Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě, já ji používala celé těhotensství, dokonce i zubařka doporučovala ![]()
myslim ale, jestli se da i kloktat. ja vim, ze to clovek vyplivne, ale preci jen, ze? no a zarazila me tam prave formulka, ze neni pro deti do 12 let..
Anonymní píše:
myslim ale, jestli se da i kloktat. ja vim, ze to clovek vyplivne, ale preci jen, ze? no a zarazila me tam prave formulka, ze neni pro deti do 12 let..
To bude spíše mít vztah k mléčným/trvalým zubům, ne? A navíc bych chtěla vidět dítě, které si vydrží Listerinem vyplachovat pusu ![]()
To je snad nějaká chemická zbraň ![]()
Jestli doporučuje i doktorka, tak to je jasný. Já používala Corsodyl ústní vodu (je i roztok) a to hlavně na různě poraněný dásně.
Ahojky,mě třeba zubařka listerin zakázala, že je v tom alkohol, ale proboha,přece to jen kloktám,takže kloktám dál ![]()
Je v ní myslím alkohol, tak nepít po litrech a mělo by to být OK
![]()
Mě zubařka Listerine v těhu zakázala, mám nějakou speciální ústní vodu pro těhotné ![]()
stejne moc nechapu, proc by se nemohl kloktat, vzdyt to nepolykam a ta troska, co se dostane do tela prece nemuze ohrozit plod alkoholem, ne? takze leda, ze to skodi necim jinym… teda - to tehotenstvi je slozity… jsem uz podruhy nemocna behem 1. trimestru a nemuzu se toho zbavit, mam fakt strach… listerin mi asi pomahal nejvic a ted abych se bala i toho…:(
Asi troška alkoholu, ale v pravidelných dávkách (pak že alkohol v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství:-)))
Na netu píšou, že se může používat i v těhotenství
http://www.lekynainternetu.cz/…e-articmint/
Ono teda podle testů DTest tato ústní voda není nic moc, ale když pomáhá aspoň na bolest v krku, proč ne…
Těhotná Marge Simpsnová spolkla kapku alkoholu na koncertu a Bartovi na hlavě z toho vyrostly bodliny.
Ne, teď vážně - Listerin není problém, ale nepijte ho. Jestli máte strach, tak po vyplivnutí si vypláchněte ještě pusu vodou.
Bolí mě v krku a jsem v 10 tt, pomáhá mi ústní voda Listerine. Myslíte, že se dá používat bez obav i v těhotenství?