Lenor unstoppables - zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8.5.16 13:25

Lenor unstoppables

Ahoj holky hledala jsem diskuzi na tuhle novou aviváž a nenašla jsem nic tak se chci zeptat jestli některa z vas nema s tim zkušenost pry pradlo voni několik týdnů tak by mě zajimalo jestli je to pravda když už stoji tolik peněz :-) dik za odpovědi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3248
8.5.16 13:30

Já mám doma růžovou, ale za mě nic moc…pračka poloprázdná, nasypala jsem tam půl víčka a zázrak se nekonal…takže buďto víc, nebo nevím :lol: každopádně recenze na fb jsou různé…někomu to vyhovuje a někomu ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
10.5.16 14:14

A nevite zda je vhodne v tom prat kdyz pradlo susim v susicce? Avivaz by se nemela pouzivat protoze se zanasi susicka zevnitr a prodavaji se nejake ubrousky ktere pradlo navoni ty jsem jeste nekoupila ale zajimalo by mne, zda se muze pouzivat tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.11.16 21:01

Perlicky zboznuju

Je to paradni a muze se v tom vyprane pradlo davat do susicky. Dokonce hodne te vune vydrzi. Jsem nadsena. Peru v tom teda obleceni a pak lozni pradlo, ne treba rucniky, ale je to naprosta bomba!
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.11.16 09:03

A opravdu to vydrží tak jak říká reklama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.16 12:58

Spokojenost

Tak já za sebe říkám ano. Já mám odzkoušeny modré, mamka zlaté a obě chválíme. Vydrží a krásně voní. Malému voněly ponožky úplně parádně, tchýně pořád chodila a čichala k němu..Sranda.Za mě určitě ano.Jana Plačková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.12.16 08:44

Dík za názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
10.7.25 11:05

Lenor unstoppables

Zdravím
Máte někdo zkušenost? Voní prádlo? To nasypu do bubnu a až pak prádlo? Dáváte k tomu i aviváž? Na heurece píšou přidejte aviváž :nevim: to už mi přijde pak zbytečně drahá záležitost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
10.7.25 11:21

Jeden čas jsem používala. Byla jsem z nich nadšená. Je pravda, že buben pračky voněl dlouho a možná víc jak prádlo. Časem mě to ale omrzelo. Přišlo mi, že jsou lepší aviváže. Doteď se mi válí jedna velká nádoba doba. Jelikož jsem blázen do voňavého a čistého prádla, tak jsem vyzkoušela snad všechno :mrgreen: Teď už používám jen jednu kapsly (Ariel je za mě nejlepší) a pak přidávám do sušičky ubrousek od Dally. @ArumLily0

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný