Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky hledala jsem diskuzi na tuhle novou aviváž a nenašla jsem nic tak se chci zeptat jestli některa z vas nema s tim zkušenost pry pradlo voni několik týdnů tak by mě zajimalo jestli je to pravda když už stoji tolik peněz
dik za odpovědi ![]()
Já mám doma růžovou, ale za mě nic moc…pračka poloprázdná, nasypala jsem tam půl víčka a zázrak se nekonal…takže buďto víc, nebo nevím
každopádně recenze na fb jsou různé…někomu to vyhovuje a někomu ne… ![]()
A nevite zda je vhodne v tom prat kdyz pradlo susim v susicce? Avivaz by se nemela pouzivat protoze se zanasi susicka zevnitr a prodavaji se nejake ubrousky ktere pradlo navoni ty jsem jeste nekoupila ale zajimalo by mne, zda se muze pouzivat tohle.
Je to paradni a muze se v tom vyprane pradlo davat do susicky. Dokonce hodne te vune vydrzi. Jsem nadsena. Peru v tom teda obleceni a pak lozni pradlo, ne treba rucniky, ale je to naprosta bomba!
![]()
Tak já za sebe říkám ano. Já mám odzkoušeny modré, mamka zlaté a obě chválíme. Vydrží a krásně voní. Malému voněly ponožky úplně parádně, tchýně pořád chodila a čichala k němu..Sranda.Za mě určitě ano.Jana Plačková
Zdravím
Máte někdo zkušenost? Voní prádlo? To nasypu do bubnu a až pak prádlo? Dáváte k tomu i aviváž? Na heurece píšou přidejte aviváž
to už mi přijde pak zbytečně drahá záležitost ![]()
Jeden čas jsem používala. Byla jsem z nich nadšená. Je pravda, že buben pračky voněl dlouho a možná víc jak prádlo. Časem mě to ale omrzelo. Přišlo mi, že jsou lepší aviváže. Doteď se mi válí jedna velká nádoba doba. Jelikož jsem blázen do voňavého a čistého prádla, tak jsem vyzkoušela snad všechno
Teď už používám jen jednu kapsly (Ariel je za mě nejlepší) a pak přidávám do sušičky ubrousek od Dally. @ArumLily0