Listerine v těhotenství

Anonymní
15.6.11 07:15

Listerine v těhotenství

Bolí mě v krku a jsem v 10 tt, pomáhá mi ústní voda Listerine. Myslíte, že se dá používat bez obav i v těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1072
15.6.11 07:33

Určitě, já ji používala celé těhotensství, dokonce i zubařka doporučovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.11 07:49

myslim ale, jestli se da i kloktat. ja vim, ze to clovek vyplivne, ale preci jen, ze? no a zarazila me tam prave formulka, ze neni pro deti do 12 let..

• Citovat
  • Upravit
24798
15.6.11 08:42
Anonymní píše:
myslim ale, jestli se da i kloktat. ja vim, ze to clovek vyplivne, ale preci jen, ze? no a zarazila me tam prave formulka, ze neni pro deti do 12 let..

To bude spíše mít vztah k mléčným/trvalým zubům, ne? A navíc bych chtěla vidět dítě, které si vydrží Listerinem vyplachovat pusu 8-o
To je snad nějaká chemická zbraň :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.6.11 08:47

Jestli doporučuje i doktorka, tak to je jasný. Já používala Corsodyl ústní vodu (je i roztok) a to hlavně na různě poraněný dásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
15.6.11 09:22

Ahojky,mě třeba zubařka listerin zakázala, že je v tom alkohol, ale proboha,přece to jen kloktám,takže kloktám dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
15.6.11 09:22

Je v ní myslím alkohol, tak nepít po litrech a mělo by to být OK :mrgreen: :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4661
15.6.11 10:06

Mě zubařka Listerine v těhu zakázala, mám nějakou speciální ústní vodu pro těhotné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.11 11:53

stejne moc nechapu, proc by se nemohl kloktat, vzdyt to nepolykam a ta troska, co se dostane do tela prece nemuze ohrozit plod alkoholem, ne? takze leda, ze to skodi necim jinym… teda - to tehotenstvi je slozity… jsem uz podruhy nemocna behem 1. trimestru a nemuzu se toho zbavit, mam fakt strach… listerin mi asi pomahal nejvic a ted abych se bala i toho…:(

• Citovat
  • Upravit
15074
15.6.11 12:04

Asi troška alkoholu, ale v pravidelných dávkách (pak že alkohol v malých dávkách neškodí v jakémkoliv množství:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
15.6.11 14:54

Na netu píšou, že se může používat i v těhotenství
 http://www.lekynainternetu.cz/…e-articmint/

Ono teda podle testů DTest tato ústní voda není nic moc, ale když pomáhá aspoň na bolest v krku, proč ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
XZY
2.8.12 10:49

Těhotná Marge Simpsnová spolkla kapku alkoholu na koncertu a Bartovi na hlavě z toho vyrostly bodliny.
Ne, teď vážně - Listerin není problém, ale nepijte ho. Jestli máte strach, tak po vyplivnutí si vypláchněte ještě pusu vodou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky