po dlouhém čekání dočkala vyšetření zaskakujícího lékaře. Udělal ultrazvuk a prohlídku a řekl, že jsou ve mě kusy dělož. tkáně, že by to chtělo revizi dělohy..že jsem potratila, poslal mě hned do Thomay. nemocnice v Praze, tam jsem šla opět na prohlídku, doktor řekl to samé, ve mě jen g. váček , bez embrya, silné krvácení jsem měla a křečovité bolesti v břišem vzali krev ani nepočkali na výsledky, prý jsem mladá a zdravá a ani jsem se nedopřevlékla přišla sestra, že jdu na sál. A v 14.08 hod., jsem už volala manželovi že to mám za sebou, že za mnou může příjít. Zákrok prý trval jen 15 min. ale bála jsem se od rána neuvěřitelně. Příjemné to nebylo, pak mě dali rovnou na pokoj, průběžně měřili tlak..dostala jsem jednu malou kapačku, měla jsem ještě bolesti, a je to za mnou… pustili mě až dnes v poledne, drželi mě ještě dnes na lačno, zda je vše ok a zda mi klesá HCG.. tak a tohle to je prozatím konec mého těhulkování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
siamka
8.7.11 20:00

flíček

vidíš to,říkala jsem ti to.já to měla to samé,akorát to vyšlo samo ven :think: :cert:

• Citovat
  • Upravit
40
8.7.11 21:04

oni mi také ve čt nabízeli, že je tu šance 50 na 50 že to vyjde samo, ale já krvácela už moc a měla jsem nárazové dost silné křeče v podbříšku. Doktor řekl že jsem se rozhodla správně, že to je rychlejší volba a prý nikdy není jisté, že to vše vyjde samovolně a stejně bych musela na kyretáž.
akorát mám občas ted i slabší křeče v břiše, a píchá mě trochu na pravém vaječníku, což mě bolelo i předtím, ale doktor mi na toto celé dva dny v nemocnici nedokázal odpovědet, dnes mi mezi dveřmi do pokoje řekl, že to přestane, že to bude dobrý… a řekl,: můžete domů.. ¨tak doufám že o víkendu budu mít klid a nebudu vyhledávat pohotovost… :-(
v pondělí musím na konrolní prohlídku ke své gyn a na krev. testy zda hcg mizí. tak snad do té doby budu úplně ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí